U heeft dit product in de winkelwagen toegevoegd:

 • 0 out of 5

  Rosslare AY-E20 antivand.Prox lezer

  Rosslare AY-E20 antivand.Prox lezer Rosslare AY-E20 Anti-Vandaal Prox Reader Multi formaat uitgang (26 bit Wiegand, clock/data, RS232). Bi-color LED indicator, interne buzzer, LED controle. Ultra dunne gepolijste aluminium behuizing, volledig ingegoten, IP68. Optische tamper achteraan. Afmetingen: 145 x 45 x 8 mm
   187,95 excl. BTW
 • 0 out of 5

  Rosslare AY-Q12 Anti Vandal Wiegand

  Rosslare AY-Q12 Anti Vandal Wiegand Rosslare AY-Q12 Anti-Vandaal Proximity lezer, 26 bit Wiegand Proximity lezer Rosslare AY-Q12, Antivandaal, 26 bit Wiegand voor EM kaarten/sleutels. Ingegoten IP65. Afmetingen: 120 x 76 x 27 mm
   166,95 excl. BTW
 • 0 out of 5

  HID ProxPoint® Plus Prox Reader

  HID ProxPoint® Plus Prox Reader HID ProxPoint® Plus Proximity Reader 125kHz. Leesafstand max. 7,6 cm (Proxcard II/PX-4H kaart) max. 3 cm (key). Leest HID 125 kHz protocol, Ingebouwde zoemer en een tweekleuren LED. Aangegoten kabel met Wiegand uitgang, lezer is geschikt voor binnen en buitengebruik. Voeding 5-16 VDC. Afmetingen: 80 x 43,7 x 16,80 mm.
   178,50 excl. BTW
 • 0 out of 5

  HID iCLASS SE R10 Smart Card Rdr gr

  HID iCLASS SE R10 Smart Card Rdr gr HID iCLASS SE R10 Contactless Smart Card Reader. Grijze uitvoering met Pigtail aansluiting. 13,56 MHz Proximity lezer compacte uitvoering. Ideaal voor montage op een deurstijl of pilaar. Lezer heeft een 26 bits Wiegand uitgang en een leesbereik van 2,5 - 7,5 cm. Lezers geschikt voor binnen en buitengebruik. Afmetingen: 48 X 102 X 20 mm.
   173,25 excl. BTW
 • 0 out of 5

  HID iCLASS SE R10 Smart Card Rdr bl

  HID iCLASS SE R10 Smart Card Rdr bl HID iCLASS SE R10 Contactless Smart Card Reader. Zwarte uitvoering. Pigtail aansluiting. 13,56 MHz proximity lezer compacte uitvoering. Ideaal voor montage op een deurstijl of pilaar. Lezer heeft een 26 bits Wiegand uitgang en een leesbereik van 2,5 - 7,5 cm. Lezers geschikt voor binnen en buitengebruik. Afmetingen: 48 X 102 X 20 mm.
   173,25 excl. BTW
 • 0 out of 5

  Paxton 595-248 Energy Saving Reader

  Paxton 595-248 Energy Saving Reader De energiebesparende lezer kan met Switch2- en Net2-systemen worden gebruikt. De lezer is ontworpen om een Proximity gebruikerskaart vast te houden. De lezer wordt gebruikt om ervoor te zorgen dat elektrische apparatuur alleen wordt ingeschakeld wanneer er een geautoriseerde gebruikerskaart in de lezer is gestoken. Bij gebruik met Net2 is de lezer geschikt voor meerdere kaartformaten waardoor ze met een keuze aan toegangskaarten kan worden gebruikt, o.a. Mifare en EM4100. De lezer wordt aangesloten zoals op het etiket op de controle-eenheid wordt aangegeven. De kabel komt midden achterop uit de lezer waardoor het boren en de montage zeer nauwkeurig uitgevoerd kunnen worden. Het relais op Net2 of Switch2 controle-eenheden wordt gebruikt om een spanningsvrij relais met geschakelde output te leveren. Indien ze wordt gebruikt om een netbelasting te schakelen, moet er een extern relais worden gebruikt. Er wordt een Proximity kaart in de lezer geplaatst. De aanwezigheid van de kaart schakelt een relais om waardoor aangesloten apparaten kunnen worden ingeschakeld. Wanneer de kaart verwijderd wordt, zal het relais terugschakelen en worden de apparaten uitgeschakeld. Voeding: 10-12VDC. Stroomverbruik: 80mA. Frequentie: 125kHz. Maximale verlenging van de kabellengte tot 100 meter met de speciale Paxton Kabel. Werkingstemperatuur: -20°C to +55°C. IPX7. Kabellengte: 5 meter. Afmetingen: 61 x 105 x 17 mm.
   154,77 excl. BTW
 • 0 out of 5

  Paxton 353-467-NL P50 Multiformat

  Paxton 353-467-NL P50 Multiformat De Multiformat Mifare lezer is geschikt om te gebruiken met onze Net2-systemen. De lezer kan meerdere formaten lezen en daardoor met verschillende soorten toegangskaarten en of tags worden gebruikt, o.a. het Mifare Classic protocol ISO 14443A.Samenvatting van de formaten die gelezen kunnen worden, Mifare CSN, Desfire CSN, Hitag 1, Hitag 2, EM4100 en alle Paxton kaarten en tags. De bedrading van de lezer staat op het label van de controle unit uitgelegd. Vermijd het plaatsen van de lezers op metalen achtergronden daar dit het leesbereik sterk zal doen dalen. De kabel steekt vanuit het midden van de lezer naar achteren, waardoor het erg gemakkelijk is om nauwkeurig te boren en de lezer te monteren. Er is er ook een Multi formaat desktop lezer en energielezer beschikbaar. Werkingspanning: 12-14 VDC. Stroomverbruik: 170mA. Frequentie: 125khz / 13.56 MHz. Werkingstemperatuur: -35°C tot + 66°C. IPX7. Standaard kabellengte: 5 meter. Afmetingen: 50 x 100 x 15 mm.
   168,84 excl. BTW
 • 0 out of 5

  Paxton Proximity Handsfree interface

  * Bestaande of nieuwe P-serie lezers of KP toetsenpanelen converteren naar handsfree * In serie bekabelen met de lezer * Heeft geen aparte spanningsbron nodig * Gebruikt draadloze technologie * Heeft geen aparte voeding nodig * Werkt nu met KP reeks keypadsInformatie - De uitdrukking ‘Handsfree toegangscontrole’ betekent dat de tag waarmee een gebruiker wordt geïdentificeerd, ook vanuit een broekzak of handtas gelezen kan worden. Er zijn dus geen handen voor nodig. Dit is handig voor poorten, slagbomen, laaddeuren of waar invalide of oudere mensen toegang moeten verkrijgen. Dankzij het handsfree interface en de handsfree tags, kunt u de unieke draadloze technologie van Paxton gebruiken.Installatie - Alle nieuwe of bestaande P serie lezers kunnen tot handsfree lezers worden omgevormd door een handsfree interface te installeren. Voor deze interface is geen externe stroombron nodig. De interface wordt in serie tussen de lezer en de controle unit ingebouwd. De interface moet zich zo dicht mogelijk bij de lezer bevinden - op een afstand van maximaal 15 meter. Werking - Nadat de interface is geplaatst, hebben de handsfree kaarten of tags een leesafstand van 0,85 m tot 2,5 m. De lezer blijft de standaardkaarten of -tags gewoon lezen. Indien de grote leesafstand problemen oplevert, zoals een deur die geopend wordt wanneer mensen er langs lopen, kan een drukknop gemonteerd worden. De drukknop kan een standaard drukknop zijn die het openen van de deur voorkomt totdat er op gedrukt wordt. *
   154,77 excl. BTW
 • 0 out of 5

  Net2 Desktop lezer met USB aansluiting

  Informatie:De desktop lezer wordt naast de pc geplaatst. Deze lezer wordt gebruikt om kaarten of tags aan een Net2 systeem toe te voegen. Ze wordt ook gebruikt om verloren kaarten te identificeren. Er zijn zowel Proximity als Magstripe versies verkrijgbaar. De Proximity versie leest ook Mifare-kaarten. * Desktop lezers om kaarten of tags aan het systeem toe te voegen * Kaarten of tags snel en nauwkeurig aan het systeem toevoegen * Snel de eigenaar van een verloren kaart of tag vinden * USB-versies zijn verkrijgbaar * Verkrijgbaar als Proximity en proximity/magstripe versies * 514-326 leest Net2- & Mifare-kaarten Installatie - Proximity (514-326) Gewoon op de USB-poort aansluiten. Er zijn geen andere aansluitingen nodig. Desktop-lezers kunnen op meerdere werkstations worden geplaatst.Werking - Als een nieuwe kaart of tag aan de desktop lezer wordt gepresenteerd, verschijnt de wizard voor de nieuwe gebruiker met het juiste kaartnummer. De naam en de gegevens van de nieuwe gebruiker kunnen ingevoerd worden, waarna de kaart of tag kan worden verstrekt. Als een kaart of tag al in het systeem bestaat, verschijnen de gegevens van de gebruiker.
   77,39 excl. BTW
 • 0 out of 5

  Paxton Proximity lezer P50 t.b.v. Net2 en Switch2 reeks

  Informatie:De lezers in de P-productreeks zijn bedoeld voor gebruik met Switch2 en Net2 systemen. De lezers worden geleverd met een wit en zwart front. Er zijn andere kleuren verkrijgbaar. Vervangende fronten zijn gratis beschikbaar voor geregistreerde Paxton installateurs. De lezers in de P-productreeks zijn verkrijgbaar in vier maten. * Voor gebruik met Switch2 of Net2 * Gemakkelijk te monteren * Leesbereik max. 100 mm met Proximity kaarten * Naar keuze met een zwart of wit front * Laag profiel - minder dan 16 mm diepte * 3 matenInstallatie - De bedrading van de lezer staat op het label van de control unit uitgelegd. Vermijd het plaatsen van de lezers op metalen achtergronden daar dit het leesbereik sterk zal doen dalen. De kabel steekt vanuit het midden van de lezer naar achteren, waardoor het erg gemakkelijk is om nauwkeurig te boren en de lezer te monteren. Werking - Een kaart of tag wordt gelezen door deze vlakbij de lezer te houden. Zodra een kaart of tag is gelezen, controleert de control unit de toegangsprivileges van die gebruiker. Toegang wordt dan verleend of geweigerd. Als toegang wordt verleend, knippert de groene LED. Als toegang wordt geweigerd, knippert de rode LED.
   154,77 excl. BTW
 • 0 out of 5

  Net2 Proximity P reeks Mifare multiformat lezer t.b.v. Net2 reeks

  Informatie:De Multiformat Mifare lezer is geschikt om te gebruiken met onze Net2-systemen. De lezer kan meerdere formaten lezen en daardoor met verschillende soorten toegangskaarten en of tags worden gebruikt, o.a. het Mifare Classic protocol ISO 14443A.Samenvatting van de formaten die gelezen kunnen worden, Mifare CSN, Desfire CSN, Hitag 1, Hitag 2, EM4100 en alle Paxton kaarten en tags.De lezer wordt geleverd met een keuze uit zwarte of witte frontjes. Er zijn ook andere kleuren verkrijgbaar. Vervangende frontjes zijn gratis verkrijgbaar voor installateurs die bij Paxton geregistreerd zijn.Tevens is er ook een Multiformat desktoplezer en energielezer beschikbaar.P50 lezer voor meerdere formaten Leest Mifare en Desfire CSN kaarten en of tags Leest Hitag 1, Hitag 2 en EM4100 kaarten of tags Leest Net2 kaarten en of tags Naar keuze met een zwart of wit front Laag profiel - minder dan 16 mm diep Met IPX7-classificatie - geschikt voor extern gebruik Installatie - De bedrading van de lezer staat op het label van de control unit uitgelegd. Vermijd het plaatsen van de lezers op metalen achtergronden daar dit het leesbereik sterk zal doen dalen. De kabel steekt vanuit het midden van de lezer naar achteren, waardoor het erg gemakkelijk is om nauwkeurig te boren en de lezer te monteren.Werking - Een kaart of tag wordt gelezen door deze vlakbij de lezer te houden. Zodra een kaart of tag is gelezen, controleert de control unit de toegangsprivileges van die gebruiker. Toegang wordt dan verleend of geweigerd. Als toegang wordt verleend, knippert de groene LED. Als toegang wordt geweigerd, knippert de rode LED.
   168,84 excl. BTW
 • 0 out of 5

  Net2 OEM Desktop lezer met USB/Keyboard aansluiting

  Informatie:De OEM desktop lezer wordt naast de pc geplaatst waarbij de keyboard aansluiting gebruikt kan worden om de data uit te kunnen lezen. Deze lezer wordt gebruikt om kaarten of tags aan een Net2 systeem toe te voegen. Ze wordt ook gebruikt om verloren kaarten te identificeren. Er zijn zowel Proximity als Magstripe versies verkrijgbaar. De Proximity versie leest ook Mifare-kaarten. * Desktop lezers om kaarten of tags aan het systeem toe te voegen * Keyboard uitgang om automatisch data zoals kaartnummer uit te lezen naar derden * Kaarten of tags snel en nauwkeurig aan het systeem toevoegen * Snel de eigenaar van een verloren kaart of tag vinden * USB-versies zijn verkrijgbaar * Verkrijgbaar als Proximity en proximity/magstripe versies * 514-326 leest Net2- & Mifare-kaarten Installatie - Proximity (514-326) Gewoon op de USB-poort aansluiten. Er zijn geen andere aansluitingen nodig. Desktop-lezers kunnen op meerdere werkstations worden geplaatst.Werking - Als een nieuwe kaart of tag aan de desktop lezer wordt gepresenteerd, verschijnt de wizard voor de nieuwe gebruiker met het juiste kaartnummer. De naam en de gegevens van de nieuwe gebruiker kunnen ingevoerd worden, waarna de kaart of tag kan worden verstrekt. Als een kaart of tag al in het systeem bestaat, verschijnen de gegevens van de gebruiker.
   98,49 excl. BTW