Camera monitor

Security-Systems wilt u alleen het beste van het beste bieden op het gebied van beveiligingscamera’s. Daarom heeft Security-Systems alvast een selectie gemaakt van de beveiligingscamera van de beste kwaliteit. Zo kunt u kiezen uit bewakingscamera’s van onder andere HikvisionDahua en AvigilonDe camera’s van deze merken zijn gemaakt van de beste materialen en hebben een zeer lange levensduur. Maar welke beveiligingscamera past nu het beste bij uw situatie? Voor advies over de beste beveiligingscamera heeft Security-Systems een gespecialiseerd team voor u klaar staan. Dit team verzorgt teven de installatie en het in bedrijf stellen van uw beveiligingsproducten.

 • 15″ TFT-kleurenmonitor VGA/DVI

  Deze kwalitatief hoogwaardige TFT kleurenmonitor heeft een beschermende glasplaat met een unieke antireflectiecoating welke schittering en reflecties minimaliseert. Dit resulteert in een optimaal helder beeld. Dankzij de speciale coating wordt een ruime inkijkhoek gerealiseerd wat het kijkgemak verhoogd. Rondom wordt de TFT monitor beschermd door een robuust en modern vormgegeven aluminium frame. Standaard is de monitor voorzien van de internationale VESA standaard voor het bevestigingen van beugels of steunen. Deze monitor bezit ook een composiet videoingang.
  Noot : Deze monitor is voor statische beelden. Voor snel schakelende beelden, zoals die van een matrix of de dwell functie in digitale recorders dient de SX-serie (art.nr 07545) toegepast te worden.

  SKU: LB.7540 Categorieën: , ,
   516,92 excl. BTW
 • 15″ TFT-kleurenmonitor, VGA/DVI/BNC (video)

  De SX uitvoering van Neovo is speciaal ontwikkeld voor CCTV “Security” toepassingen. Dit model kenmerkt zich door een zeer korte signaalswitch zodat schakelen tussen inputsignalen snel gerealiseerd wordt. Daarnaast heeft de SX monitor standaard een Video-inputlus waarmee diverse “loop through” beveiligingsproducten aan elkaar gekoppeld kunnen worden.De kwalitatief hoogwaardige TFT kleurenmonitor heeft een beschermende glasplaat met een unieke antireflectiecoating welke schittering en reflecties minimaliseert. Dit resulteert in een optimaal helder beeld. Dankzij de speciale coating wordt een ruime inkijkhoek gerealiseerd wat het kijkgemak verhoogd. Rondom wordt de TFT monitor beschermd door een robuust en modern vormgegeven aluminium frame. Standaard is de monitor voorzien van de internationale VESA standaard voor het bevestigingen van beugels of steunen.

  SKU: LB.7545 Categorieën: , ,
   709,13 excl. BTW
 • 17″ TFT-kleurenmonitor, VGA/DVI/CVBS/S-Video

  De SX-17P, op maat gemaakt voor beveiligingsomgevingen, is een veelzijdig en toch krachtig surveillancescherm. Het scherm is voorzien van oplossingen voor geoptimaliseerde beeldkwaliteit zoals Smart Omni Viewer met PIP/PAP. De opties om het beeld te kunnen bevriezen én het beeld 180° te kunnen draaien zorgen voor superieure flexibiliteit bij de surveillance. Het slanke ontwerp, de doorlus BNC-aansluitingen, VESA-compatibiliteit en een gelijkstroomuitgang zorgen voor een moeiteloze systeemintegratie. Daarbij komt de EcoSmart-sensor die het energieverbruik minimaliseert en een duurzaam metalen frame met ingebouwd NeoV Optical Glass dat bescherming biedt tegen krassen en andere schade, zodat de SX-17P het voorkeursscherm vormt voor de moderne – en toekomstige beveiligingsomgevingen.

  SKU: LB.07543.1 Categorieën: , ,
   843,11 excl. BTW

BEVEILIGINGSCAMERA KOPEN?

Gaat u op vakantie, de deur uit voor een boodschap of heeft u een winkelpand dat u in de gaten wilt houden tijdens sluitingstijden? Waar u ook bent u wilt zeker zijn van uw zaak. Door middel van het ophangen van bewakingscamera’s kunt u criminaliteit in en rondom uw pand voorkomen. Mocht er onverhoopt toch bij u ingebroken worden dan zorgt u er met de camera’s van Security-Systems voor dat de daders haarscherp op beeld komen te staan. Security-Systems biedt u de beste camerabeveiliging. Met de beveiligingscamera’s van Security-Systems vergroot u de veiligheid van uw eigendommen en de bewoners van uw pand. Security-Systems biedt beveiligingscamera’s voor buiten en binnen, 360° camera’s en nog veel meer. Onze specialisten adviseren u graag.

Bent u op zoek naar een specifiek compartiment uit een beveiligingscamera? Security-Systems biedt u recordersmonitorencamera verlichting en software om uw beveiligingscamera set compleet te maken.

MEER DAN 10.000 BEVEILIGINGSPRODUCTEN.

Bent u naast beveiligingscamera’s op zoek naar een ander beveiligingsproduct? Bij Security-Systems kunt u terecht voor meer dan 10.000 beveiligingsproducten.

Zo biedt Security-Systems onder andere het volgende aan:

Domoticade beste domotica systemen.
Winkelbeveiligingvan artikelbeveiliging tot lijnbeveiliging
Intercomsvan audio video intercoms tot IP intercoms.

WILT U MEER INFORMATIE OF ADVIES OP MAAT?

Heeft u vragen of wilt u advies op maat over welk product het best is om uw huis, bedrijfspand of winkel te beveiligen? Ons team van beveiligingsspecialisten staan voor u klaar.

Het team van Security-Systems staat klaar om de volledige installatie voor u te verzorgen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen 020-669 8558 of via info@security-systems.nl.

Chat openen
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?