Hikvision HD Recorder

Security-Systems wilt u alleen het beste van het beste bieden op het gebied van beveiligingscamera’s. Daarom heeft Security-Systems alvast een selectie gemaakt van de beveiligingscamera van de beste kwaliteit. Zo kunt u kiezen uit bewakingscamera’s van onder andere HikvisionDahua en AvigilonDe camera’s van deze merken zijn gemaakt van de beste materialen en hebben een zeer lange levensduur. Maar welke beveiligingscamera past nu het beste bij uw situatie? Voor advies over de beste beveiligingscamera heeft Security-Systems een gespecialiseerd team voor u klaar staan. Dit team verzorgt teven de installatie en het in bedrijf stellen van uw beveiligingsproducten.

 • Netwerk Video Recorder 16-kanalen, zonder harddisk

  DS-7716NI-SP Netwerk Video Recorder welke gebruik maakt van het H.264 compressieformaat. De recorder ondersteunt een maximale inkomende bandbreedte van 100Mbps. De opslagcapaciteit kan uitgebreid worden tot max. 4x HDD van 4TB. De recorder is voorzien van een 16 poorts netwerk PoE switch. De recorder kan benaderd worden middels de meegeleverde software, IE en Smartphone. Inclusief IR afstandsbediening en muis.

  SKU: LB.1000885 Categorieën: , ,
   1.502,42 excl. BTW
 • Digitale harddiskrecorder Hikvision analoog kanaals (demo)

  Deze 4-kanaals recorder kan videobeelden van maximaal 4 camera’s gelijktijdig in FULL 960H resolutie kan opnemen en tot 4 kanalen gelijktijdig in 960H weergeven. De recorder is voorzien van VCA (Video Content Analyse) en biedt ondersteuning voor alarm én opname bij het detecteren van een uitzonderlijke gebeurtenis, zoals terreinbewaking en inbraakdetectie. Bovendien is er ondersteuning voor alarm push notificatie op mobiele apparaten wanneer een alarmgebeurtenis plaatsvindt.

  SKU: LB.1000417 Categorieën: , ,
   277,20 excl. BTW
 • Netwerk Video Recorder Plug&Play 4-kanalen, incl. PoE switch

  DS-7604NI-E1/4P/A Network Video Recorder is een nieuwe generatie recorder, gecombineerd met meerdere geavanceerde technologieën, zoals audio- en video-decodering technologie, embedded systeem technologie, opslag technologie, netwerk technologie en intelligente technologie. De NVR kan zowel als recorder alleen werken, als samenwerken met andere apparaten en een uitgebreid bewakingssysteem vormen. De NVR is een Plug & Play recorder met maximaal 4 onafhankelijke PoE netwerkinterfaces. Verder ondersteunt de recorder camera’s van derden en kan tot 5 Megapixels resolutie opnemen.
  NVR met ingebouwde harddisk optioneel verkrijgbaar, artikelnr. 1000424.

  SKU: LB.1000423 Categorieën: , ,
   537,77 excl. BTW
 • Full 960H Video Content Analyse DVR 8 kanalen

  Deze 8-kanaals recorder kan videobeelden van maximaal 8 camera’s gelijktijdig in FULL 960H resolutie kan opnemen en tot 8 kanalen gelijktijdig in 960H weergeven. De recorder is voorzien van VCA (Video Content Analyse) en biedt ondersteuning voor alarm én opname bij het detecteren van een uitzonderlijke gebeurtenis, zoals terreinbewaking en inbraakdetectie. Bovendien is er ondersteuning voor alarm push notificatie op mobiele apparaten wanneer een alarmgebeurtenis plaatsvindt.

  SKU: LB.1000419 Categorieën: , ,
   539,15 excl. BTW
 • Full 960H WD1 Digitale recorder 16 kanalen

  Het speciale van deze 16 kanaals recorder is dat hij videobeelden van maximaal 16 camera’s gelijktijdig in FULL 960H resolutie kan opnemen en tot 16 kanalen gelijktijdig in 960H weergeven. De DVR is eenvoudig in gebruik te stellen en met behulp van de meegeleverde software gemakkelijk via een netwerk te bedienen. De DVR beschikt over drie monitor uitgangen; 1 x HDMI, 1x VGA en 1x BNC. De recorder is voorzien van de laatste H.264 technologie. Hierdoor kan er langer op de harde schijf opgenomen worden in vergelijking met DVR’s met een andere compressietechniek

  SKU: LB.1000974 Categorieën: , ,
   587,66 excl. BTW
 • Netwerk Video Recorder Plug&Play 8-kanalen, incl. PoE switch

  DS-7608NI-E2/8P/A Network Video Recorder is een nieuwe generatie recorder, gecombineerd met meerdere geavanceerde technologieën, zoals audio- en video-decodering technologie, embedded systeem technologie, opslag technologie, netwerk technologie en intelligente technologie. De NVR kan zowel als recorder alleen werken, als samenwerken met andere apparaten en een uitgebreid bewakingssysteem vormen. De NVR is een Plug & Play recorder met maximaal 8 onafhankelijke PoE netwerkinterfaces. Verder ondersteunt de recorder camera’s van derden en kan tot 5 Megapixels resolutie opnemen.
  NVR met ingebouwde harddisk optioneel verkrijgbaar, artikelnr. 1000426.

  SKU: LB.1000425 Categorieën: , ,
   702,71 excl. BTW
 • Full 960H Video Content Analyse DVR 16 kanalen

  Deze 16-kanaals recorder kan videobeelden van maximaal 8 camera’s gelijktijdig in FULL 960H resolutie kan opnemen en tot 16 kanalen gelijktijdig in 960H weergeven. De recorder is voorzien van VCA (Video Content Analyse) en biedt ondersteuning voor alarm én opname bij het detecteren van een uitzonderlijke gebeurtenis, zoals terreinbewaking en inbraakdetectie. Bovendien is er ondersteuning voor alarm push notificatie op mobiele apparaten wanneer een alarmgebeurtenis plaatsvindt.

  SKU: LB.1000421 Categorieën: , ,
   765,07 excl. BTW
 • Netwerk Video Recorder Plug&Play 16-kanalen, incl. PoE switch

  DS-7616NI-E2/8P/A Network Video Recorder is een nieuwe generatie recorder, gecombineerd met meerdere geavanceerde technologieën, zoals audio- en video-decodering technologie, embedded systeem technologie, opslag technologie, netwerk technologie en intelligente technologie. De NVR kan zowel als recorder alleen werken, als samenwerken met andere apparaten en een uitgebreid bewakingssysteem vormen. De NVR is een Plug & Play recorder met maximaal 8 onafhankelijke PoE netwerkinterfaces. Verder ondersteunt de recorder camera’s van derden en kan tot 5 Megapixels resolutie opnemen.
  NVR met ingebouwde harddisk optioneel verkrijgbaar, artikelnr. 1000428.

  SKU: LB.1000427 Categorieën: , ,
   787,25 excl. BTW
 • Netwerk Video Recorder 16-kanalen, excl. harddisk

  DS-7716NI-ST is een 16 kanaals NVR met HDMI aansluiting met een opname resolutie van wel 5MP. De NVR maakt gebruik van het H.264 compressieformaat. De recorder ondersteunt een maximale inkomende bandbreedte van 160Mbps. De opslagcapaciteit kan uitgebreid worden tot max. 4x HDD van 4TB. De recorder kan benaderd worden middels de meegeleverde software, IE en Smartphone. Exclusief harddisk, IR afstandsbediening en muis.

  SKU: LB.1000620 Categorieën: , ,
   952,19 excl. BTW

BEVEILIGINGSCAMERA KOPEN?

Gaat u op vakantie, de deur uit voor een boodschap of heeft u een winkelpand dat u in de gaten wilt houden tijdens sluitingstijden? Waar u ook bent u wilt zeker zijn van uw zaak. Door middel van het ophangen van bewakingscamera’s kunt u criminaliteit in en rondom uw pand voorkomen. Mocht er onverhoopt toch bij u ingebroken worden dan zorgt u er met de camera’s van Security-Systems voor dat de daders haarscherp op beeld komen te staan. Security-Systems biedt u de beste camerabeveiliging. Met de beveiligingscamera’s van Security-Systems vergroot u de veiligheid van uw eigendommen en de bewoners van uw pand. Security-Systems biedt beveiligingscamera’s voor buiten en binnen, 360° camera’s en nog veel meer. Onze specialisten adviseren u graag.

Bent u op zoek naar een specifiek compartiment uit een beveiligingscamera? Security-Systems biedt u recordersmonitorencamera verlichting en software om uw beveiligingscamera set compleet te maken.

MEER DAN 10.000 BEVEILIGINGSPRODUCTEN.

Bent u naast beveiligingscamera’s op zoek naar een ander beveiligingsproduct? Bij Security-Systems kunt u terecht voor meer dan 10.000 beveiligingsproducten.

Zo biedt Security-Systems onder andere het volgende aan:

Domoticade beste domotica systemen.
Winkelbeveiligingvan artikelbeveiliging tot lijnbeveiliging
Intercomsvan audio video intercoms tot IP intercoms.

WILT U MEER INFORMATIE OF ADVIES OP MAAT?

Heeft u vragen of wilt u advies op maat over welk product het best is om uw huis, bedrijfspand of winkel te beveiligen? Ons team van beveiligingsspecialisten staan voor u klaar.

Het team van Security-Systems staat klaar om de volledige installatie voor u te verzorgen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen 020-669 8558 of via info@security-systems.nl.