Toebehoren magneten

Als er brand uitbreekt, wilt u dat uw huis, bedrijfspand of winkel optimaal beveiligd is. De brandveiligheidssystemen van Security-Systems hebben een lange levensduur en zorgen voor een langdurige brandveiligheid van uw te beveiligen object. Het team van Security-Systems kan naast de installatie van het systeem ook de controle en het onderhoud van uw brandveiligheidssystemen verzorgen.

Security-Systems heeft een breed assortiment aan brandblusmiddelen en branddetectie middelen. Bent u opzoek naar brandmeldcentrales of brandblussystemen? Security-Systems biedt u alle producten die de brandveiligheid van uw pand vergroten.

 • Sewosy SBCAV

  Sewosy SBCAV
  Vandaalbestendige montagebeugel voor deur houdmagneet BC244.
  Deze bescherming kan gebruikt worden voor vloermontage van de Sewosy BC244 kleefmagneet. De behuizing is tevens vandaal bestendig, afm 110 x 165 x 93 mm. Deze behuizing is uitermate geschikt om in bijvoorbeeld scholen of warenhuizen toe te passen.

  SKU: SM.50005141 Categorieën: , ,
   77,85 excl. BTW
 • Sewosy SMSP200

  Sewosy SMSP200
  Sewosy SMSP200 Vloer en wandbeugel.
  Gemakkelijk te gebruiken voor montage op een muur of plafond voor de SEWOSY BC en BR- serie, deze bar verlengt de houdmagneet met 200 mm en is gemaakt van aluminium.

  SKU: SM.50005142 Categorieën: , ,
   65,71 excl. BTW
 • Sewosy SMSP400

  Sewosy SMSP400
  Sewosy SMSP400 vloer en wandbeugel.
  Deze beugel gemakkelijk te gebruiken voor montage op een muur of plafond voor de SEWOSY BC en BR- serie, deze bar verlengt de houdmagneet met 400 mm en is gemaakt van aluminium.

  SKU: SM.50005143 Categorieën: , ,
   73,45 excl. BTW
 • Sewosy EBCS

  Sewosy EBCS
  Bevestigings beugel vloer montage.
  Montage beugel voor het bevestigen van de BC244 aan de vloer.

  SKU: SM.50010002 Categorieën: , ,
   24,26 excl. BTW

BRANDBEVEILIGING KOPEN?

Een kleine of een grote brand, brand in uw winkel, bedrijfspand of huis is nooit fijn. De schade die een brand kan veroorzaken is vaak niet te overzien. Uw inboedel maar bovenal de personen die aanwezig zijn in een pand verdienen een optimale brandbeveiliging. Security-Systems is uw expert op het gebied van brandveiligheid en verzorgt de brandbeveiliging van uw pand.

Met de brandmeldcentrales van Security-Systems kunt u uw pand met een gerust hart verlaten. Bij een brandmeldcentrale komen alle signalen van beveiligingssensoren als rookmeldersbrandmelders en gasmelders samen. De software binnen de brandcentrale herkent welke sensor een melding geeft en activeert de juiste actie. Zo zorgt een brandcentrale ervoor dat het sprinklersysteem aangaat bij een brandmelding en de activatie van een rook- afvoerinstallatie bij een rookmelding. Ook kunnen de brandmeldcentrales aangesloten worden bij alarmcentrales, zodat alarmdiensten geïnformeerd worden. Vraagt u zich af welke vorm van brandbeveiliging het beste past bij uw situatie? De specialisten van Security-Systems staan voor u klaar en geven u advies op maat.

MEER DAN 10.000 BEVEILIGINGSPRODUCTEN.

Voor de optimale beveiliging biedt Security-Systems naast de beste brandbeveiliging ook een breed assortiment aan diverse ander beveiligingsproducten.

Alarmsystemen: van sireneflitsers tot detectoren.
Hang en sluitwerk: alles wat u nodig heeft om uw ramen en deuren te vergrendelen
Toegangscontrole: de nieuwste technologieën als vingerprintscans en codesloten

WILT U MEER INFORMATIE OF ADVIES OP MAAT?

Heeft u vragen of wilt u advies op maat over welk product het best is om uw huis, bedrijfspand of winkel te beveiligen? Ons team van beveiligingsspecialisten staan voor u klaar.

Het team van Security-Systems staat klaar om de volledige installatie voor u te verzorgen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen 020-669 8558 of via info@security-systems.nl.