Elektronische deurdrangers

Naast het beveiligen van uw panden met hang en sluitwerk kunt u uw huis, winkelpand of kantoor beveiligen op innovatievere manieren. Met de toegangscontrole systemen van Security-Systems kunt u er voor zorgen dat u de controle heeft over wie uw pand kan betreden. De toegangssystemen van Security-Systemen herkennen de personen die informatiedragers bij zich hebben en kunnen bepalen of deze personen geautoriseerd zijn om het pand te betreden.

Een paar voorbeelden van hoe de toegangssystemen van Security-Systems te werk gaan:
Codesloten waarbij alleen de personen met de juiste code in staat zijn om de deur te openen.
Vingerprintsloten hiermee kan je nooit meer buitengesloten raken, uw vinger is namelijk uw sleutel.
Toegangsbeveiliging door middel van kaartlezers kunnen alleen de mensen die in bezit zijn van de juiste kaart toegang krijgen tot uw pand.

Deze vormen van toegangscontrole garanderen de veiligheid van uw eigendommen en medewerkers. Daarnaast zorgt toegangscontrole voor meer transparantie. U kunt namelijk precies zien wie, wanneer en voor hoe lang een persoon binnen is geweest.

En het grootste voordeel is dat er bij het verlies van een sleutel er geen sloten vervangen hoeven te worden. Met de huidige techniek is het mogelijk om eventuele verloren informatiehouders te blokkeren, zodat verloren of gestolen informatiehouders niks waard zijn. Met de slimme toegangssystemen zitten alle deuren al dicht en geeft u alleen toegang aan geautoriseerde personen.

 • Deurautomaten

  Deze geluidsarme draaideurautomaat is een universele automaat zowel geschikt voor binnen- als buitendeuren in duwende of trekkende uitvoering en zelfsluitend bij spanningsuitvalde deurautomaat kan door diverse impulsgevers worden bediend, varirend van infrarood en radiografisch tot drukknoppenook elektrische vergrendelingen kunnen vanuit de automaat worden aangestuurd, met instelbare tijdvertraging voor het openende service terminal is nodig om diverse opties te selecteren zoals push and go, aanwezigheid detectie, foutcode meldingen etcdaarnaast kunnen alle bewegingseigenschappen worden ingesteld middels dezelfde terminal.Eigenschappen geluidsarm zeer lage handbedieningskracht (push & go) eenvoudig instelbare snelheden en tijden absolute beveiliging van het draaiveld eenvoudig in te stellen en uit te lezen met een geavanceerde service terminal keuze uit duwende of trekkende uitvoering te leveren in dubbele uitvoering voor dubbele deuren zelfsluitend bij spanningsuitval eenvoudige montage dus lage montagekosten elektrisch openend, mechanisch sluitend geschikt voor hoog frequent gebruik voldoet aan en-iec 60335-1, iec 60335-2-103, en12650-1 en en12650-2 getest op 500.000 Operaties

  SKU: Automatic Door Categorieën: ,
   4.905,18 excl. BTW
 • Deurautomaat duwend of trekkend

  Door het geven van een elektrische impuls (drukknop, afstandbediening, toegangscontrole systeem of anders) wordt de deur elektrisch geopendna de in te stellen tijd sluit de deur. Geluidsarm zeer lage handbedieningskracht eenvoudig instelbare snelheden en tijden beveiliging van het draaiveld optioneel is een geavanceerde service terminal (voor o.Ahet eenvoudig in gebruik stellen van de automaat) duwende en trekkende uitvoering (om te bouwen op locatie) optioneel in dubbele uitvoering te leveren (geschikt voor dubbele deuren) zelfsluitend bij spanningsuitval eenvoudige montage voldoen aan nen en 60336-1

  SKU: Operator pushing or pulling Categorieën: ,
   2.661,12 excl. BTW
 • Deurdranger met glijarm sterkte 5-6, montage scharnierzijde deur

  Deze hydraulische deurdrangers zijn ontworpen om de deur, nadat deze handmatig is geopend, automatisch te sluitenalle modellen zijn voorzien van een instelbare sterkte, instelbare sluitsnelheid, instelbare eindslag en regelbare openingsdempingdoor de unieke gelagerde nokkenas kunnen de deurdrangers met zeer lage druk handmatig kunnen worden geopend en dus zeer geschikt zijn voor mindervaliden, ouderen en kinderen.Eigenschappen voorzien van instelbare sluitsnelheid voorzien van instelbare eindslag voorzien van regelbare openingsdemping voorzien van glijarm en montageplaat voorzien van aluminium behuizing en r.V.Safdekkap universeel toepasbaar (voor links- en rechtsdraaiende deuren) openingshoek is tot 180 (afhankelijk van deursituatie) voldoet aan en 1154 a sterkte 5 – 6 geschikt voor deurbreedtes tot 1400 mm maximum deurgewicht 120 kg kleur is zilver (ral kleuren op aanvraag) voor bladmontage (op deur) en kopmontage (op kozijn) geschikt brand- en rookwerende deuren onderhoudsvrij

  SKU: door closer with slide channel strength 5-6, mounting hinge side Categorieën: ,
   390,60 excl. BTW
 • Elektro-hydraulische deurdranger, incl. Schaararm

  Omschrijving deze elektro-hydraulische deurdrangers zijn ontworpen om een deur bij een panieksituatie automatisch te sluitendat kan bijvoorbeeld via een brandmeldinstallatie, afstandsbediening of paniekknopzodra de deur meer dan 70 wordt geopend, wordt de drangerfunctie uitgeschakeld en zal niet meer op veerkracht sluitenalle modellen zijn voorzien van openhoudfunctie of vrijloopfunctieindien de deurdranger is ingesteld op openhoudfunctie blijft deze altijd in de geopende hoek vergrendeld staanals de deurdranger is ingesteld op vrijloopfunctie is deze vrij te bedienen, dus voelt het alsof er geen deurdranger is gemonteerdzodra de spanning wordt verbroken zal zowel in openhoudfunctie als in vrijloopfunctie de deur automatisch sluitenalle modellen zijn voorzien van instelbare sterkte, instelbare sluitsnelheid, instelbare eindslag en verstelbare armdoor de unieke gelagerde nokkenas voldoen ze aan document m en bs8300 wat inhoud dat de deurdrangers met zeer lage druk (2,75 kg) handmatig kunnen worden geopend en dus ook zeer geschikt voor ouderen en kindereneigenschappen voorzien van instelbare sluitsnelheid instelbare eindslag universeel toepasbaar (voor links en rechtsdraaiende deuren) voorzien van verstelbare arm openingshoek is tot 180 (afhankelijk van deursituatie) voldoet aan en 1155 voorzien van vrijloopfunctie en openhoudfunctie (instelbaar tussen 70 en 170) sterkte 4 (met glijarm sterkte 3) geschikt voor deurbreedtes tot 1100 mm (met glijarm 950 mm) maximum deurgewicht 80 kg (met glijarm 60 kg) kleur is zilver (ral kleuren op aanvraag) keuze uit schaar- of glijarm voor bladmontage (op deur) of kopmontage (op kozijn) onderhoudsvrij

  SKU: electro-hydraulic door closer, including arm Categorieën: ,
   582,12 excl. BTW
 • Elektromagnetische deurdranger sterkte 2 – 4

  Deze elektromagnetische deurdrangers zijn ontworpen voor een elektronische deursluiter in combinatie met vrijloopfunctie of openhoudfunctiena het openen van de deur sluit deze automatischwanneer de deurdranger in zijn openhoudstand functie wordt gezet blijft de deur open staan totdat deze door een elektrische impuls wordt vrijgegevendit kan bijvoorbeeld door een brandmeldcentrale, afstandsbediening of drukknop worden gedaan. Voorzien van deursnelheid instelling instelbare eindsluitsnelheid (voorkomt dat de deur te hard of te zacht dicht gaat) armkeuze functie (voor 3 verschillende deursituaties) universeel toepasbaar (voor links en rechtsdraaiende deuren) openingshoek is tot 180 geproduceerd volgens bs476 part22 en iso 9002 voldoen aan en 1154 en en 1155 voorzien van vrijloopfunctie bij 75of openhoudfunctie bij 90 of meer geschikt voor deurbreedtes tot 1100 mm maximum deurgewicht 80 kg sterkte instelbaar van 2-4 kleur is zilver (ral of andere kleuren op aanvraag) optioneel te voorzien van een glijarm (voor een estehetische montage) onderhoudsvrij

  SKU: Electromagnetic door closer strength 2 to 4 Categorieën: ,
   561,34 excl. BTW

DE BESTE TOEGANGSCONTROLE.

Security-Systems is een innovatief beveiligingsbedrijf en is daarom in staat om toegangscontrole te verzorgen op basis van de nieuwste technieken. Security-Systems biedt niet alleen toegangscontrole voor deuren. In het assortiment van Security-Systems zijn onder andere elektrische poorten en elektrische hekken met automatische poortopeners te vinden. Hiermee heeft u zelf in de hand wie u toe wilt laten op uw terrein.

MEER DAN 10.000 BEVEILIGINGSPRODUCTEN.

Heeft u naast de nieuwste toegangsbeveiliging behoefte aan andere beveiligingsproducten? Dan staat het team van Security-Systems klaar om u hierbij te helpen.

In het brede assortiment vindt u onder andere:

Domotica: Beheer uw slimme apparaten op afstand.
Intercoms: Wees op de hoogte wie er bij u aanbelt.
Alarmsystemen: Beveilig uw huis met de beste alarmsystemen van Security-Systems.

WILT U MEER INFORMATIE OF ADVIES OP MAAT?

Heeft u vragen of wilt u advies op maat over welk product het best is om uw huis, bedrijfspand of winkel te beveiligen? Ons team van beveiligingsspecialisten staan voor u klaar.

Het team van Security-Systems staat klaar om de volledige installatie voor u te verzorgen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen 020-669 8558 of via info@security-systems.nl.

Chat openen
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?