Gas - brand detectoren

U heeft dit product in de winkelwagen toegevoegd:

 • 5.00 out of 5

  TSD-1 Rook en Hittemelder incl. 12VDC Relais Sokkel

  De TSD-1 is een detector ontworpen om vroegtijdig een opkomende brand te detecteren. Om dit te bereiken is deze uitgevoerd met een foto-elektrische sensor voor detectie van zichtbare rook, als ook een sensor die snelle temperatuurverhogingen detecteert. Het unieke ontwerp van de (rook) kamer verstrekt een hoge gevoeligheid en is omni- directioneel, terwijl het precisie Hexamesh roestvrijstaal filter de rookkamer beveiligd tegen binnendringen van verontreiniging en kleine insecten. De Detector configuratie met DIP-schakelaars en ingebouwde parametrische end of line weerstanden t.b.v. InteGra) faciliteren de verbinding van de detector met vrijwel iedere inbraakcentrale voorzien van een 12VDC voeding. * Unieke rookkamer voor verhoogde gevoeligheid * EN54-7 compliant rook detectie * EN54-5 compliant hitte detector * Selecteerbare detectie (rook/hitte/combinatie * Sabotage beveiliging * NO/NC/EOL 2x1K1 * Rookkamer vervuiling indicator (LED knippert) * Losse sokkel
   49,35 excl. BTW
 • 4.00 out of 5

  Optische rookmelder incl. 12VDC Relais Sokkel

  Toepassingsgebied: Algemeen doel: rook detector goed voor smeulende branden * Keuring EN54-7 gekeurd * In alarm volgens tabel in handleiding * Gemiddeld verbruik 50 micro AMP. 29Ma met Relais * Gevoeligheid volgens EN54-7 * Bescherming Niveau IP40 * Testen doormiddel van spuitbus * Toepassing in combinatie met Relais B12 * Afmetingen 102 Ø x 42mm Hoog * Voeding 9 tot 30VDC * 2 Jaar garantie *
   89,00 excl. BTW
 • 0 out of 5

  Sensomag F10

  Sensomag F10 SensoMAG F10 - 12 VDC vaste temperatuurdetector Specificaties: Vaste temperatuurdetector (62°c); digital processing algorithm; class A2/S; ledindicatie met 360° zichtbaarheid; low profile design; laag verbruik in rust - ?50?A; voeding 9 - 30V DC, inclusief relais basis
   58,35 excl. BTW
 • 0 out of 5

  Koolmonoxide detector dg1-co

  Digitale signaal analyse optische en akoustische indicatie van de detectie concentratie drempelwaarde stand alone werking mode zoemer ingebouwd laag stroomverbruik volledige autodiagnose voor- alarm eigenschap relais uitgang n.C. Sabotage schakelaar
   102,90 excl. BTW
 • 0 out of 5

  Hitte brandmelder excl. Sokkel

  De principe functie van de 3010 is gebaseerd op een ohmse weerstand wijziging in de thermistor als resultaat van omgeving temperatuur wijzigingende 3010 detecteert de aanwezigheid van een specifieke vaste temperatuur bij het ontdekken van een wijziging in de circuit weerstand afkomstig van wijziging van de status van de thermistors.
   25,20 excl. BTW
 • 0 out of 5

  Optische rookmelder excl. Sokkel

  De principe functie is gebaseerd op het binnengaan van rook deeltjes in de rookkamer die ervoor zorgt dat het infrarode licht wordt afgebogen in de kamerde activeringsdrempel is door de fabriek afgesteld op basis van een specifiek rookconcentratie niveau.
   34,65 excl. BTW
 • 0 out of 5

  Vlamdetector infrarood excl. Relais sokkel

  De principe werking is gebaseerd op het ontvangen van vlammen emissies met hun typische flikker frequentie binnen het gehele spectrum bereik. Het infrarood sensor signaal, versterkt en gefilterd, wordt naar het tijdvertraagde circuit gestuurd. Keuring: pren54-10 klasse 3 (ir)
   160,65 excl. BTW
 • 0 out of 5

  Optische thermische combinatie hitte en rookdetector excl.

  De principe werking van het optische rook multisensor gedeelte is gebaseerd op het binnengaan van rookdeeltjes in de rookkamer die ervoor zorgt dat het infrarode licht wordt afgebogen in de rookkamerdit activeert de fotocelontvanger en de 3060 bereikt een brandalarm conditiede activatering drempel van het optische rook multisensor gedeelte is bij de fabriek afgesteld op een specifiek rook concentratie niveaudit is temperatuur afhankelijk en verlaagd bij stijging van de omgevingstemperatuur, welke de gevoeligheid verhoogd bij de brand parametersbij identieke brand condities zal de 3060 brand detector reageren op rook concentratie tenminste 15% lager dan dat van een reguliere optische brand detector met dezelfde gevoeligheid bij normale temperaturende principe functie van het thermische gedeelte is gebaseerd op een ohmse weerstand wijziging in de thermistor als resultaat van omgevingstemperatuur wijzigingenbij verhoging van de omgevingstemperatuur boven een bepaalde drempel zal het vaste temperatuur gedeelte activeren.
   51,45 excl. BTW
 • 0 out of 5

  S-3000 Thermo-differentiaal melder klasse 2 + opbouwsokkel met relais

  De thermo-differentiaal melder is een automatische melder die dient voor het herkennen van brand met een snel stijgend temperatuurverloop. Dit type werkt met een temperatuursstijgwaarde van 8 °C per minuut volgens EN-54-5 klasse 2, met een maximale temperatuur van 62 °C. De melder heeft een LED indicatie welke aanblijft totdat de melder hersteld wordt.
  Prijs op aanvraag.
 • 0 out of 5

  230Vac Koolmonoxide-melder

  De detector controleert de omgeving continu op koolmonoxide welke vrijkomt bij onvolledige verbranding. Onvolledige verbranding kan plaatsvinden bij slecht onderhouden gaskachels, geisers, enz. Het gevaar van koolmonoxide is dat je het niet ruikt. Het is dus voor ieders veiligheid dat deze detector in huis aanwezig is. Bij detectie geeft de detector een vroegtijdig signaal af door middel van de ingebouwde piëzozoemer. De 230Vac detector kan eenvoudig, door middel van de testknop, periodiek op het functioneren getest worden.
   89,96 excl. BTW
 • 0 out of 5

  12Vdc Koolmonoxide-melder

  De detector controleert de omgeving continu op koolmonoxide welke vrijkomt bij onvolledige verbranding. Onvolledige verbranding kan plaatsvinden bij slecht onderhouden gaskachels, geisers, enz. Het gevaar van koolmonoxide is dat je het niet ruikt. Het is dus voor ieders veiligheid dat deze detector in huis aanwezig is. Bij detectie geeft de detector een vroegtijdig signaal af door middel van de ingebouwde piëzozoemer. De 12Vdc detector kan eenvoudig, door middel van de testknop, periodiek op het functioneren getest worden.
   84,61 excl. BTW
 • 0 out of 5

  Opbouw S-3000 meldersokkel met wisselrelaiscontact

  62204 - Opbouw S-3000 meldersokkel met wisselrelaiscontact
   58,45 excl. BTW