Brand

Brandbeveiliging en elektronische beveiligingsoplossingen.

Als er brand uitbreekt, wilt u dat uw huis, bedrijfspand of winkel optimaal beveiligd is. De brandveiligheidssystemen van Security-Systems hebben een lange levensduur en zorgen voor een langdurige brandveiligheid van uw te beveiligen object. Het team van Security-Systems kan naast de installatie van het systeem ook de controle en het onderhoud van uw brandveiligheidssystemen verzorgen.

Security-Systems heeft een breed assortiment aan brandblusmiddelen en branddetectie middelen. Bent u opzoek naar brandmeldcentrales of brandblussystemen? Security-Systems biedt u alle producten die de brandveiligheid van uw pand vergroten.

U heeft dit product in de winkelwagen toegevoegd:

 • 0 out of 5

  Draadloos koppelbare rookmelder (optisch)

  Optische rookmelder inclusief 9v batterij- vds (duitsland) gecertificeerd- draadloos koppelbaar tot 20 stuks- batterij-leeg indicatie gedurende 30 dagen- installatie zonder batterij niet mogelijk- ontvanger/zender afstand tot 100 meter- voorzien van test & hush-knop- luid pulserend alarm (85 db)- afmeting: 55mm hoog
   44,88 excl. BTW
 • 0 out of 5

  Slow-whoop Vantage Wit (IP65)

  Deze fraai vormgegeven slow-whoop levert een maximaal geluidsniveau (105 dB) bij een minimaal stroomverbruik. De 32 verschillende tonen en het volume is instelbaar met dipswitches. De slow-whoop is eenvoudig te plaatsen op de waterdichte sokkel d.m.v. een bayonetsluiting. Door deze waterdichte behuizing kan de slowwhoop in vochtige omgevingen geplaatst worden
   46,05 excl. BTW
 • 0 out of 5

  Fulleon CXLBBFNRP handmelder

  Fulleon CXLBBFNRP handmelder Resetbare handbrandmelder met glaasje. Handmelder is te resetten met bijgeleverde resetsleutel. Uitgevoerd in rood ABS met ingebouwde weerstanden 470 en 680 ohm. . IP42 uitvoering.
   23,10 excl. BTW
 • 0 out of 5

  Inim SmartLetUSee/LCD/lite NL

  Inim SmartLetUSee/LCD/lite NL NL LCD Nevenpaneel voor de SmartLine brandmeldcentrales. Gekoppeld via RS485. Maximaal 4 per systeem. 4-aderige databus welke ook de voeding bevat. Verbruik nevenpaneel is max 80 mA.
   236,25 excl. BTW
 • 0 out of 5

  1-zone ontruimingspaneel

  Zeer compact ontruimingspaneel geheel volgens de specificaties die gesteld zijn in de NEN2575. De sturing naar de centrale, om de alarmgevers te activeren, is instelbaar (plus of min) d.m.v. een jumper. De sturing vanuit de centrale, voor de indicatoren van een storing of een automatisch gegenereerd alarm, moet gedaan worden via een open-collector uitgang. Bij een alarm dient dit een puls te zijn. De zoemer van het ontruimingspaneel kan in dit geval op het paneel uitgeschakeld worden. De ORP-1 is op alle centrales die door Security-Systems geleverd worden aan te sluiten. Andere brandmeldcentrales zullen aan de specificaties moeten voldoen die nodig zijn om het ontruimingspaneel juist aan te kunnen sturen.De ORP-1 wordt standaard met één stuurprint (art. 61390.24) geleverd.
   348,08 excl. BTW
 • 0 out of 5

  Conventionele brandmeldcentrale

  De ZP1-F8-01 is een conventionele brandmeldcentrale met 8 meldergroepen in een moderne attractief behuizing, welke ideaal geschikt is voor kleine tot middelgrote installaties. Op iedere meldergroep kunnen 32 detectors/handmelders aangesloten worden. De centrale is ook in een netwerk van centrales te plaatsen. Erg krachtig, rendabel en heel makkelijk in gebruik en te installeren.
   491,86 excl. BTW
 • 5.00 out of 5

  Blussysteem

  De Sinorix 67 is een kant en klare detectie- en blusoplossing geschikt voor kleinere datacenters, serverruimtes, IT kamers etc. tot max 72m³. De robuuste 19" kast wordt bedrijfsklaar aangeleverd en is voorzien van: -XC10 bluscentrale van Siemens -ASD detector (aspiratie unit) van Siemens -Novec 1230 blusmiddel -De unieke "stille" bluskop welke op de kast is gemonteerd -Geen W-werkzaamheden
  Prijs op aanvraag.
 • -35%
  5.00 out of 5

  Dicon fb 1100 brandblusdeken

  Veel branden ontstaan bij het keukenfornuis, bijvoorbeeld door verhitte friteuses of brandende olie in de pan.Bij het blussen van zulke branden moet de luchttoevoer worden afgesnedenbluspogingen met water leiden tot explosief opvlammen en veroorzaken ernstige brandwondenword geleverd met een compact wandkastje.
   38,65  25,00 excl. BTW
 • 4.00 out of 5

  BLUSSING/ SPRINKLER Activering – Klasse

  * HM activering blussing - klasse B * Met led indicator gele behuizing, inclusief tekstlabels * conform de EN 12094-3 * Tekstlabel in 4 talen: Nederlands, Frans, Engels en Duits General InformationGewicht 0.160 Goederen code 85319085 Minimale bestelhoeveelheid 1 Overeenkomstig met RoHS Not Compliant Overeenkomstig met WEEE Not Applicable Retourrecht Y
   55,34 excl. BTW
 • 0 out of 5

  NOODVERLICHTING Plug-in Mod Pot. Vrij

  * Plug in module pot. vrij contact * Plug-in module Eltek * Geeft potentiaal vrij contact bij LED noodverlichtings armaturen General InformationGewicht 0.013 Goederen code 85122000 Minimale bestelhoeveelheid 1 Overeenkomstig met RoHS Not Evaluated Overeenkomstig met WEEE Not Applicable Retourrecht Y
   52,50 excl. BTW
 • 5.00 out of 5

  NOODVERLICHTING EXILED 22m Vervang LED

  * EXILED 22m LED vervanging General InformationGewicht 0.009 Goederen code 85072092 Minimale bestelhoeveelheid 1 Overeenkomstig met RoHS Not Evaluated Overeenkomstig met WEEE Not Applicable Retourrecht Y
   23,84 excl. BTW
 • 0 out of 5

  BRANDMELDCENTRALE CONV NFS 2

  * NFS 2 2-groepen brandmeldcentrale * 2 programmeerbare ingangen * 2 programmeerbare bewaakte uitgangen IP30 behuizing * Afmeting: 356 x 318 x 96mm (bxhxd) * Maximale ruimte voor 2 accu van 7Ah General InformationAfmeting 10 X 32 X 37 CM Gewicht 2,30 KG Goederen code 85311030 Minimale bestelhoeveelheid 1 Overeenkomstig met RoHS Restricted Substances Not Used Overeenkomstig met WEEE Compliant Retourrecht Y * Gebruikers handleiding
   325,50 excl. BTW

Brandbeveiliging kopen?

Een kleine of een grote brand, brand in uw winkel, bedrijfspand of huis is nooit fijn. De schade die een brand kan veroorzaken is vaak niet te overzien. Uw inboedel maar bovenal de personen die aanwezig zijn in een pand verdienen een optimale brandbeveiliging. Security-Systems is uw expert op het gebied van brandveiligheid en verzorgt de brandbeveiliging van uw pand.

Met de brandmeldcentrales van Security-Systems kunt u uw pand met een gerust hart verlaten. Bij een brandmeldcentrale komen alle signalen van beveiligingssensoren als rookmelders, brandmelders en gasmelders samen. De software binnen de brandcentrale herkent welke sensor een melding geeft en activeert de juiste actie. Zo zorgt een brandcentrale ervoor dat het sprinklersysteem aangaat bij een brandmelding en de activatie van een rook- afvoerinstallatie bij een rookmelding. Ook kunnen de brandmeldcentrales aangesloten worden bij alarmcentrales, zodat alarmdiensten geïnformeerd worden. Vraagt u zich af welke vorm van brandbeveiliging het beste past bij uw situatie? De specialisten van Security-Systems staan voor u klaar en geven u advies op maat.

Meer dan 10.000 beveiligingsproducten.

Voor de optimale beveiliging biedt Security-Systems naast de beste brandbeveiliging ook een breed assortiment aan diverse ander beveiligingsproducten.

Alarmsystemen: van sireneflitsers tot detectoren.
Hang en sluitwerk: alles wat u nodig heeft om uw ramen en deuren te vergrendelen
Toegangscontrole: de nieuwste technologieën als vingerprintscans en codesloten

Wilt u meer informatie of advies op maat?

Heeft u vragen of wilt u advies op maat over welk product het best is om uw huis, bedrijfspand of winkel te beveiligen? Ons team van beveiligingsspecialisten staan voor u klaar.

Het team van Security-Systems staat klaar om de volledige installatie voor u te verzorgen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen 020-669 8558 of via info@security-systems.nl.