Shop - Sioux controller eenheid voor 700 meter (2X350m)

-10%

Sioux controller eenheid voor 700 meter (2X350m)

 3.231,53  2.908,38 excl. BTW

  • Beschrijving
  • Beoordelingen (0)

Beschrijving

SIOUX 3D hekwerk detectiesysteem
Sioux is een innovatief en gepatenteerd detectiesysteem voor toepassing in alle soorten hekwerk. Het systeem bestaat uit een veelheid van tri-axiale accelerometer sensoren (MEMS), georganiseerd in sub-systemen van 7. De subsets zijn opgebouwd uit 1 master en 6 slave-sensoren. Elke subset communiceert met de analyser die de individuele sensoren continu analyseert en evalueert d.m.v. de gepatenteerde “FuzzyLogic” techniek. De continuvergelijking van de verschillende sensoren maakt dat het systeem zeer stabiel functioneert en ongewenste meldingen tot een minimum reduceert. Die zelfde vergelijkingstechniek maakt het mogelijk om de aanval in het beveiligingstraject exact te lokaliseren.
TECHNOLOGIES
Dankzij de intelligente distributietechniek is het mogelijk om de parameters per zone aan te passen. Dit maakt het mogelijk om het systeem te gebruiken op een site met verschillende soorten hekwerk. Deze intelligente distributietechniek bewerkstelligd een hoge detectiewaarschijnlijkheid met een zeer geringe kans op ongewenste alarmen.
TOUCH & Zone
De installateur kan de zones eenvoudig bepalen, door om het hekwerk heen te lopen en de sensor fysiek aan te raken bij het begin en einde van de gewenste zone. Dit bevorderd de eenvoud en snelheid van installatie. Daarnaast blijft het mogelijk om op afstand te configureren vanuit de analyser.
SABOTAGE
Door gebruik te maken van de mogelijkheden van de MEMS techniek met betrekking tot de versnelling van de zwaartekracht is het mogelijk om informatie in te winnen over de positie van de sensor. Tijdens de inbedrijfstelling zal de positie van de iedere sensor worden opgeslagen. Als de positie wijzigt met meer dan een vooraf ingestelde, variabel aantal graden (bijvoorbeeld 5 °) zal er een sabotage alarm worden gegenereerd. Hierdoor kan SIOUX de mogelijke fysieke veranderingen in het hek, die waarschijnlijk wijzen op een poging tot inbreuk of het verwijderen van een van de sensoren 24 uur per dag detecteren.
PIN POINT
Elke sensor is geïdentificeerd en afzonderlijk geanalyseerd via een bepaald kanaal op zijn mastersensor, daardoor is de exacte locatie van de betreffende sensor te bepalen. Elke poging tot het overwinnen van de hekwerk d.m.v. klimmen, knippen of anderzijds zal worden geïdentificeerd met een precisie van 1 meter, ongeacht de afstand tussen de sensoren.
PLUG & PLAY
De installatie is zeer eenvoudig, de sensoren worden gemonteerd op het hek en daarna in serie geschakeld met behulp van de meegeleverde kabels, voorzien van RJ45-connectoren. De sensoren worden automatisch geadresseerd, tevens wordt de positie en het gedragsmodel van elke sensor opgeslagen bij het opstarten van het systeem.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Sioux controller eenheid voor 700 meter (2X350m)” te beoordelen

Artikelnummer#: LB.4006 Categorieën: , , , ,