Vingerscan

Naast het beveiligen van uw panden met hang en sluitwerk kunt u uw huis, winkelpand of kantoor beveiligen op innovatievere manieren. Met de toegangscontrole systemen van Security-Systems kunt u er voor zorgen dat u de controle heeft over wie uw pand kan betreden. De toegangssystemen van Security-Systemen herkennen de personen die informatiedragers bij zich hebben en kunnen bepalen of deze personen geautoriseerd zijn om het pand te betreden.

Een paar voorbeelden van hoe de toegangssystemen van Security-Systems te werk gaan:
Codesloten waarbij alleen de personen met de juiste code in staat zijn om de deur te openen.
Vingerprintsloten hiermee kan je nooit meer buitengesloten raken, uw vinger is namelijk uw sleutel.
Toegangsbeveiliging door middel van kaartlezers kunnen alleen de mensen die in bezit zijn van de juiste kaart toegang krijgen tot uw pand.

Deze vormen van toegangscontrole garanderen de veiligheid van uw eigendommen en medewerkers. Daarnaast zorgt toegangscontrole voor meer transparantie. U kunt namelijk precies zien wie, wanneer en voor hoe lang een persoon binnen is geweest.

En het grootste voordeel is dat er bij het verlies van een sleutel er geen sloten vervangen hoeven te worden. Met de huidige techniek is het mogelijk om eventuele verloren informatiehouders te blokkeren, zodat verloren of gestolen informatiehouders niks waard zijn. Met de slimme toegangssystemen zitten alle deuren al dicht en geeft u alleen toegang aan geautoriseerde personen.

 • BioMini Plus 2 – Suprema vingerafdruk registratie scanner

  SKU: OS1.343010 Categorieën: , ,
   166,80 excl. BTW
 • FS2-D – Suprema FaceStation 2, gezichtsherkenning terminal met multi-format kaartlezer

  SKU: OS1.343002 Categorieën: , ,
   1.798,80 excl. BTW
 • BEW2-ODP – Suprema BioEntry W2 vingerscan, PoE en multi-format kaartlezer

  SKU: OS1.343001 Categorieën: , ,
   915,60 excl. BTW
 • BEP2-OD – Suprema BioEntry P2 vingerscan met multi-format kaartlezer

  SKU: OS1.343000 Categorieën: , ,
   726,00 excl. BTW
 • FS2-D – Suprema FaceStation 2, gezichtsherkenning terminal met multi-format kaartlezer, incl. Bioconnect licentie en t.b.v. Paxton integratie

  SKU: OS1.343009 Categorieën: , ,
   1.948,80 excl. BTW
 • BEP2-OD – Suprema BioEntry P2 vingerscan met multi-format kaartlezer, incl. Bioconnect licentie en t.b.v. Paxton integratie

  SKU: OS1.343007 Categorieën: , ,
   876,00 excl. BTW
 • BEW2-ODP – Suprema BioEntry W2 vingerscan, PoE en multi-format kaartlezer, incl. Bioconnect licentie en t.b.v. Paxton integratie

  SKU: OS1.343008 Categorieën: , ,
   1.036,80 excl. BTW
 • U-BIO Vingerscanlezer voor registeren vingers via PC

  U-Bio is een USB vingerscan lezer ontworpen voor gebruik met Anviz vingerscanners terminals of software. De U-Bio vingerscanner gebruikt een optische vingerscanner welke krasbestendig en duurzaam is.

  SKU: OS1.301710 Categorieën: , ,
   390,00 excl. BTW
 • Anviz IP65 Vandaalbestendige Vingerscan lezer met ingebouwde MIFARE Kaartlezer

  Programmering via set meegeleverde programmeerkaarten of Ethernet!

  De M5 vandaalbestendige IP65 vingerscanner en kaartlezer is een innovatieve toegangscontrole module welk een volledige vingerscan en RFID geïntegreerd heeft. Het compacte ontwerp maakt deze geschikt voor installatie op een deurframe. De M5 Pro heeft een standaard Wiegand 26 bit uitgang om gemakkelijk te integreren met overige toegangscontrole apparaten, zoals bijvoorbeeld de Integra INT-R of ACCO-KP-WG(PS) module. Meegeleverd wordt een aparte relais module om zo direct een elektrisch slot aan te kunnen sturen voor Stand-alone gebruik. De M5 kan gemakkelijk bestaande kaartlezers opwaarderen om zo een hogere graad van beveiliging te verkrijgen d.m.v. een vingerscan en toegangskaart.

  SKU: OS1.301750 Categorieën: , ,
   790,80 excl. BTW

DE BESTE TOEGANGSCONTROLE.

Security-Systems is een innovatief beveiligingsbedrijf en is daarom in staat om toegangscontrole te verzorgen op basis van de nieuwste technieken. Security-Systems biedt niet alleen toegangscontrole voor deuren. In het assortiment van Security-Systems zijn onder andere elektrische poorten en elektrische hekken met automatische poortopeners te vinden. Hiermee heeft u zelf in de hand wie u toe wilt laten op uw terrein.

MEER DAN 10.000 BEVEILIGINGSPRODUCTEN.

Heeft u naast de nieuwste toegangsbeveiliging behoefte aan andere beveiligingsproducten? Dan staat het team van Security-Systems klaar om u hierbij te helpen.

In het brede assortiment vindt u onder andere:

Domotica: Beheer uw slimme apparaten op afstand.
Intercoms: Wees op de hoogte wie er bij u aanbelt.
Alarmsystemen: Beveilig uw huis met de beste alarmsystemen van Security-Systems.

WILT U MEER INFORMATIE OF ADVIES OP MAAT?

Heeft u vragen of wilt u advies op maat over welk product het best is om uw huis, bedrijfspand of winkel te beveiligen? Ons team van beveiligingsspecialisten staan voor u klaar.

Het team van Security-Systems staat klaar om de volledige installatie voor u te verzorgen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen 020-669 8558 of via info@security-systems.nl.

Chat openen
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?