Service

het verzorgen van de best e service en betrouwbaarheid staat bij ons op nummer 1, daarom kunt u altijd bij ons terecht voor zaken zoals advies voor het pand dat u wilt beveiligen, tot de ontwikkeling op de eigen afdeling Research & Development, tot de installatie door de eigen buitendienst monteurs en tot de (eventuele) reparatie op de eigen afdeling Technische Dienst.

Met het afsluiten van een onderhouds- of servicecontract bent u verzekerd van een gedegen onderhoud aan uw alarmsysteem, waardoor het risico op o.a. valse alarmen aanzienlijk verkleint.

Jaarlijks lopen wij uw volledige alarmsysteem na, vervangen tijdig de batterij, noodaccu en breiden uw systeem uit waar nodig. Bovendien krijgt u een voorrangsbehandeling zodat u zeker kunt zijn van een snelle respons en service bij eventuele storingen of calamiteiten. Zo bent u continu verzekerd van een optimaal functionerend beveiligingssysteem en heeft u er zelf geen omkijken meer naar.

Wist u dat:

*  U zonder onderhoudscontract in vele gevallen niet in aanmerking komt voor een diefstalverzekering?
*  Zonder onderhoudscontract er geen meldkamer aanlsuiting mogelijk is?
*  Er gereduceerde tarieven gelden voor klanten met een onderhoudscontract?

Indien u dit jaar een onderhouds- of een 24-uurs servicecontract afsluit voor uw alarmsysteem betaalt u respectievelijk € 14,00 of € 20,00 ex BTW per jaar. Bovendien krijgt u eenmalig korting op een meldkamer abonnement. 

DOWNLOAD HIER HET ONDERHOUDSCONTRACT
DOWNLOAD HIER HET SERVICECONTRACT
DOWNLOAD HIER HET MELDKAMERCONTRACT

* let op de standaard contracten gelden voor een alarmsysteem met maximaal 8 alarmzones of camerasysteem met maximaal 4 cameras.
* Indien u zowel een alarm- en camerasysteem heeft krijgt u 50% korting op het 2e contract.
* Voor grotere systemen zoals bovenstaand met meerdere zones/camera’s maken wij een contract op maat.

Telefoon: +31(0)20 6698558
Fax: +31(0)20 6694842
E-mailadres: info@security-systems.nl

DOWNLOAD HIER ONS SERVICEBOEKJE
DOWNLOAD HIER ONZE BROCHURE