Avigilon camerasysteem

U heeft dit product in de winkelwagen toegevoegd:

 • 0 out of 5

  3MP HD (AVA) bullet camera, WDR, 3-9mm, IR

  Deze 3 MP HD Bullet camera met 3-9 mm objectief en adaptieve videoanalyse, biedt superieure preventieve bescherming door het detecteren, volgen en classificeren van verdachte personen en voertuigen met behulp van Avigilon's revolutionaire op patronen gebaseerde technologie. Verder beschikt de camera over een Adaptive IR-technologie, voor optimale bescherming, zelfs in totale duisternis.
   1.032,15 excl. BTW
 • 0 out of 5

  2MP HD (AVA) bullet camera, WDR, 9-22mm, IR

  Deze 2 MP HD Bullet camera met 9-22 mm objectief en adaptieve videoanalyse, biedt superieure preventieve bescherming door het detecteren, volgen en classificeren van verdachte personen en voertuigen met behulp van Avigilon's revolutionaire op patronen gebaseerde technologie. Verder beschikt de camera over een Adaptive IR-technologie, voor optimale bescherming, zelfs in totale duisternis.
   962,85 excl. BTW
 • 0 out of 5

  2MP HD (AVA) bullet camera, WDR, 3-9mm, IR

  Deze 2 MP HD Bullet camera met 3-9 mm objectief en adaptieve videoanalyse, biedt superieure preventieve bescherming door het detecteren, volgen en classificeren van verdachte personen en voertuigen met behulp van Avigilon's revolutionaire op patronen gebaseerde technologie. Verder beschikt de camera over een Adaptive IR-technologie, voor optimale bescherming, zelfs in totale duisternis.
   927,15 excl. BTW
 • 0 out of 5

  1MP HD (AVA) bullet camera, WDR, 9-22mm, IR

  Deze 1 MP HD Bullet camera met 9-22 mm objectief en adaptieve videoanalyse, biedt superieure preventieve bescherming door het detecteren, volgen en classificeren van verdachte personen en voertuigen met behulp van Avigilon's revolutionaire op patronen gebaseerde technologie. Verder beschikt de camera over een Adaptive IR-technologie, voor optimale bescherming, zelfs in totale duisternis.
   857,85 excl. BTW
 • 0 out of 5

  1MP HD (AVA) bullet camera, WDR, 3-9mm, IR

  Deze 1 MP HD Bullet camera met 3-9 mm objectief en adaptieve videoanalyse, biedt superieure preventieve bescherming door het detecteren, volgen en classificeren van verdachte personen en voertuigen met behulp van Avigilon's revolutionaire op patronen gebaseerde technologie. Verder beschikt de camera over een Adaptive IR-technologie, voor optimale bescherming, zelfs in totale duisternis.
   822,15 excl. BTW
 • 0 out of 5

  H.264 4-kanaals analoge video encoder

  Met de 4-kanaals analoge video-encoder kunnen full frame bewakingsbeelden (30 beelden/sec p/camera) probleemloos en met behoud van kwaliteit via een breedband netwerkverbinding, worden verzonden.
   315,95 excl. BTW
 • 0 out of 5

  180° 8MP panoramische kleuren dome

  De vandaalbestendige JPEG2000 HD IP panoramisch dome camera is voorzien van 4x 2 MegaPixel sensoren, goed voor een totaal resolutie van 8 MP. Eén centraal geplaatste camera biedt een brede kijkhoek van 180°. De camera is ideaal voor binnen/buiten cameratoezicht. De camera is ONFIV compatibel.
   1.356,96 excl. BTW
 • 0 out of 5

  360° 8MP panoramische kleuren dome

  De vandaalbestendige JPEG2000 HD IP panoramisch dome camera is voorzien van 4x 2 MegaPixel sensoren, goed voor een totaal resolutie van 8 MP. Eén centraal geplaatste camera biedt een brede kijkhoek van 360°. De camera is ideaal voor binnen/buiten cameratoezicht. De camera is ONFIV compatibel.
   1.356,96 excl. BTW
 • 0 out of 5

  SDK licentie voor 1 NVR

  2000988 - ACC-SDK-NVR
   1.137,40 excl. BTW
 • 0 out of 5

  3MP HD (AVA) bullet camera, WDR, 9-22mm, IR

  Deze 3 MP HD Bullet camera met 9-22 mm objectief en adaptieve videoanalyse, biedt superieure preventieve bescherming door het detecteren, volgen en classificeren van verdachte personen en voertuigen met behulp van Avigilon's revolutionaire op patronen gebaseerde technologie. Verder beschikt de camera over een Adaptive IR-technologie, voor optimale bescherming, zelfs in totale duisternis.
   1.067,85 excl. BTW