U heeft dit product in de winkelwagen toegevoegd:

 • 0 out of 5

  Vingerprintlezer en Mifare kaartlezer.

  De RFT1000 is uitgevoerd met een optische vingerprintlezer en Mifare proximity kaartlezer. In het geheugen van de RFT1000 kunnen in totaal 1900 vingers ingeleerd worden. Vingerherkenning kan geschieden d.m.v. vergelijking met de interne database (1:N mode) of via de vinger die opgeslagen is op de Mifare kaart (1:1 mode). De 1:1 mode geeft een hogere veiligheid in een toegeangscontrole systeem en voldoet aan de regelementen dat biometrische data bij de gebruiker moet blijven i.p.v. in een database. De RFT1000 kan aangesloten worden op de Roger controllers met RACS CLK/DTA interface of met andere controllers welke een Wiegand ingang hebben. De communicatie in PRmaster software van de vingers kan via de RS485 bus of via LAN (aanbevolen).
   491,59 excl. BTW
 • 0 out of 5

  Anviz UltraMatch Iris herkenning terminal met Wiegand uitgang

  De UltraMatch series zijn voorzien van een modieus en robuust ontwerp. Door het BioNANO algorithme verzorgt het systeem de meest accurate, stabiele en snelle iris herkenning met een hoog niveau van beveiliging door biometrische controle, individuele identificatie en toegangscontrole.
   4.901,40 excl. BTW
 • 0 out of 5

  Paxton Net2 Paxlock 72mm uitvoering

  Informatie - Net2 PaxLock is een batterij gevoed toegangscontrolesysteem in een slank en stijlvol deurbeslag. Net2 PaxLock communiceert met de Net2 software via de beveiligde Net2Air techniek. Dit kan door middel van een USB of Ethernet-bridge en biedt de mogelijkheden van een bekabeld systeem. Net2 PaxLock is simpel in gebruik en snel te monteren omdat er verder geen bekabeling nodig is. Ideaal voor binnendeuren.Key overide versies beschikbaar in de volgende maten PC55, PC72 en PC92. Heeft u een andere maat nodig neem dan contact op met ons kantoor om de mogelijkheden te bespreken.Net2 PaxLock met Mifare leestechniek is compatibel met de volgende tags of kaarten: Mifare 1K, Mifare 4K, Mifare Ultralight and Mifare Desfire. * Draadloos Net2 toegangscontrole systeem in een deurbeslag * Deurbeslag is eenvoudig en binnen enkele minuten te monteren * Bekijk de gebeurtenissen realtime in de Net2 software * Volledig batterij gevoed toegangscontrole systeem, met "Lage batterij" melding en eenvoudig tevervangen AA batterijen. * Verkrijgbaar met Paxton of Mifare leestechniek * Beschikbaar met key-override functieCertificering - Net2 PaxLock is EN 1634-1:2008, FD30 en FD60 gecertificeerd.Eenmaal geïnstalleerd op een brandwerend deurelement, is de brandwerendheid test geslaagd volgens NEN-EN 1634-1: 2008 onder de volgende criteria:FD30 EN 1634-1: 2008 - Bepaling van de brandwerendheid en rookbeheersing van deuren, luiken, te openen ramen en hang- en sluitwerk - Deel 1: Beproeving van de brandwerendheid van deuren, luiken en hang- en sluitwerk. Dit is in wezen een 30 minuten brandwerendheid test op een FD 30 houten deur.FD60 EN 1634-1: 2008 - Bepaling van de brandwerendheid en rookbeheersing van deuren, luiken, te openen ramen en hang- en sluitwerk - Deel 1: Beproeving van de brandwerendheid van deuren, luiken en hang- en sluitwerk. Dit is in wezen een 60 minuten brandwerendheid test op een FD 60 houten deur.
   457,28 excl. BTW
 • 0 out of 5

  Paxton Net2 Paxlock blind

  Informatie - Net2 PaxLock is een batterij gevoed toegangscontrolesysteem in een slank en stijlvol deurbeslag. Net2 PaxLock communiceert met de Net2 software via de beveiligde Net2Air techniek. Dit kan door middel van een USB of Ethernet-bridge en biedt de mogelijkheden van een bekabeld systeem. Net2 PaxLock is simpel in gebruik en snel te monteren omdat er verder geen bekabeling nodig is. Ideaal voor binnendeuren.Key overide versies beschikbaar in de volgende maten PC55, PC72 en PC92. Heeft u een andere maat nodig neem dan contact op met ons kantoor om de mogelijkheden te bespreken.Net2 PaxLock met Mifare leestechniek is compatibel met de volgende tags of kaarten: Mifare 1K, Mifare 4K, Mifare Ultralight and Mifare Desfire. * Draadloos Net2 toegangscontrole systeem in een deurbeslag * Deurbeslag is eenvoudig en binnen enkele minuten te monteren * Bekijk de gebeurtenissen realtime in de Net2 software * Volledig batterij gevoed toegangscontrole systeem, met "Lage batterij" melding en eenvoudig te vervangen AA batterijen. * Verkrijgbaar met Paxton of Mifare leestechniek * Beschikbaar met key-override functieCertificering - Net2 PaxLock is EN 1634-1:2008, FD30 en FD60 gecertificeerd.Eenmaal geïnstalleerd op een brandwerend deurelement, is de brandwerendheid test geslaagd volgens NEN-EN 1634-1: 2008 onder de volgende criteria:FD30 EN 1634-1: 2008 - Bepaling van de brandwerendheid en rookbeheersing van deuren, luiken, te openen ramen en hang- en sluitwerk - Deel 1: Beproeving van de brandwerendheid van deuren, luiken en hang- en sluitwerk. Dit is in wezen een 30 minuten brandwerendheid test op een FD 30 houten deur.FD60 EN 1634-1: 2008 - Bepaling van de brandwerendheid en rookbeheersing van deuren, luiken, te openen ramen en hang- en sluitwerk - Deel 1: Beproeving van de brandwerendheid van deuren, luiken en hang- en sluitwerk. Dit is in wezen een 60 minuten brandwerendheid test op een FD 60 houten deur.
   457,28 excl. BTW
 • 0 out of 5

  Net2Air bridge Ethernet PoE in kunststof behuizing

  Informatie:Het Net2 nano assortiment met toegangscontrole eenheden maakt gebruik van de Net2Air draadloze technologie van Paxton om met de Net2 software te communiceren. De Net2Air Ethernet bridge verzorgt de draadloze communicatieverbinding tussen de pc met de Net2 software en de Net2 nano controle eenheden. In tegenstelling tot de Net2Air USB bridge maakt de Ethernet bridge gebruik van het op de locatie aanwezige LAN/WAN. Dit betekent dat op een locatie meerdere Ethernet bridges kunnen worden gebruikt, die via het LAN/WAN aan de pc kunnen worden teruggekoppeld. Net2 nano controle eenheden kunnen daarom verder weg worden geïnstalleerd van de pc waarop de Net2 software is geladen. * Draadloze koppeling van een Net2 pc naar Net2 nano controle-eenheden * Kan aangesloten worden op het al aanwezige LAN/WAN * Per locatie kunnen meerdere Ethernetbruggen worden gebruikt * Biedt meer flexibiliteit voor de installatie van Net2 nano controle-eenheden * Controle over Ethernet Installatie - De eenheid wordt op het LAN/WAN aangesloten via een standaard RJ45 netwerkpoort. De besturingssoftware van de Net2Air Ethernetbrug wordt vanuit de Net2 software geladen. Wanneer de Net2Air Ethernetbrug door de pc is gevonden moet het Net2 serverconfiguratieprogramma worden gestart om de brug bij het serverprogramma te registreren. De Net2 software zal de brug aan de lijst met aanwezige poorten toevoegen. Draadloze communicatie kan via de Net2 software worden opgezet voor producten die gebruikmaken van de Net2Air technologie, zoals Net2 nano. Wij bevelen het gebruik van maximaal 10 Net2 nano controle eenheden per brug aan. Werking - Nadat ze is aangesloten verzorgt de Net2Air Ethernet-brug de communicatie tussen de Net2 nano controle-eenheden en de pc.
   208,95 excl. BTW
 • 0 out of 5

  Anviz IP65 Vandaalbestendige Vingerscan lezer met ingebouwde Kaartlezer EM-Marin

  Programmering via set meegeleverde programmeerkaarten of Ethernet!De M5 vandaalbestendige IP65 vingerscanner en kaartlezer is een innovatieve toegangscontrole module welk een volledige vingerscan en RFID geïntegreerd heeft. Het compacte ontwerp maakt deze geschikt voor installatie op een deurframe. De M5 Pro heeft een standaard Wiegand 26 bit uitgang om gemakkelijk te integreren met overige toegangscontrole apparaten, zoals bijvoorbeeld de Integra INT-R of ACCO-KP-WG(PS) module. Meegeleverd wordt een relais module om zo direct een elektrisch slot aan te kunnen sturen voor Stand-alone gebruik. De M5 kan gemakkelijk bestaande kaartlezers opwaarderen om zo een hogere graad van beveiliging te verkrijgen d.m.v. een vingerscan en toegangskaart. * Model: M5 * 500DPI Optische Sensor * Infrarood Wake Up mode * Scangebied 22mmx18mm * vingers/gebruikers: 2000 * logboek: 50000 gebeurtenissen * Kaartlezer: 125Khz RF EM MARIN * Voeding: 12V/150mA (niet meegeleverd) * Deursensor ingang * Exitknop ingang * Relais module t.b.v. deuropener * Afmetingen h 124 x b 50 x d 34.5mm * Communicatie: Ethernet, Wiegand 26/34 bit uitgang * 1 jaar garantie
   616,35 excl. BTW
 • 0 out of 5

  Anviz Vingerscan lezer binnentoepassing met ingebouwde Kaartlezer EM-Marin

  Programmering via set meegeleverde programmeerkaarten of Ethernet!De T5 Pro vingerscanner en kaartlezer is een innovatieve toegangscontrole module welk een volledige vingerscan en RFID geïntegreerd heeft. Het compacte ontwerp maakt deze geschikt voor installatie op een deurframe. De T5 Pro heeft een standaard Wiegand 26 bit uitgang om gemakkelijk te integreren met overige toegangscontrole apparaten, zoals bijvoorbeeld de Integra INT-R of ACCO-KP-WG(PS) module. Op het ingebouwde relais kan direct een elektrisch slot worden aangesloten om zo een elektrisch slot aan te kunnen sturen voor Stand-alone gebruik. De T5 Pro kan gemakkelijk bestaande kaartlezers opwaarderen om zo een hogere graad van beveiliging te verkrijgen d.m.v. een vingerscan en toegangskaart. * Model: T5Pro, binnen toepassing * TI Stellar 32-bit High Speed CPU * AFOS300 Optische Sensor * Infrarood Wake Up mode * Scangebied 22mmx18mm * vingers/gebruikers:1000 * logboek: 50000 gebeurtenissen * 500DPI Resolutie * Kaartlezer: 125Khz RF EM MARIN * Voeding: 12V/200mA (niet meegeleverd) * Deursensor ingang * Exitknop ingang * Relais uitgang t.b.v. deuropener * Afmetingen h 14.5 x b 5.5 x d 3.8cm * Communicatie: Ethernet, Wiegand 26/34 bit uitgang * 1 jaar garantie
   508,20 excl. BTW
 • 0 out of 5

  U-BIO Vingerscanlezer t.b.v. vingerlezen middels Software op bureau

  U-Bio is een USB vingerscan lezer ontworpen voor gebruik met Anviz vingerscanners terminals of software. De U-Bio vingerscanner gebruikt een optische vingerscanner welke krasbestendig en duurzaam is. * Anviz AFOS Optische Vingerscan Sensor * Mini USB Slave communicatie
   323,40 excl. BTW