Standalone kaartlezers

Naast het beveiligen van uw panden met hang en sluitwerk kunt u uw huis, winkelpand of kantoor beveiligen op innovatievere manieren. Met de toegangscontrole systemen van Security-Systems kunt u er voor zorgen dat u de controle heeft over wie uw pand kan betreden. De toegangssystemen van Security-Systemen herkennen de personen die informatiedragers bij zich hebben en kunnen bepalen of deze personen geautoriseerd zijn om het pand te betreden.

Een paar voorbeelden van hoe de toegangssystemen van Security-Systems te werk gaan:
Codesloten waarbij alleen de personen met de juiste code in staat zijn om de deur te openen.
Vingerprintsloten hiermee kan je nooit meer buitengesloten raken, uw vinger is namelijk uw sleutel.
Toegangsbeveiliging door middel van kaartlezers kunnen alleen de mensen die in bezit zijn van de juiste kaart toegang krijgen tot uw pand.

Deze vormen van toegangscontrole garanderen de veiligheid van uw eigendommen en medewerkers. Daarnaast zorgt toegangscontrole voor meer transparantie. U kunt namelijk precies zien wie, wanneer en voor hoe lang een persoon binnen is geweest.

En het grootste voordeel is dat er bij het verlies van een sleutel er geen sloten vervangen hoeven te worden. Met de huidige techniek is het mogelijk om eventuele verloren informatiehouders te blokkeren, zodat verloren of gestolen informatiehouders niks waard zijn. Met de slimme toegangssystemen zitten alle deuren al dicht en geeft u alleen toegang aan geautoriseerde personen.

 • Systeem (wiegand) kaartlezer EM 125 KHz

  De PTR-66LT kan gekoppeld worden aan een toegangscontrolesysteem. De koppeling met een toegangscontrolesysteem is met Wiegand en RACS protocollen te maken. Wijzigen van protocol kan d.m.v. het aanbieden van een kaart.
  Er zitten 2 ingangen extra op voor de zoemer en led-aansturing. Ook is de kaartlezer voorzien van een sabotageschakelaar.

   141,37 excl. BTW
 • Stand-alone/systeem kaartlezer EM 125 KHz

  De PTR-62EM is zowel stand-alone als gekoppeld aan een toegangscontrolesysteem te gebruiken. De koppeling met een toegangscontrolesysteem is met (Wiegand en RACS) protocollen te maken. In de stand-alone stand zijn er 2 standen : Professioneel en Simpel. In de professionele stand kan de deursturing gecodeerd naar de relaismodule XM-2 gestuurd worden. Tevens is het mogelijk in deze stand een tweede kaartlezer via de XM-2 aan te sluiten. Voor de stand-alone stand zijn er 2 in/uitgangen, 2 ingangen en een relaisuitgang. Deze kunnen o.a. gebruikt worden voor deurbewaking, exitknop, deuralarm en koppeling met inbraakbeveiligingssysteem. De deurbewakingstijd is zowel in seconden als minuten in te stellen. Door de AAN en UIT functie (derde LED op kaartlezer) in de kaartlezer kan de toegang beperkt worden en kan de kaarlezer als beveiligingsmodule gebruikt worden. Tevens is de IN/UITstatus na een programmeerbare tijd uit te laten gaan (BORG). De kaartlezer is m.b.v. RUD-1 vanaf de PC met RARC software te programmeren. Inclusief 3 programmeerpassen.

   166,10 excl. BTW
 • Stand-alone/systeem kaartlezer EM 125 KHz

  De PTR-66EM is zowel stand-alone als gekoppeld aan een toegangscontrolesysteem te gebruiken. De koppeling met een toegangscontrolesysteem is met (Wiegand en RACS) protocollen te maken. In de stand-alone stand zijn er 2 standen : Professioneel en Simpel. In de professionele stand kan de deursturing gecodeerd naar de relaismodule XM-2 gestuurd worden.Tevens is het mogelijk in deze stand een tweede kaartlezer via de XM-2 aan te sluiten. Voor de stand-alone stand zijn er 2 in/uitgangen, 2 ingangen en een relaisuitgang. Deze kunnen o.a. gebruikt worden voor deurbewaking, exitknop, deuralarm en koppeling met inbraakbeveiligingssysteem. De deurbewakingstijd is zowel in seconden als minuten in te stellen. Door de AAN en UIT functie (derde LED op kaartlezer) in de kaartlezer kan de toegang beperkt worden en kan de kaarlezer als beveiligingsmodule gebruikt worden. Tevens is de IN/UITstatus na een programmeerbare tijd uit te laten gaan. De kaartlezer is m.b.v. RUD-1 vanaf de PC met RARC software te programmeren. Inclusief 3 programmeerpassen.

   176,72 excl. BTW
 • Stand-alone/systeem kaartlezer (Mifare)

  De PTR-66MF-G is een kaartlezer, welke zowel stand-alone als gekoppeld aan een toegangscontrolesysteem te gebruiken is. De koppeling met een toegangscontrolesysteem is met standaard (Wiegand) protocollen te maken. Het lezen van de kaarten gebeurd met het Mifare protocol. Van de volgende Mifare kaarten kan het serienummer gelezen worden : Mifare 1k, 4k, ultralight en DESfire. Van de Mifare 1 k en 4 K kaarten kan ook het SSN en MSN nummer gelezen worden. In de stand-alone stand zijn er 2 standen : Professioneel en Simpel. In de professionele stand kan de deursturing gecodeerd naar de relaismodule XM-2 gestuurd worden. Tevens is het mogelijk in deze stand een tweede kaartlezer via de XM-2 aan te sluiten. Voor de stand-alone stand zijn er 2 in/uitgangen, 2 ingangen en een relaisuitgang. Deze kunnen o.a. gebruikt worden voor deurbewaking, exitknop, deuralarm en koppeling met inbraakbeveiligingssysteem. De deurbewakingstijd is zowel in seconden als minuten in te stellen. Door de AAN en UIT functie (derde LED op kaartlezer) in de kaartlezer kan de toegang beperkt worden en kan de kaarlezer als beveiligingsmodule gebruikt worden. Tevens is de IN/UITstatus na een programmeerbare tijd uit te laten gaan. De kaartlezer is te programmeren m.b.v.: Mifarekaart, Mifare 4K memorykaart en/of m.b.v. RUD-1 vanaf de PC met RARC software. Voorzien van schroefaansluiting.

   210,65 excl. BTW
 • Stand-alone/systeem kaartlezer Mifare

  De PTR-62MF is zowel stand-alone als gekoppeld aan een toegangscontrolesysteem te gebruiken. De koppeling met een toegangscontrolesysteem is met (Wiegand en RACS) protocollen te maken. Het lezen van de kaarten gebeurd met het Mifare protocol. Van de volgende Mifare kaarten kan het serienummer gelezen worden : Mifare 1k, 4k, ultralight en DESfire. Van de Mifare 1 k en 4 K kaarten kan ook het SSN en MSN nummer gelezen worden. In de stand-alone stand zijn er 2 standen : Professioneel en Simpel. In de professionele stand kan de deursturing gecodeerd naar de relaismodule XM-2 gestuurd worden. Tevens is het mogelijk in deze stand een tweede kaartlezer via de XM-2 aan te sluiten. Voor de stand-alone stand zijn er 2 in/uitgangen en 2 ingangen. Deze kunnen o.a. gebruikt worden voor deurbewaking, exitknop, deuralarm en koppeling met inbraakbeveiligingssysteem. De deurbewakingstijd is zowel in seconden als minuten in te stellen. Door de AAN en UIT functie in de kaartlezer kan de toegang beperkt worden. De kaartlezer is te programmeren m.b.v.: Mifarekaart, Mifare 4K memorykaart en/of m.b.v. RUD-1 vanaf de PC met RARC software.

   210,65 excl. BTW
 • Systeem kaartlezer (Mifare)

  De PTR82MF-BK-B is een design kaartlezer welke gekoppeld kan worden aan een toegangscontrolesysteem via de standaard (Wiegand) protocollen en RACS protocol.Het lezen van de kaarten gebeurd met het Mifare protocol. Van de Mifare 1 k en 4 K kaarten kan het SSN en MSN nummer gelezen worden. De led’s en zoemer zijn apart aan te sturen. De kaartlezer is te programmeren m.b.v. de PC via RogerVDM software. Voorzien van schroefaansluiting.

   235,62 excl. BTW
 • Systeem kaartlezer (Mifare)

  De PTR82MF-BK-B is een smalle design kaart/codelezer voor op een deurpost welke gekoppeld kan worden aan een toegangscontrolesysteem via de standaard (Wiegand) protocollen en RACS protocol.Het lezen van de kaarten gebeurd met het Mifare protocol. Van de Mifare 1 k en 4 K kaarten kan het SSN en MSN nummer gelezen worden. De led’s en zoemer zijn apart aan te sturen. De kaartlezer is te programmeren m.b.v. de PC via RogerVDM software. Voorzien van schroefaansluiting.

   235,62 excl. BTW
 • Systeem kaart/codelezer (Mifare)

  De PTR84MF-B is een smalle design kaart/codelezer voor op een deurpost welke gekoppeld kan worden aan een toegangscontrolesysteem via de standaard (Wiegand) protocollen en RACS protocol.Het lezen van de kaarten gebeurd met het Mifare protocol. Van de Mifare 1 k en 4 K kaarten kan het SSN en MSN nummer gelezen worden. De led’s en zoemer zijn apart aan te sturen. De kaartlezer is te programmeren m.b.v. de PC via RogerVDM software. Voorzien van schroefaansluiting.

   256,42 excl. BTW
 • Systeem kaart/codelezer (Mifare)

  De PTR82MF-B is een design kaart/codelezer welke gekoppeld kan worden aan een toegangscontrolesysteem via de standaard (Wiegand) protocollen en RACS protocol.Het lezen van de kaarten gebeurd met het Mifare protocol. Van de Mifare 1 k en 4 K kaarten kan het SSN en MSN nummer gelezen worden. De led’s en zoemer zijn apart aan te sturen. De kaartlezer is te programmeren m.b.v. de PC via RogerVDM software. Voorzien van schroefaansluiting.

   256,42 excl. BTW

DE BESTE TOEGANGSCONTROLE.

Security-Systems is een innovatief beveiligingsbedrijf en is daarom in staat om toegangscontrole te verzorgen op basis van de nieuwste technieken. Security-Systems biedt niet alleen toegangscontrole voor deuren. In het assortiment van Security-Systems zijn onder andere elektrische poorten en elektrische hekken met automatische poortopeners te vinden. Hiermee heeft u zelf in de hand wie u toe wilt laten op uw terrein.

MEER DAN 10.000 BEVEILIGINGSPRODUCTEN.

Heeft u naast de nieuwste toegangsbeveiliging behoefte aan andere beveiligingsproducten? Dan staat het team van Security-Systems klaar om u hierbij te helpen.

In het brede assortiment vindt u onder andere:

Domotica: Beheer uw slimme apparaten op afstand.
Intercoms: Wees op de hoogte wie er bij u aanbelt.
Alarmsystemen: Beveilig uw huis met de beste alarmsystemen van Security-Systems.

WILT U MEER INFORMATIE OF ADVIES OP MAAT?

Heeft u vragen of wilt u advies op maat over welk product het best is om uw huis, bedrijfspand of winkel te beveiligen? Ons team van beveiligingsspecialisten staan voor u klaar.

Het team van Security-Systems staat klaar om de volledige installatie voor u te verzorgen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen 020-669 8558 of via info@security-systems.nl.

Chat openen
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?