Dekstop lezers

Naast het beveiligen van uw panden met hang en sluitwerk kunt u uw huis, winkelpand of kantoor beveiligen op innovatievere manieren. Met de toegangscontrole systemen van Security-Systems kunt u er voor zorgen dat u de controle heeft over wie uw pand kan betreden. De toegangssystemen van Security-Systemen herkennen de personen die informatiedragers bij zich hebben en kunnen bepalen of deze personen geautoriseerd zijn om het pand te betreden.

Een paar voorbeelden van hoe de toegangssystemen van Security-Systems te werk gaan:
Codesloten waarbij alleen de personen met de juiste code in staat zijn om de deur te openen.
Vingerprintsloten hiermee kan je nooit meer buitengesloten raken, uw vinger is namelijk uw sleutel.
Toegangsbeveiliging door middel van kaartlezers kunnen alleen de mensen die in bezit zijn van de juiste kaart toegang krijgen tot uw pand.

Deze vormen van toegangscontrole garanderen de veiligheid van uw eigendommen en medewerkers. Daarnaast zorgt toegangscontrole voor meer transparantie. U kunt namelijk precies zien wie, wanneer en voor hoe lang een persoon binnen is geweest.

En het grootste voordeel is dat er bij het verlies van een sleutel er geen sloten vervangen hoeven te worden. Met de huidige techniek is het mogelijk om eventuele verloren informatiehouders te blokkeren, zodat verloren of gestolen informatiehouders niks waard zijn. Met de slimme toegangssystemen zitten alle deuren al dicht en geeft u alleen toegang aan geautoriseerde personen.

 • Desktoplezer Mifare 13,56Mhz

  Desktoplezer Mifare 13,56Mhz
  Mifare desktopprogrammer voor het inleren van Mifare kaarten voor gebruik met Siemens Aliro.
  Uitgang USB 13.56MHz ISO14443A Mifare kaart ,ISO18092 FeLiCa kaart Interface USB (keyboard emulatie) Kaart Type 13.56MHz ISO14443A Mifare kaart ,ISO18092 FeLiCa kaart. Maximale kaartafmetingen 86 x 55 x 2 mm. Afmetingen : B x L x D 65 X 100 X 23 mm .

  SKU: SM.40014046 Categorieën: , ,
   402,92 excl. BTW
 • Paxton 514-326-NL USB Desktop Rdr

  Paxton 514-326-NL USB Desktop Rdr
  De desktop lezer wordt naast de PC geplaatst. Deze lezer wordt gebruikt om kaarten of tags aan een Net2 systeem toe te voegen. Ze wordt ook gebruikt om verloren kaarten te identificeren. Leest zowel EM als Mifare kaarten/tags.
  Desktop lezers kunnen op meerdere werkstations worden geplaatst. Als een nieuwe kaart of tag aan de desktop lezer wordt gepresenteerd, verschijnt de wizard voor de nieuwe gebruiker met het juiste kaartnummer. De naam en de gegevens van de nieuwe gebruiker kunnen ingevoerd worden, waarna de kaart of tag kan worden verstrekt. Als een kaart of tag al in het systeem bestaat, verschijnen de gegevens van de gebruiker. Voeding: USB gecertificeerd 4.755 – 5.25 VDC. Stroomverbruik: 100 mA. Proximity: Ja. Afmetingen: 115 x 19 x 75 mm.

  SKU: SM.40010119 Categorieën: , ,
   176,53 excl. BTW
 • Paxton 350-910-NL Deskt.Reader Mags

  Paxton 350-910-NL Deskt.Reader Mags
  De desktop lezer wordt naast de PC geplaatst. Deze lezer wordt gebruikt om kaarten of tags aan een Net2 systeem toe te voegen. Ze wordt ook gebruikt om verloren kaarten te identificeren.
  Desktop- lezers kunnen op meerdere werkstations worden geplaatst. Als een nieuwe kaart of tag aan de desktop lezer wordt gepresenteerd, verschijnt de wizard voor de nieuwe gebruiker met het juiste kaartnummer. De naam en de gegevens van de nieuwe gebruiker kunnen ingevoerd worden, waarna de kaart of tag kan worden verstrekt. Als een kaart of tag al in het systeem bestaat, verschijnen de gegevens van de gebruiker. Werkingsspanning: 4.755 – 5.25 VDC USB gecertificeerd. Proximity: Ja. Magneetstrip: Ja. Afmetingen: 145 x 37 x 90 mm.

  SKU: SM.40010133 Categorieën: , ,
   156,01 excl. BTW
 • Desktop lezer voor Rosslare

  Desktop lezer voor Rosslare
  Desktoplezer met voeding en seriele kabel voor Rosslare Software.
  Desktoplezer compleet uitgerust met MD-08 converter, wiegand module, voeding en seriele kabel. Met behulp van deze desktoplezer kunt u de 125kHz kaarten en tags in het Rosslare systeem inlezen.

  SKU: SM.40002915 Categorieën: , ,
   173,09 excl. BTW
 • Paxton 214-326 USB Desk.Rdr. keyb.

  Paxton 214-326 USB Desk.Rdr. keyb.
  USB Desktop lezer met keyboard output. Desktop Multi technologie lezer. Plug and Play.
  USB v1.1. USB klavier emulator. Hitag2 en EM4100 compatibel. De USB desktop lezer wordt direct verbonden aan een standaard USB poort. Eenvoudig in de USB poort in te pluggen. Geen enkele andere verbindingen zijn nodig. De lezer zal als een standaard input element gedetecteerd worden. Wanneer een compatibele kaart gepresenteerd wordt aan de desktop lezer zal het kaartnummer in Windows weergegeven worden als standaard alfanumerieke aanslagen. Werkingsspanning: 4.755 – 5.25 VDC USB gecertificeerd. Proximity: Ja. Afmetingen: 145 x 37 x 90 mm.

  SKU: SM.40010134 Categorieën: , ,
   320,93 excl. BTW
 • HID Omnikey 5421 Desktopreader

  HID Omnikey 5421 Desktopreader
  HID Omnikey USB reader te gebruiken met Sipass integrated icm Mifare kaarten.
  De OMNIKEY® 5421 is een dual interface PC-koppelbare lezer die leest en schrijft op 13,56MHz contactloze kaarten en allerlei andere contact smart kaarten.

  SKU: SM.40008151 Categorieën: , ,
   214,42 excl. BTW

DE BESTE TOEGANGSCONTROLE.

Security-Systems is een innovatief beveiligingsbedrijf en is daarom in staat om toegangscontrole te verzorgen op basis van de nieuwste technieken. Security-Systems biedt niet alleen toegangscontrole voor deuren. In het assortiment van Security-Systems zijn onder andere elektrische poorten en elektrische hekken met automatische poortopeners te vinden. Hiermee heeft u zelf in de hand wie u toe wilt laten op uw terrein.

MEER DAN 10.000 BEVEILIGINGSPRODUCTEN.

Heeft u naast de nieuwste toegangsbeveiliging behoefte aan andere beveiligingsproducten? Dan staat het team van Security-Systems klaar om u hierbij te helpen.

In het brede assortiment vindt u onder andere:

Domotica: Beheer uw slimme apparaten op afstand.
Intercoms: Wees op de hoogte wie er bij u aanbelt.
Alarmsystemen: Beveilig uw huis met de beste alarmsystemen van Security-Systems.

WILT U MEER INFORMATIE OF ADVIES OP MAAT?

Heeft u vragen of wilt u advies op maat over welk product het best is om uw huis, bedrijfspand of winkel te beveiligen? Ons team van beveiligingsspecialisten staan voor u klaar.

Het team van Security-Systems staat klaar om de volledige installatie voor u te verzorgen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen 020-669 8558 of via info@security-systems.nl.