Biometrische lezers

U heeft dit product in de winkelwagen toegevoegd:

 • 0 out of 5

  Suprema BioMini USB scanner

  Suprema BioMini USB scanner Suprema BioMini USB scanner Desktoplezer voor het inleren van de vingers. Te gebruiken bij de Suprema Biostar software. Heeft een USB aansluiting.
   130,20 excl. BTW
 • 0 out of 5

  Suprema Secure I/O

  Suprema Secure I/O Uitbreidingsmodule (4 inputs/2 outputs) Secure I/O is een aparte in/outputmodule die gekoppeld kan worden met de scanners icm de Biostar software. De module zorgt voor extra veiligheid doordat de lezer buiten het beveiligd gebied hangt en de I/O module in beveiligd gebied dus de lezer van de muur trekken heeft geen zin meer. Tevens is de Secure I/O voorzien van 2 relais uitgangen en 4 ingangen. Dient apart te worden gevoed met 12 volt.
   86,10 excl. BTW
 • 0 out of 5

  Suprema BioLite Net Mifare Opt.

  Suprema BioLite Net Mifare Opt. Biometrische lezer met optische sensor inclusief Mifare (13,56Mhz) kaartlezer en toetsentableau, voor binnen en buitentoepassing. BioLite Net is een op IP gebaseerd toegangscontrole systeem voor binnen en buitengebruik. Er kunnen tot 5000 gebruikers in opgeslagen worden. Er zit eveneens een 13,56Mhz Proximity (Mifare) lezer en een toetsentableau ingebouwd. Door de combinatie van vingerprint lezer en Mifare lezer en toetsen is het mogelijk om zich te identificeren op verschillende manieren (vingerprint of vingerprint + kaart of vingerprint + code). De lezer heeft een Ethernet interface voor de TCP/IP communicatie en een Wiegand configureerbare uitgang (tot 64 bit). Het interne relais kan gebruikt worden voor een rechtstreekse verbinding naar het slot. Een meerkleuren LED en een buzzer met meerdere tonen zorgen voor een eenvoudig gebruik. Vingerprint sensor: 500 dpi optische sensor. Snelle identificatie: 2000 per seconde. Er kunnen tot 50.000 gebeurtenissen opgeslagen worden in het geheugen van de lezer. Voeding : 12VDC. Afmetingen: 60mm × 185mm × 40mm. Geschikt voor binnen en buitentoepassingen. IP65.
   689,85 excl. BTW
 • 0 out of 5

  Suprema BioEntry Outdoor Vand. Mif

  Suprema BioEntry Outdoor Vand. Mif Biometrische lezer met optische sensor voor buitentoepassing, vandaal bestendig. Inclusief Mifare (13,56Mhz) kaartlezer. BioEntry W is een op IP gebaseerd toegangscontrole systeem voor buitengebruik en is vandaal bestendig. Er kunnen tot 5000 vingers in opgeslagen worden. Er zit eveneens een Mifare lezer ingebouwd. Door de combinatie van vingerprint lezer en Mifare lezer is het mogelijk om zich te identificeren op verschillende manieren (vingerprint of vingerprint + kaart). De lezer heeft een Ethernet interface voor de TCP/IP communicatie en een Wiegand configureerbare uitgang (tot 64 bit). Het interne relais kan gebruikt worden voor een rechtstreekse verbinding naar het slot. Een meerkleuren LED en een Buzzer met meerdere tonen zorgen voor een eenvoudig gebruik. Er kunnen tot 50.000 gebeurtenissen opgeslagen worden in het geheugen van de lezer. Voeding : 12VDC. Afmetingen: B x H x D 50 x 172 x 42mm. IP65.
   657,30 excl. BTW
 • 0 out of 5

  Suprema BioLite Net EM Opt.

  Suprema BioLite Net EM Opt. Biometrische lezer met optische sensor inclusief EM (125kHz) kaartlezer en toetsentableau, voor binnen en buitentoepassing. BioLite Net is een op IP gebaseerd toegangscontrole systeem voor binnen en buitengebruik. Er kunnen tot 5000 gebruikers in opgeslagen worden. Er zit eveneens een 125kHz Proximity (EM) lezer en een toetsentableau ingebouwd. Door de combinatie van vingerprint lezer en EM lezer en toetsen is het mogelijk om zich te identificeren op verschillende manieren (vingerprint of vingerprint + kaart of vingerprint + code). De lezer heeft een Ethernet interface voor de TCP/IP communicatie en een Wiegand configureerbare uitgang (tot 64 bit). Het interne relais kan gebruikt worden voor een rechtstreekse verbinding naar het slot. Een meerkleuren LED en een buzzer met meerdere tonen zorgen voor een eenvoudig gebruik. Vingerprint sensor: 500 dpi optische sensor. Snelle identificatie: 2000 per seconde. Er kunnen tot 50.000 gebeurtenissen opgeslagen worden in het geheugen van de lezer. Voeding : 12VDC. Afmetingen: 60mm × 185mm × 40mm. Geschikt voor binnen en buitentoepassingen. IP65.
   624,75 excl. BTW
 • 0 out of 5

  Suprema BioEntry Plus Mifare Optic.

  Suprema BioEntry Plus Mifare Optic. Biometrische lezer met optische sensor inclusief Mifare (13,56Mhz) kaartlezer. BioEntry Plus is een op IP gebaseerd toegangscontrole systeem voor binnen gebruik. Er kunnen tot 5000 gebruikers in opgeslagen worden. Er zit eveneens een 13,56Mhz Mifare lezer ingebouwd. Door de combinatie van vingerprint lezer en Mifare lezer is het mogelijk om zich te identificeren op verschillende manieren (vingerprint of vingerprint + kaart). De lezer heeft een Ethernet interface voor de TCP/IP communicatie en een Wiegand configureerbare uitgang (tot 64 bit). Het interne relais kan gebruikt worden voor een rechtstreekse verbinding naar het slot. Een meerkleuren LED en een buzzer met meerdere tonen zorgen voor een eenvoudig gebruik. Vingerprint sensor: 500 dpi optische sensor. Snelle identificatie: 2000 per seconde. Er kunnen tot 50.000 gebeurtenissen opgeslagen worden in het geheugen van de lezer. Voeding : 12VDC. Afmetingen: 50 x 160 x 37 mm.
   560,70 excl. BTW
 • 0 out of 5

  Suprema BioEntry Plus EM Opt.

  Suprema BioEntry Plus EM Opt. Biometrische lezer met optische sensor inclusief EM (125kHz) kaartlezer. BioEntry Plus is een op IP gebaseerd toegangscontrole systeem voor binnen gebruik. Er kunnen tot 5000 gebruikers in opgeslagen worden. Er zit eveneens een 125kHz Proximity (EM) lezer ingebouwd. Door de combinatie van vingerprint lezer en EM lezer is het mogelijk om zich te identificeren op verschillende manieren (vingerprint of vingerprint + kaart). De lezer heeft een Ethernet interface voor de TCP/IP communicatie en een Wiegand configureerbare uitgang (tot 64 bit). Het interne relais kan gebruikt worden voor een rechtstreekse verbinding naar het slot. Een meerkleuren LED en een buzzer met meerdere tonen zorgen voor een eenvoudig gebruik. Vingerprint sensor: 500 dpi optische sensor. Snelle identificatie: 2000 per seconde. Er kunnen tot 50.000 gebeurtenissen opgeslagen worden in het geheugen van de lezer. Voeding : 12VDC. Afmetingen: 50 x 160 x 37 mm.
   495,60 excl. BTW
 • 0 out of 5

  Suprema BioLite Solo

  Suprema BioLite Solo Stand-Alone biometrische lezer met vingerprinten/of pincode mogelijkheid. De BioLite Solo is een standalone biometrie lezer voor zowel binnen als buitengebruik (IP 65) exclusief voeding. De lezer heeft een geheugen voor 200 gebruikers (400 vingerafdrukken). De snelheid waarmee de lezer reageert is minder dan één seconde. Het is ook mogelijk om de lezer te gebruiken als alleen vingerprint of vingerprint + code of alleen code. De lezer is voorzien van een monochroom lcd display maarmee de lezer dmv pictogrammen makkelijk is te programmeren. Afmetingen : 60mm × 185mm × 40mm (B × H × D).
   452,55 excl. BTW