Opnamesysteem

Security-Systems wilt u alleen het beste van het beste bieden op het gebied van beveiligingscamera’s. Daarom heeft Security-Systems alvast een selectie gemaakt van de beveiligingscamera van de beste kwaliteit. Zo kunt u kiezen uit bewakingscamera’s van onder andere HikvisionDahua en AvigilonDe camera’s van deze merken zijn gemaakt van de beste materialen en hebben een zeer lange levensduur. Maar welke beveiligingscamera past nu het beste bij uw situatie? Voor advies over de beste beveiligingscamera heeft Security-Systems een gespecialiseerd team voor u klaar staan. Dit team verzorgt teven de installatie en het in bedrijf stellen van uw beveiligingsproducten.

 • De brickcom nr-1604 netwerk video recorder (nvr)

  De brickcom nr-1604 netwerk video recorder (nvr) is een arm9- gebaseerde opname oplossing voor residentieel en zakelijk gebruikdeze nvr is uitgevoerd met een linux werkomgeving om zo gebruikers op afstand te kijken, op te nemen, en live video tot 16 brickcom netwerk camera’s te bekijkendit met ondersteuning van megapixel resolutie en h.264 Compressie, die om die reden minder bandbreedte gebruikt terwijl een optimale opname kwaliteit wordt gewaarborgd.Gemakkelijke installatie en management staat centraal tot de werking van de nr-1604voor eenvoudige aansluiting is de nvr in staat automatisch de beschikbare camera’s in het netwerk te vinden en toegang tot deze te krijgende werking van de ip camera’s en nvr wordt geleid middels de brickcom easyconfig softwareeen maximum van vier pc’s hebben de mogelijkheid om gelijktijdig toegang tot de nvr te hebben om live of opgenomen beelden te bekijken via internet explorer en de brickcom software.De nr-1604 is ontworpen voor langdurig gebruik t.B.Vopnames en video opslag met een gigabitethernet poort en twee sata harddisks sloten met een maximale capaciteit van 4 terabytes.Flexibele opname opties zijn aanwezig zoals handmatig, evenement- gestuurde, schema of continuafmetingen: 243 x 218 x 72 mmsata hdd soltx 2, max capaciteit 4tb (2tb per hdd), usb x 2, di/do, rs-485, rs-264, max 16 kanalenh.264/Mpeg4/mjpeg, live kijken, e-map, handmatig/continu/schema/evenement opname, afspelen en zoeken (harddisk niet inbegrepen).

  SKU: The Brickcom NO-1604 Network Video Recorder (NVR) Categorieën: , ,
   2.140,74 excl. BTW
 • De brickcom nr-04a netwerk video recorder (nvr)

  De brickcom nr-04a netwerk video recorder (nvr) is een arm9- gebaseerde opname oplossing voor residentieel en klein zakelijk gebruikdeze nvr is uitgevoerd met een linux werkomgeving om zo gebruikers op afstand te kijken, op te nemen, en live video tot 4 brickcom netwerk camera’s te bekijkendit met ondersteuning van megapixel resolutie en h.264 Compressie, die om die reden minder bandbreedte gebruikt terwijl een optimale opname kwaliteit wordt gewaarborgd8mbps opname capaciliteit, 2 harddisk sloten tot 4tb harddisk (harddisk niet inbegrepen).

  SKU: The Brickcom NR-04A Network Video Recorder (NVR) Categorieën: , ,
   579,60 excl. BTW

BEVEILIGINGSCAMERA KOPEN?

Gaat u op vakantie, de deur uit voor een boodschap of heeft u een winkelpand dat u in de gaten wilt houden tijdens sluitingstijden? Waar u ook bent u wilt zeker zijn van uw zaak. Door middel van het ophangen van bewakingscamera’s kunt u criminaliteit in en rondom uw pand voorkomen. Mocht er onverhoopt toch bij u ingebroken worden dan zorgt u er met de camera’s van Security-Systems voor dat de daders haarscherp op beeld komen te staan. Security-Systems biedt u de beste camerabeveiliging. Met de beveiligingscamera’s van Security-Systems vergroot u de veiligheid van uw eigendommen en de bewoners van uw pand. Security-Systems biedt beveiligingscamera’s voor buiten en binnen, 360° camera’s en nog veel meer. Onze specialisten adviseren u graag.

Bent u op zoek naar een specifiek compartiment uit een beveiligingscamera? Security-Systems biedt u recordersmonitorencamera verlichting en software om uw beveiligingscamera set compleet te maken.

MEER DAN 10.000 BEVEILIGINGSPRODUCTEN.

Bent u naast beveiligingscamera’s op zoek naar een ander beveiligingsproduct? Bij Security-Systems kunt u terecht voor meer dan 10.000 beveiligingsproducten.

Zo biedt Security-Systems onder andere het volgende aan:

Domoticade beste domotica systemen.
Winkelbeveiligingvan artikelbeveiliging tot lijnbeveiliging
Intercomsvan audio video intercoms tot IP intercoms.

WILT U MEER INFORMATIE OF ADVIES OP MAAT?

Heeft u vragen of wilt u advies op maat over welk product het best is om uw huis, bedrijfspand of winkel te beveiligen? Ons team van beveiligingsspecialisten staan voor u klaar.

Het team van Security-Systems staat klaar om de volledige installatie voor u te verzorgen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen 020-669 8558 of via info@security-systems.nl.

Chat openen
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?