Stangbediening

Naast het beveiligen van uw panden met hang en sluitwerk kunt u uw huis, winkelpand of kantoor beveiligen op innovatievere manieren. Met de toegangscontrole systemen van Security-Systems kunt u er voor zorgen dat u de controle heeft over wie uw pand kan betreden. De toegangssystemen van Security-Systemen herkennen de personen die informatiedragers bij zich hebben en kunnen bepalen of deze personen geautoriseerd zijn om het pand te betreden.

Een paar voorbeelden van hoe de toegangssystemen van Security-Systems te werk gaan:
Codesloten waarbij alleen de personen met de juiste code in staat zijn om de deur te openen.
Vingerprintsloten hiermee kan je nooit meer buitengesloten raken, uw vinger is namelijk uw sleutel.
Toegangsbeveiliging door middel van kaartlezers kunnen alleen de mensen die in bezit zijn van de juiste kaart toegang krijgen tot uw pand.

Deze vormen van toegangscontrole garanderen de veiligheid van uw eigendommen en medewerkers. Daarnaast zorgt toegangscontrole voor meer transparantie. U kunt namelijk precies zien wie, wanneer en voor hoe lang een persoon binnen is geweest.

En het grootste voordeel is dat er bij het verlies van een sleutel er geen sloten vervangen hoeven te worden. Met de huidige techniek is het mogelijk om eventuele verloren informatiehouders te blokkeren, zodat verloren of gestolen informatiehouders niks waard zijn. Met de slimme toegangssystemen zitten alle deuren al dicht en geeft u alleen toegang aan geautoriseerde personen.

 • Pc 72 mm, draaihoek krukstift 30ëš(aluminium)

  Deze zeer betrouwbare paniekbalken met stangbediening openen soepel en snel, zelfs wanneer kracht op de deur wordt gezetdoor het uitoefenen van een lichte druk op de horizontale stang wordt het slotmechanisme direct ontgrendeld en de deur in de vluchtrichting vrijgegevenhierdoor is een veilige vluchtweg gegarandeerddeze functie werkt over de volle breedte van de stangde montage van de paniekbalken wordt gedaan door middel van bouten op of door de deur en zijn beveiligd tegen vandalismehet praktische design van de speciaal gevormde armen geven ruime toegang tot de cilinderbedieningde paniekbalken zijn van hoogwaardig aluminium in een standaard lengte van 995 mm welke op locatie zijn in te kortenals optie zijn de paniekbalken te leveren in andere lengtesalle modellen zijn te leveren met verschillende draaihoeken voor de krukstiftgetest volgens de laatste eisen waaronder en 1125, en 1634 en din 4102 deel 18 en geschikt voor brand- en rookwerende deuren. Eigenschappen getest volgens en 1125, en 1634 en din 4102 deel 18 geschikt voor brand- en rookwerende deuren geschikt voor links- en rechtsdraaiende deuren uitgevoerd in aluminium keuze uit pc 72 mm, pc 92 mm of blind (zonder cilinderbediening) afstand hart – hart bevestigingsgaten 995 mm (op locatie in te korten) andere lengtes op aanvraag keuze uit 30ëš, 40ëš of 45ëš draaihoek krukstift

  SKU: PC 72 mm, draaihoek krukstift 30Ëš(Aluminium) Categorieën: , ,
   604,80 excl. BTW
 • Pc 72 mm, draaihoek krukstift 30ëš(rvs)

  Deze zeer betrouwbare paniekbalken met stangbediening openen soepel en snel, zelfs wanneer kracht op de deur wordt gezetdoor het uitoefenen van een lichte druk op de horizontale stang wordt het slotmechanisme direct ontgrendeld en de deur in de vluchtrichting vrijgegevenhierdoor is een veilige vluchtweg gegarandeerddeze functie werkt over de volle breedte van de stangde montage van de paniekbalken wordt gedaan door middel van bouten op of door de deur en zijn beveiligd tegen vandalismehet praktische design van de speciaal gevormde armen geven ruime toegang tot de cilinderbedieningde paniekbalken zijn van hoogwaardig roestvast staal in een standaard lengte van 995 mm welke op locatie zijn in te kortenals optie zijn de paniekbalken te leveren in andere lengtesalle modellen zijn te leveren met verschillende draaihoeken voor de krukstiftgetest volgens de laatste eisen waaronder en 1125, en 1634 en din 4102 deel 18 en geschikt voor brand- en rookwerende deuren. Eigenschappen getest volgens en 1125, en 1634 en din 4102 deel 18 geschikt voor brand- en rookwerende deuren geschikt voor links- en rechtsdraaiende deuren uitgevoerd in rvs keuze uit pc 72 mm, pc 92 mm of blind (zonder cilinderbediening) afstand hart – hart bevestigingsgaten 995 mm (op locatie in te korten) andere lengtes op aanvraag keuze uit 30ëš, 40ëš of 45ëš draaihoek krukstift

  SKU: PC 72 mm, draaihoek krukstift 30Ëš Categorieën: , ,
   698,04 excl. BTW

DE BESTE TOEGANGSCONTROLE.

Security-Systems is een innovatief beveiligingsbedrijf en is daarom in staat om toegangscontrole te verzorgen op basis van de nieuwste technieken. Security-Systems biedt niet alleen toegangscontrole voor deuren. In het assortiment van Security-Systems zijn onder andere elektrische poorten en elektrische hekken met automatische poortopeners te vinden. Hiermee heeft u zelf in de hand wie u toe wilt laten op uw terrein.

MEER DAN 10.000 BEVEILIGINGSPRODUCTEN.

Heeft u naast de nieuwste toegangsbeveiliging behoefte aan andere beveiligingsproducten? Dan staat het team van Security-Systems klaar om u hierbij te helpen.

In het brede assortiment vindt u onder andere:

Domotica: Beheer uw slimme apparaten op afstand.
Intercoms: Wees op de hoogte wie er bij u aanbelt.
Alarmsystemen: Beveilig uw huis met de beste alarmsystemen van Security-Systems.

WILT U MEER INFORMATIE OF ADVIES OP MAAT?

Heeft u vragen of wilt u advies op maat over welk product het best is om uw huis, bedrijfspand of winkel te beveiligen? Ons team van beveiligingsspecialisten staan voor u klaar.

Het team van Security-Systems staat klaar om de volledige installatie voor u te verzorgen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen 020-669 8558 of via info@security-systems.nl.

Chat openen
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?