Erkend leerbedrijf

De Wet educatie en beroepsonderwijs verplicht mbo-studenten het praktijkgedeelte van hun opleiding te volgen bij een erkend leerbedrijf.
Dit noemen we de beroepspraktijkvorming (bpv). Erkende leerbedrijven – zowel bedrijven als zzp’ers – zijn een schoolvoorbeeld voor de branche.
Door studenten te helpen opleiden leveren zij een belangrijke bijdrage aan de toekomst van het vakmanschap.

Politiekeurmerk Veilig Wonen

Dit keurmerk is een landelijk initiatief van de politie.

Als u er, samen met de preventie-adviseur van de plaatselijke politie, voor zorgt dat uw woning goed is beveiligd neemt de kans op inbraak met wel 80% af!
Bovendien krijgt u van de politie een speciaal certificaat. Hiermee kunt u korting krijgen op uw inboedelverzekering. Deze korting kan oplopen tot 15%.

Meer informatie over het Politiekeurmerk Veilig Wonen vindt u op hun website.

SKG Keurmerk

SKG is een onafhankelijk testinstituut dat nauw samenwerkt met de politie. SKG test producten op duurzaamheid, montage-gemak en natuurlijk inbraakwering.
Pas als een product deze zware tests weerstaat, kan het SKG®* / SKG®** of SKG®*** logo op de verpakkingen en producten zelf gezet worden.

SKG®*                    – 3 minuten inbraakwering (voldoende voor de meeste huizen)

SKG®**                   – 5 minuten inbraakwering (hogere inbraakwering, nog meer zekerheid)

SKG®***                 – 8 minuten inbraakwering (professionele inbraakwering, komt bijna niet voor bij woonhuizen)

VEB Keurmerk

De Vereniging Europese Beveiligingsbedrijven ijvert al ruim 20 jaar voor de belangen van de beveiligingsinstallateurs. Zij vertegenwoordigt haar leden
in het overleg met andere partijen binnen de veiligheidszorg De VEB ziet het als missie om zodanig invloed uit te oefenen op de regelgeving, dat het werk
van onder andere beveiligingsinstallateurs, productleveranciers en particuliere alarmcentrales optimaal tot zijn recht kan komen.

NCP Certificering

NCP Certificatie is in Nederland het certificatie-instituut op het gebied van diefstalpreventie en brandveiligheid.
Certificeren is het afgeven van een onafhankelijke derdeverklaring dat een gerechtvaardigd vertrouwen geeft over het aantoonbaar voldoen aan normen en voorschriften.
Bedrijven kunnen zich door NCP Certificatie laten beoordelen op het voldoen aan de criteria die staan in de kwaliteitsregelingen van het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid. 
NCP Certificatie. Het certificatie-instituut voor veligheid en beveiliging
Lees meer