Servers

Naast het beveiligen van uw panden met hang en sluitwerk kunt u uw huis, winkelpand of kantoor beveiligen op innovatievere manieren. Met de toegangscontrole systemen van Security-Systems kunt u er voor zorgen dat u de controle heeft over wie uw pand kan betreden. De toegangssystemen van Security-Systemen herkennen de personen die informatiedragers bij zich hebben en kunnen bepalen of deze personen geautoriseerd zijn om het pand te betreden.

Een paar voorbeelden van hoe de toegangssystemen van Security-Systems te werk gaan:
Codesloten waarbij alleen de personen met de juiste code in staat zijn om de deur te openen.
Vingerprintsloten hiermee kan je nooit meer buitengesloten raken, uw vinger is namelijk uw sleutel.
Toegangsbeveiliging door middel van kaartlezers kunnen alleen de mensen die in bezit zijn van de juiste kaart toegang krijgen tot uw pand.

Deze vormen van toegangscontrole garanderen de veiligheid van uw eigendommen en medewerkers. Daarnaast zorgt toegangscontrole voor meer transparantie. U kunt namelijk precies zien wie, wanneer en voor hoe lang een persoon binnen is geweest.

En het grootste voordeel is dat er bij het verlies van een sleutel er geen sloten vervangen hoeven te worden. Met de huidige techniek is het mogelijk om eventuele verloren informatiehouders te blokkeren, zodat verloren of gestolen informatiehouders niks waard zijn. Met de slimme toegangssystemen zitten alle deuren al dicht en geeft u alleen toegang aan geautoriseerde personen.

 • Alpha DB Server Aliro Celeron

  Alpha DB Server Aliro Celeron
  Instapmodel Database server voor systeem tot 15 deuren voor Siemens Aliro. Mini PC ideaal om als host computer te gebruiken.
  Producteigenschappen : Processor Familie Celeron, Processor Type N2820, Geheugensloten 1 x, Geheugen Type DDR3, SO-Dimm geheugen 8Gb, Aantal 2.5″ bays 1 x 120GB, USB3.0 Ja, USB2.0 Ja, Gigabit LAN, HDMI . Wordt geleverd met Windows 7 Pro 64 bit.

  SKU: SM.40404344 Categorieën: , ,
   1.531,14 excl. BTW
 • EEB50865 Access-Server

  EEB50865 Access-Server
  Ecoserver EEB Ecoserver Access.
  De Access software Server wordt geleverd in zwarte wallmount behuizing. Deze is door de extra te bestellen 19″ombouwset geschikt voor een server rack montage. De server bestaat uit de volgende configuratie: Intel Celeron 2,4GHZ s1155 processor, 2Gb intern geheugen, 1x 60GB 2,5″schijf, 1x HDMI, 1x DVI-I, 1x DisplayPort ( wordt geleverd met 1x adapter DVI-I naar VGA), 1 stuks 10/100/1000 Mb/s Gigabit poort, 4xUSB 2,0 en 2x USB 3,0 aan achterzijde, 1x eSATA 3,0 Gb/s poort, 1xPCI Express 2,0 x 16. Standaard zal Windows 7 Professional UK 64 bits worden geinstalleerd. Wordt geleverd zonder muis, toetsenbord en beeldscherm.

  SKU: SM.40006122 Categorieën: , ,
   1.797,95 excl. BTW

DE BESTE TOEGANGSCONTROLE.

Security-Systems is een innovatief beveiligingsbedrijf en is daarom in staat om toegangscontrole te verzorgen op basis van de nieuwste technieken. Security-Systems biedt niet alleen toegangscontrole voor deuren. In het assortiment van Security-Systems zijn onder andere elektrische poorten en elektrische hekken met automatische poortopeners te vinden. Hiermee heeft u zelf in de hand wie u toe wilt laten op uw terrein.

MEER DAN 10.000 BEVEILIGINGSPRODUCTEN.

Heeft u naast de nieuwste toegangsbeveiliging behoefte aan andere beveiligingsproducten? Dan staat het team van Security-Systems klaar om u hierbij te helpen.

In het brede assortiment vindt u onder andere:

Domotica: Beheer uw slimme apparaten op afstand.
Intercoms: Wees op de hoogte wie er bij u aanbelt.
Alarmsystemen: Beveilig uw huis met de beste alarmsystemen van Security-Systems.

WILT U MEER INFORMATIE OF ADVIES OP MAAT?

Heeft u vragen of wilt u advies op maat over welk product het best is om uw huis, bedrijfspand of winkel te beveiligen? Ons team van beveiligingsspecialisten staan voor u klaar.

Het team van Security-Systems staat klaar om de volledige installatie voor u te verzorgen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen 020-669 8558 of via info@security-systems.nl.

Chat openen
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?