Beveiliging door Security-Systems

Security-Systems is de expert op het gebied van beveiliging. Het team van Security-Systems staat dagelijks voor u klaar om beveiligingsproducten van de hoogste kwaliteit te leveren. Naast het bieden van een breed assortiment aan beveiligingsproducten is Security-Systems zeer servicegericht. Bij Security-Systems kunt u altijd terecht bij een vast aanspreekpunt, waardoor er een vast gezicht ontstaat voor u bij Security-Systems. Door goed te luisteren en een grondige analyse van uw situatie te maken, zorgt Security-Systems ervoor dat het altijd advies op maat levert, waarbij er gelet wordt op elk detail. Het doel van Security-Systems is om u zich veilig te laten voelen in uw omgeving. Dit wordt gedaan op een innovatieve wijze, waarbij de mogelijkheden van de beveiligingsproducten optimaal worden benut. Met de transparante offertes van Security-Systems weet u precies waar u aan toe bent en welke prijs u betaalt per product. Security-Systems is gevestigd in Vinkeveen en voorziet zowel particulieren, bedrijven/organisaties en verenigingen van eigenaren in hun beveiligingswensen.

Stap 1: Beveiligingsadvies

Security-Systems brengt u advies op maat. Door goed te luisteren naar uw wensen en een inventarisatie te maken van de ruimte die beveiligd dient te worden, kan Security-Systems een risicoanalyse opstellen. In dit rapport worden de zwakke punten van uw ruimte in kaart gebracht, zodat u een duidelijk overzicht krijgt van waar de beveiliging aangescherpt dient te worden. Hierna wordt er een beveiligingsplan opgesteld. In dit beveiligingsplan worden de adviezen van Security-Systems overzichtelijk weergegeven met de bijbehorende prijzen van de beveiligingsproducten. Met deze transparante offerte weet u precies waar u aan toe bent.

Stap 2: Beveiligingsproducten

Security-Systems streeft ernaar om u beveiligingsproducten te leveren van de hoogste kwaliteit. Security-Systems is in staat om de complete beveiliging van uw ruimte te verzorgen. In het brede assortiment vindt u onder andere alarmsystemencamerasystemen en kluizen.

Stap 3: Installatie beveiligingssysteem

Naast het leveren van advies op maat en een breed assortiment aan beveiligingsproducten, is Security-Systems in staat om de complete installatie van de beveiligingsproducten te verzorgen. Na het leveren van het advies die bij uw situatie past, wordt er een team geselecteerd die het beste past bij deze opdracht.

Als eerst wordt de infrastructuur gelegd. Denk hierbij aan de bekabeling die nodig is voor de beveiliging van uw ruimte. Daarna worden de beveiligingsproducten zeer precies gepositioneerd. Zodat er bij de installatie van beveiligingscamera’s geen dode hoeken zijn en winkelbeveiliging zodanig gepositioneerd wordt dat het zo min mogelijk opvalt. Daarna worden de producten afgemonteerd en geprogrammeerd. Na een testfase om te controleren of alles werkt, worden de beveiligingsproducten opgeleverd. Hierbij wordt een uitgebreide uitleg gegeven om u op de hoogte te stellen van de werking van uw nieuwe beveiligingssysteem. De geïnstalleerde beveiligingsproducten zijn nu klaar voor gebruik.

Stap 4: Onderhoud en service

Het team van beveiligingsexperts van Security-Systems kan ook het onderhoud en service van uw beveiligingsproducten verzorgen. De telefonische dienst en de remote online support van Security-Systems staan klaar om u op afstand te begeleiden in het onderhoud- en servicetraject. Mocht u er telefonisch en/of online niet uitkomen, staat er altijd een technische dienst klaar die het probleem op locatie oplost. Onderhoud en service zijn van essentieel belang. Ten eerste, het is van belang voor een langdurige, goede werking van uw beveiligingsproducten. Ten tweede, de verzekering eist vaak een goede onderhoud van uw beveiligingsproducten, voordat zij uitkeren na inbraak, brandschade of andere ongevallen. Security-Systems biedt twee soorten onderhoud- en servicecontracten. Namelijk: het 24-uurs contract, waarbij problemen binnen 24-uur worden verholpen of het 3-5 werkdagen contract, waarbij de technische hulpdiensten binnen 3 tot 5 werkdagen op locatie zijn om het probleem op te lossen of de controle uit te voeren.