X-10

Thuisautomatisering oftewel domotica ontwikkelt zich razendsnel. Domotica systemen zijn de producten die uw huis slimmer maken. Onder domotica vallen alle middelen die bijdragen aan de automatisering van uw huis. Security-Systems biedt u de nieuwste technologieën op het gebied van huisautomatisering aan.

U kent het wel u verlaat uw huis om naar uw werk te gaan en u vraagt zich af of u de verlichting wel uit heeft gedaan. Het is te laat om nog om te keren maar een hele dag uw lichten aan laten staan, is milieuonvriendelijk en kost onnodig geld. Met de huis domotica van Security-Systems maakt u uw huis slimmer, milieuvriendelijker en bespaart u kosten. De domotica homecenters die Security-Systems aanbiedt, dienen als brein van uw huis. Met deze homecenters bedient u gemakkelijk apparaten als uw verlichting, televisie en/of kamerthermostaat en dit allemaal vanaf uw smartphone of tablet. Deze huisautomatisering zorgt er tevens voor dat u een duidelijk overzicht krijgt van het energieverbruik van uw apparaten.

 • X10 lampmodule

  X10 lampmodule
  BMB LM15ES – X10 lamp schakelmodule met schroefdraad fitting max. 150W
  Specificaties: lamp schakelmodule voor het schakelen van verlichting, wordt rechtsreeks in de fitting van de lamp geschroefd, geschikt voor lampen van 60 – 150 Watt ( gloei of spaarlampen), 230V 50 Hz, compatibel met XM10 universele stuurmodule, ook verkrijgbaar met bajonetaansluiting

  SKU: SM.30220002 Categorieën: , , ,
   58,20 excl. BTW
 • X10 stopcontact module

  X10 stopcontact module
  BMB AM12 -X10 stopcontact schakelmodule 500W
  Specificaties: schakelmodule voor het aan-en uitschakelen van 230V apparatuur, halogeen en TL verlichting, , maximaal 3600Watt ( gloeilampen), 1A(Motoren), 16A (Ohmse belasting), 230V 50 Hz, compatibel met XM10 universele stuurmodule

  SKU: SM.30230001 Categorieën: , , ,
   89,82 excl. BTW
 • X10 inbouw schakelmodule

  X10 inbouw schakelmodule
  BMB AM12W – X10 schakelmodule voor inbouw in verlichting of apparaten 3600W
  Specificaties: bedraad aansluitblok met schakelfunctie, zelfde technische specificatie als AM12 stekkermodule maar dan zonder stekkerdeel, via de aansluitkabels kan de module geïnstalleerd worden in vb. verlichtingsarmaturen en apparatuur, maximaal 3600Watt ( gloeilampen), 1A(Motoren), 16A (Ohmse belasting), 230V 50 Hz, compatibel met XM10 universele stuurmodule

  SKU: SM.30220005 Categorieën: , , ,
   99,79 excl. BTW
 • X10 stuurmodule/controller

  X10 stuurmodule/controller
  BMB XM10 – X10 2-weg universele stuurmodule/Controller voor gebruik bij alarmpanelen
  Specificaties: 2 weg X10 interface om alarmpanelen e.d. te koppelen met X10 apparatuur, universele module compatibel met de meeste alarmpanelen met x10 functionaliteit, Status LED, RJ11 ingang, TTL/CMOS/IO – X10, 230V 50Hz

  SKU: SM.30220006 Categorieën: , , ,
   97,02 excl. BTW

DE BESTE DOMOTICA SYSTEMEN.

De domotica systemen van Security-Systems zorgen voor meer wooncomfort. U kunt namelijk met één druk op de knop ervoor zorgen dat u bij het verlaten van uw huis alle lichten uitgaan. Komt u thuis gaan de lichten net zo makkelijk weer aan en kunt u de thermostaat vanaf iedere locatie bedienen.

Wil je overdag een film kijken? Domotica kan ervoor zorgen dat dan automatisch de gordijnen dichtgaan en de lichten dimmen. Dit zijn slechts enkele voorbeelden waaruit blijkt hoe huis domotica uw wooncomfort kan vergroten. Daarnaast maakt domotica van Security-Systems uw huis veiliger. Zo kunt u er met bewegingssensoren voor zorgen dat de lichten aangaan en de beveiligingscamera’s geactiveerd worden bij beweging wanneer u afwezig bent. Het team van Security-Systems kan de gehele installatie van domotica systemen voor u verzorgen.

MEER DAN 10.000 BEVEILIGINGSPRODUCTEN.

Naast dat domotica zorgt voor meer wooncomfort, zorgt het dus ook voor een veiligere woonomgeving, een combinatie van beveiliging en comfort. Naast de domotica systemen kunt u bij Security-Systems terecht voor nog veel meer beveiligingsproducten voor de optimale beveiliging. In het assortiment vindt u onder andere:

Brandbeveiliging: de beste brandveiligheidssystemen.
Camerabeveiliging: van 360 graden camera’s tot buitencamera’s.
Winkelbeveiliging: diverse combinaties van winkelpoortjes en tags om winkeldiefstal tegen te gaan.

WILT U MEER INFORMATIE OF ADVIES OP MAAT?

Heeft u vragen of wilt u advies op maat over welk product het best is om uw huis, bedrijfspand of winkel te beveiligen? Ons team van beveiligingsspecialisten staan voor u klaar.

Het team van Security-Systems staat klaar om de volledige installatie voor u te verzorgen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen 020-669 8558 of via info@security-systems.nl.

Chat openen
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?