Rookmelders

Als er brand uitbreekt, wilt u dat uw huis, bedrijfspand of winkel optimaal beveiligd is. De brandveiligheidssystemen van Security-Systems hebben een lange levensduur en zorgen voor een langdurige brandveiligheid van uw te beveiligen object. Het team van Security-Systems kan naast de installatie van het systeem ook de controle en het onderhoud van uw brandveiligheidssystemen verzorgen.

Security-Systems heeft een breed assortiment aan brandblusmiddelen en branddetectie middelen. Bent u opzoek naar brandmeldcentrales of brandblussystemen? Security-Systems biedt u alle producten die de brandveiligheid van uw pand vergroten.

 • OSI-10-KW Lineaire rookdetector

  Set voorzien van zender bedraad, afstand 30 tot 150 meter.

  OSID (Open-area Smoke Imaging Detection) van Xtralis is een nieuwe detectietechnologie voor grote open ruimtes. Hiermee kan in een vroeg stadium rook gesignaleerd worden zodat de veiligheid van bezoekers en productieprocessen gewaarborgd is.

  SKU: OS1.855890 Categorieën: , ,
   1.649,78 excl. BTW
 • OSI-10-K Lineaire rookdetector

  Set voorzien van draadloze zender afstand 30 tot 150 meter.

  OSID (Open-area Smoke Imaging Detection) van Xtralis is een nieuwe detectietechnologie voor grote open ruimtes. Hiermee kan in een vroeg stadium rook gesignaleerd worden zodat de veiligheid van bezoekers en productieprocessen gewaarborgd is.

  SKU: OS1.855770 Categorieën: , ,
   1.649,78 excl. BTW
 • Morley MI-LZR-S3I Digitale hooggevoelige detector voorzien van kortsluitisolator

  De MI-LZR-S3I is een hooggevoelige rookmelder welke tot wel 50x gevoeliger is dan een gewone optische rookmelder. Met zijn snelle reactie en nauwkeurigheid is deze melder uitermate geschikt voor toepassingen in omgevingen zoals Clean Rooms, telecommunicatieruimtes, computerruimtes, etc. Een extra uitgang laat toe om een nevenindicator aan te sluiten. De adressering van de melder is eenvoudig instelbaar van adres 00 tot 99 doormiddel van twee draaischakelaars op de achterkant van de melder. Twee driekleurige LEDs geven een lokale statusindicatie van de melder weer (360° zichtbaar). De MI-LZR-S3I is EN54-7 & 17 gekeurd.

  SKU: OS1.871234 Categorieën: , ,
   445,07 excl. BTW
 • Rook- en hittemelder

  Meer veiligheid door bisensorprecossortechnologie (rook en hitte) bruikbaar in de keuken thuis, want systeem is beveiligd tegen vals alarm door waterdamp en temperatuurschommelingen geschikt voor het gebruik in de privé- en publieke woningbouw vast ingebouwde lithiumbatterij met tot 12 jaar levensduur zelfkalibrering en maximale alarmprecisie veilige bescherming tegen rook en vuur voor gebruik in slaapruimtes, kinderkamers, gangen en keukens. De abus rook- en hittemelder is dankzij zijn bisensorprocessortechnologie ook geschikt voor het gebruik in moeilijke toepassingsgebieden zoals bijvkeuken – bij een detectiebereik van max40 m² binnen één ruimtedat biedt meer veiligheid en maakt een perfecte bewaking mogelijkde geïntegreerde dubbele verificatie (bisensor) verhindert daarbij effectief valse alarmenmet de zelftestfunctie kan de abus rook- en hittemelder op elk moment op functionaliteit worden gecontroleerdde vast ingebouwde 3v lithium-batterij met een levensduur van tot 12 jaar pleit voor het gebruik in woningen en bedrijfspandenmet een alarmsignaal van 88 db waarschuwt hij betrouwbaar bij rook en hittede montage gebeurt eenvoudige met het mhf-montagesysteem (praktische hotmeltmethode zonder boren) of het mss-montagesysteem met vereenvoudigde boormontage

  SKU: Rook- en hittemelder Categorieën: , ,
   49,14 excl. BTW

BRANDBEVEILIGING KOPEN?

Een kleine of een grote brand, brand in uw winkel, bedrijfspand of huis is nooit fijn. De schade die een brand kan veroorzaken is vaak niet te overzien. Uw inboedel maar bovenal de personen die aanwezig zijn in een pand verdienen een optimale brandbeveiliging. Security-Systems is uw expert op het gebied van brandveiligheid en verzorgt de brandbeveiliging van uw pand.

Met de brandmeldcentrales van Security-Systems kunt u uw pand met een gerust hart verlaten. Bij een brandmeldcentrale komen alle signalen van beveiligingssensoren als rookmeldersbrandmelders en gasmelders samen. De software binnen de brandcentrale herkent welke sensor een melding geeft en activeert de juiste actie. Zo zorgt een brandcentrale ervoor dat het sprinklersysteem aangaat bij een brandmelding en de activatie van een rook- afvoerinstallatie bij een rookmelding. Ook kunnen de brandmeldcentrales aangesloten worden bij alarmcentrales, zodat alarmdiensten geïnformeerd worden. Vraagt u zich af welke vorm van brandbeveiliging het beste past bij uw situatie? De specialisten van Security-Systems staan voor u klaar en geven u advies op maat.

MEER DAN 10.000 BEVEILIGINGSPRODUCTEN.

Voor de optimale beveiliging biedt Security-Systems naast de beste brandbeveiliging ook een breed assortiment aan diverse ander beveiligingsproducten.

Alarmsystemen: van sireneflitsers tot detectoren.
Hang en sluitwerk: alles wat u nodig heeft om uw ramen en deuren te vergrendelen
Toegangscontrole: de nieuwste technologieën als vingerprintscans en codesloten

WILT U MEER INFORMATIE OF ADVIES OP MAAT?

Heeft u vragen of wilt u advies op maat over welk product het best is om uw huis, bedrijfspand of winkel te beveiligen? Ons team van beveiligingsspecialisten staan voor u klaar.

Het team van Security-Systems staat klaar om de volledige installatie voor u te verzorgen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen 020-669 8558 of via info@security-systems.nl.

Chat openen
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?