Ontruiming

Als er brand uitbreekt, wilt u dat uw huis, bedrijfspand of winkel optimaal beveiligd is. De brandveiligheidssystemen van Security-Systems hebben een lange levensduur en zorgen voor een langdurige brandveiligheid van uw te beveiligen object. Het team van Security-Systems kan naast de installatie van het systeem ook de controle en het onderhoud van uw brandveiligheidssystemen verzorgen.

Security-Systems heeft een breed assortiment aan brandblusmiddelen en branddetectie middelen. Bent u opzoek naar brandmeldcentrales of brandblussystemen? Security-Systems biedt u alle producten die de brandveiligheid van uw pand vergroten.

 • 1-zone ontruimingspaneel

  Zeer compact ontruimingspaneel geheel volgens de specificaties die gesteld zijn in de NEN2575. De sturing naar de centrale, om de alarmgevers te activeren, is instelbaar (plus of min) d.m.v. een jumper. De sturing vanuit de centrale, voor de indicatoren van een storing of een automatisch gegenereerd alarm, moet gedaan worden via een open-collector uitgang. Bij een alarm dient dit een puls te zijn. De zoemer van het ontruimingspaneel kan in dit geval op het paneel uitgeschakeld worden. De ORP-1 is op alle centrales die door Security-Systems geleverd worden aan te sluiten. Andere brandmeldcentrales zullen aan de specificaties moeten voldoen die nodig zijn om het ontruimingspaneel juist aan te kunnen sturen.De ORP-1 wordt standaard met één stuurprint (art. 61390.24) geleverd.

  SKU: LB.61388.24 Categorieën: , ,
   459,47 excl. BTW
 • Stuurprint

  Stuurprint voor het activeren van de alarmgevers door de ORP-1. Ook de kabelbewaking tussen de centrale en de ORP-1 wordt via deze print geregeld.

  SKU: LB.61390.24 Categorieën: , ,
   111,68 excl. BTW
 • BLUSSING/ SPRINKLER Stop – Klasse B

  * Handmelder stop blussing – klasse B
  * Met led indicator
  * Blauwe behuizing inclusief tekstlabels conform de EN 12094-4
  * Tekstlabel in 4 talen: Nederlands, Frans, Engels en Duits
  General Information

  Gewicht 0.180
  Goederen code 85319085
  Minimale bestelhoeveelheid 1
  Overeenkomstig met RoHS Not Compliant
  Overeenkomstig met WEEE Not Applicable
  Retourrecht Y

  SKU: ADI.ECP-804902 Categorieën: , ,
   74,98 excl. BTW
 • BLUSSING/ SPRINKLER Activering – Klasse

  * HM activering blussing – klasse B
  * Met led indicator gele behuizing, inclusief tekstlabels
  * conform de EN 12094-3
  * Tekstlabel in 4 talen: Nederlands, Frans, Engels en Duits
  General Information

  Gewicht 0.160
  Goederen code 85319085
  Minimale bestelhoeveelheid 1
  Overeenkomstig met RoHS Not Compliant
  Overeenkomstig met WEEE Not Applicable
  Retourrecht Y

  SKU: ADI.ECP-804900 Categorieën: , ,
   66,41 excl. BTW
 • HANDMELDER CONV 1-zone Ontruimingsknop

  * 1-zone ontruimingsknop
  General Information

  Goederen code 85319020
  Minimale bestelhoeveelheid 1
  Overeenkomstig met RoHS Restricted Substances Not Used
  Overeenkomstig met WEEE Not Applicable
  Retourrecht Y

  SKU: ADI.ORP-1 Categorieën: , ,
   784,98 excl. BTW

BRANDBEVEILIGING KOPEN?

Een kleine of een grote brand, brand in uw winkel, bedrijfspand of huis is nooit fijn. De schade die een brand kan veroorzaken is vaak niet te overzien. Uw inboedel maar bovenal de personen die aanwezig zijn in een pand verdienen een optimale brandbeveiliging. Security-Systems is uw expert op het gebied van brandveiligheid en verzorgt de brandbeveiliging van uw pand.

Met de brandmeldcentrales van Security-Systems kunt u uw pand met een gerust hart verlaten. Bij een brandmeldcentrale komen alle signalen van beveiligingssensoren als rookmeldersbrandmelders en gasmelders samen. De software binnen de brandcentrale herkent welke sensor een melding geeft en activeert de juiste actie. Zo zorgt een brandcentrale ervoor dat het sprinklersysteem aangaat bij een brandmelding en de activatie van een rook- afvoerinstallatie bij een rookmelding. Ook kunnen de brandmeldcentrales aangesloten worden bij alarmcentrales, zodat alarmdiensten geïnformeerd worden. Vraagt u zich af welke vorm van brandbeveiliging het beste past bij uw situatie? De specialisten van Security-Systems staan voor u klaar en geven u advies op maat.

MEER DAN 10.000 BEVEILIGINGSPRODUCTEN.

Voor de optimale beveiliging biedt Security-Systems naast de beste brandbeveiliging ook een breed assortiment aan diverse ander beveiligingsproducten.

Alarmsystemen: van sireneflitsers tot detectoren.
Hang en sluitwerk: alles wat u nodig heeft om uw ramen en deuren te vergrendelen
Toegangscontrole: de nieuwste technologieën als vingerprintscans en codesloten

WILT U MEER INFORMATIE OF ADVIES OP MAAT?

Heeft u vragen of wilt u advies op maat over welk product het best is om uw huis, bedrijfspand of winkel te beveiligen? Ons team van beveiligingsspecialisten staan voor u klaar.

Het team van Security-Systems staat klaar om de volledige installatie voor u te verzorgen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen 020-669 8558 of via info@security-systems.nl.