Lange afstandlezers

Naast het beveiligen van uw panden met hang en sluitwerk kunt u uw huis, winkelpand of kantoor beveiligen op innovatievere manieren. Met de toegangscontrole systemen van Security-Systems kunt u er voor zorgen dat u de controle heeft over wie uw pand kan betreden. De toegangssystemen van Security-Systemen herkennen de personen die informatiedragers bij zich hebben en kunnen bepalen of deze personen geautoriseerd zijn om het pand te betreden.

Een paar voorbeelden van hoe de toegangssystemen van Security-Systems te werk gaan:
Codesloten waarbij alleen de personen met de juiste code in staat zijn om de deur te openen.
Vingerprintsloten hiermee kan je nooit meer buitengesloten raken, uw vinger is namelijk uw sleutel.
Toegangsbeveiliging door middel van kaartlezers kunnen alleen de mensen die in bezit zijn van de juiste kaart toegang krijgen tot uw pand.

Deze vormen van toegangscontrole garanderen de veiligheid van uw eigendommen en medewerkers. Daarnaast zorgt toegangscontrole voor meer transparantie. U kunt namelijk precies zien wie, wanneer en voor hoe lang een persoon binnen is geweest.

En het grootste voordeel is dat er bij het verlies van een sleutel er geen sloten vervangen hoeven te worden. Met de huidige techniek is het mogelijk om eventuele verloren informatiehouders te blokkeren, zodat verloren of gestolen informatiehouders niks waard zijn. Met de slimme toegangssystemen zitten alle deuren al dicht en geeft u alleen toegang aan geautoriseerde personen.

 • Rosslare AY-Z12 A Long Range Prox

  Rosslare AY-Z12 A Long Range Prox
  Rosslare AY-Z12A Lange afstand prox lezer.
  26 bit Wiegand uitgang. EM – 125KHz RFID kaart/sleutel lezer. Leesafstand +/- 45 – 60cm afhankelijk van de instelling. 10-draden. Bi-Color LED met control, buzzer controle. Optische tamper achteraan de lezer. Afmetingen: 300mm x 300 x 25mm. Waterbestendig, volledig ingegoten, IP65.

  SKU: SM.40002067 Categorieën: , ,
   352,04 excl. BTW
 • Paxton 313-110-NL Lange Afstand Rdr

  Paxton 313-110-NL Lange Afstand Rdr
  Lange afstandslezer voor gebruik met Switch2 en Net2. Geïntegreerde handsvrije interface. Leesafstand maximum 5 meter in de beste condities met de handsvrije actieve sleutels. Robuuste behuizing. De lange afstandslezer is speciaal ontworpen voor de toegang tot parkeerplaatsen. Haar lange leesafstand van maximaal 5 meter betekent dat een handsvrije kaart of sleutel die in het voertuig aanwezig is gelezen kan worden.
  Door de ingebouwde handsvrije interface hoeft er geen geaarde stroom gecreëerd te worden. De lange afstandslezer kan gebruikt worden voor voertuigen van verschillende afmetingen. De lange afstandslezer werkt bovendien als een standaard Proximity lezer zodat gebruikers zonder handsvrije kaart de lezer ook kunnen gebruiken. Bevestig de montageplaat op zijn plaats. De voedingskabel en datakabel worden via twee wartels door de montageplaat gestoken tot aan de achterzijde van de lezer. De lezer wordt aangesloten in overeenstemming met het etiket dat zich op de controle eenheid bevindt. Ook de lezer wordt op de voeding aangesloten. Zorg ervoor dat de lezers ver genoeg uit elkaar worden gemonteerd om het overlappen van hun actieve velden te voorkomen. Voeding: 12VDC. Stroomverbruik: 1.1 A. Bijkomende voeding vereist! Frequentie: 125kHz. Maximale verlenging van de kabellengte: 100 meter met de speciale Paxton kabel. Werkingstemperatuur: -35°C tot +66°C. IP66. Afmetingen: 220 x 220 x 135 mm

  SKU: SM.40010083 Categorieën: , ,
   735,47 excl. BTW
 • Nedap uPass Access Reader

  Nedap uPass Access Reader
  Handsfree toegangslezer die badges leest tot een afstand van 2 meter. Let op: externe voeding vereist voor deze lezer. Stroomopname : 1A bij 12VDC, 0.5A bij 24VDC.
  uPASS Access is een revolutionaire UHF lezer voor hands-free toegang tot gebouwen. De uPASS Access leest toegangsbadges op een afstand tot 2 meter (6 feet) en is de perfecte oplossing voor deuren die gemak en beveiliging vereisen. Deze ultra kleine lezer past op deurposten in ieder interieur en kan makkelijk worden geïntegreerd met elk type beveiligingsysteem. Afmetingen: 150 x 50 x 40 mm. Key features: -Leest consistent op een afstand tot 2m [6 ft] -Werkt met passieve UHF kaarten -EPC Gen 2 verenigbaar -Gepatenteerde antenne technologie -Klein, slank deurpost formaat design -IP65 bepaalde behuizing -Ondersteunt industrie communicatie normen -Kan worden gecombineerd met de laatste kaart technologieën

  SKU: SM.40600009 Categorieën: , ,
   900,90 excl. BTW
 • Paxton 477-222-NL HandsFree Intf

  Paxton 477-222-NL HandsFree Intf
  Handsvrije interface waarbij men bestaande of nieuwe P serie lezers of KP toetsenpanelen kan converteren naar handsvrije lezers. Interface wordt geleverd in behuizing.
  Het interface heeft geen aparte spanningsbron nodig en dient in serie te worden bekabeld met de lezers Gebruikt draadloze technologie. De uitdrukking “Handsvrije toegangscontrole” betekent dat de actieve sleutel waarmee een gebruiker wordt geïdentificeerd, ook vanuit een broekzak of handtas gelezen kan worden. Er zijn dus geen handen voor nodig. Dit is handig voor poorten, slagbomen, laaddeuren of waar invalide of oudere mensen toegang moeten verkrijgen. De handsvrije kaarten of sleutels krijgen een leesafstand van 0,85 m tot 2,5 m. De lezer blijft de standaardkaarten of sleutels gewoon lezen. Voeding: 12VDC. Stroomverbruik: 80mA. Frequentie: 2,4 GHz. Maximale kabel extensie lengte tussen de ACU en de interface bedraagt 100 meter. De maximale kabel extensie lengte tussen de interface en de lezer bedraagt 15 meter. Maximale leesafstand bij gebruik van een P38 lezer is 85cm, P50 lezer 1.1 meter, P75 lezer 1.5 meter en bij P200 lezers is de maximale leesafstand 2.5 meter in de beste condities (bij gebruik van een P200 op metaal te monteren bedraagt de maximale leesafstand 2 meter) Werkingstemperatuur: – 20°C tot +55°C. Afmetingen print: 71 x 70 x 23 mm. Afmetingen PVC behuizing: 120 x 120 x 40 mm.

  SKU: SM.40010086 Categorieën: , ,
   204,30 excl. BTW
 • Paxton 323-110-NL P200 Reader

  Paxton 323-110-NL P200 Reader
  De lezers in de P productreeks zijn bedoeld voor gebruik met Switch2 en Net2 systemen. De lezers worden naar keuze geleverd met een wit of zwart front.
  Vermijd het plaatsen van de lezers op metalen achtergronden daar dit het leesbereik sterk zal doen dalen. De kabel steekt vanuit het midden van de lezer naar achteren, waardoor het erg gemakkelijk is om nauwkeurig te boren en de lezer te monteren. De lezer met code 323-110 mag nooit op een metalen vlak gemonteerd worden. Voeding: 12VDC. Stroomverbruik: 140mA. Frequentie: 125kHz. Maximale verlenging van de kabellengte: 100 meter met de speciale Paxton kabel. Werkingstemperatuur: -35°C tot +66°C. IPX7. Standaard kabellengte: 5 meter. Maximale leesafstand met actieve sleutel: 2 meter in de beste condities. Afmetingen: 200 x 200 x 15 mm.

  SKU: SM.40010084 Categorieën: , ,
   245,16 excl. BTW

DE BESTE TOEGANGSCONTROLE.

Security-Systems is een innovatief beveiligingsbedrijf en is daarom in staat om toegangscontrole te verzorgen op basis van de nieuwste technieken. Security-Systems biedt niet alleen toegangscontrole voor deuren. In het assortiment van Security-Systems zijn onder andere elektrische poorten en elektrische hekken met automatische poortopeners te vinden. Hiermee heeft u zelf in de hand wie u toe wilt laten op uw terrein.

MEER DAN 10.000 BEVEILIGINGSPRODUCTEN.

Heeft u naast de nieuwste toegangsbeveiliging behoefte aan andere beveiligingsproducten? Dan staat het team van Security-Systems klaar om u hierbij te helpen.

In het brede assortiment vindt u onder andere:

Domotica: Beheer uw slimme apparaten op afstand.
Intercoms: Wees op de hoogte wie er bij u aanbelt.
Alarmsystemen: Beveilig uw huis met de beste alarmsystemen van Security-Systems.

WILT U MEER INFORMATIE OF ADVIES OP MAAT?

Heeft u vragen of wilt u advies op maat over welk product het best is om uw huis, bedrijfspand of winkel te beveiligen? Ons team van beveiligingsspecialisten staan voor u klaar.

Het team van Security-Systems staat klaar om de volledige installatie voor u te verzorgen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen 020-669 8558 of via info@security-systems.nl.

Chat openen
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?