Homecenters

Thuisautomatisering oftewel domotica ontwikkelt zich razendsnel. Domotica systemen zijn de producten die uw huis slimmer maken. Onder domotica vallen alle middelen die bijdragen aan de automatisering van uw huis. Security-Systems biedt u de nieuwste technologieën op het gebied van huisautomatisering aan.

U kent het wel u verlaat uw huis om naar uw werk te gaan en u vraagt zich af of u de verlichting wel uit heeft gedaan. Het is te laat om nog om te keren maar een hele dag uw lichten aan laten staan, is milieuonvriendelijk en kost onnodig geld. Met de huis domotica van Security-Systems maakt u uw huis slimmer, milieuvriendelijker en bespaart u kosten. De domotica homecenters die Security-Systems aanbiedt, dienen als brein van uw huis. Met deze homecenters bedient u gemakkelijk apparaten als uw verlichting, televisie en/of kamerthermostaat en dit allemaal vanaf uw smartphone of tablet. Deze huisautomatisering zorgt er tevens voor dat u een duidelijk overzicht krijgt van het energieverbruik van uw apparaten.

  • Fibaro homecenter 2 met z-wave technologie

    Ultra laag energie verbruik, remote toegang via webpagina of mobiele telefoon, simpele, gebruiksvriendelijke interface, snelle en simpele configuratie, geo lokalisatie – voor het volgen van uw familieleden, sms notificatie, overzichtelijke gebruiker rechten, diverse apparaten, conditionerende scènes afhankelijk van weer of andere, gebruiker-definieerbare variabelen, geavanceerd herstellend systeem, systeem back-up wordt altijd bewaard op aanwezige pen drive, verborgen in de behuizing,

    SKU: 200 Categorieën: ,
     623,70 excl. BTW

DE BESTE DOMOTICA SYSTEMEN.

De domotica systemen van Security-Systems zorgen voor meer wooncomfort. U kunt namelijk met één druk op de knop ervoor zorgen dat u bij het verlaten van uw huis alle lichten uitgaan. Komt u thuis gaan de lichten net zo makkelijk weer aan en kunt u de thermostaat vanaf iedere locatie bedienen.

Wil je overdag een film kijken? Domotica kan ervoor zorgen dat dan automatisch de gordijnen dichtgaan en de lichten dimmen. Dit zijn slechts enkele voorbeelden waaruit blijkt hoe huis domotica uw wooncomfort kan vergroten. Daarnaast maakt domotica van Security-Systems uw huis veiliger. Zo kunt u er met bewegingssensoren voor zorgen dat de lichten aangaan en de beveiligingscamera’s geactiveerd worden bij beweging wanneer u afwezig bent. Het team van Security-Systems kan de gehele installatie van domotica systemen voor u verzorgen.

MEER DAN 10.000 BEVEILIGINGSPRODUCTEN.

Naast dat domotica zorgt voor meer wooncomfort, zorgt het dus ook voor een veiligere woonomgeving, een combinatie van beveiliging en comfort. Naast de domotica systemen kunt u bij Security-Systems terecht voor nog veel meer beveiligingsproducten voor de optimale beveiliging. In het assortiment vindt u onder andere:

Brandbeveiliging: de beste brandveiligheidssystemen.
Camerabeveiliging: van 360 graden camera’s tot buitencamera’s.
Winkelbeveiliging: diverse combinaties van winkelpoortjes en tags om winkeldiefstal tegen te gaan.

WILT U MEER INFORMATIE OF ADVIES OP MAAT?

Heeft u vragen of wilt u advies op maat over welk product het best is om uw huis, bedrijfspand of winkel te beveiligen? Ons team van beveiligingsspecialisten staan voor u klaar.

Het team van Security-Systems staat klaar om de volledige installatie voor u te verzorgen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen 020-669 8558 of via info@security-systems.nl.

Chat openen
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?