Opbouwsloten

Naast het beveiligen van uw panden met hang en sluitwerk kunt u uw huis, winkelpand of kantoor beveiligen op innovatievere manieren. Met de toegangscontrole systemen van Security-Systems kunt u er voor zorgen dat u de controle heeft over wie uw pand kan betreden. De toegangssystemen van Security-Systemen herkennen de personen die informatiedragers bij zich hebben en kunnen bepalen of deze personen geautoriseerd zijn om het pand te betreden.

Een paar voorbeelden van hoe de toegangssystemen van Security-Systems te werk gaan:
Codesloten waarbij alleen de personen met de juiste code in staat zijn om de deur te openen.
Vingerprintsloten hiermee kan je nooit meer buitengesloten raken, uw vinger is namelijk uw sleutel.
Toegangsbeveiliging door middel van kaartlezers kunnen alleen de mensen die in bezit zijn van de juiste kaart toegang krijgen tot uw pand.

Deze vormen van toegangscontrole garanderen de veiligheid van uw eigendommen en medewerkers. Daarnaast zorgt toegangscontrole voor meer transparantie. U kunt namelijk precies zien wie, wanneer en voor hoe lang een persoon binnen is geweest.

En het grootste voordeel is dat er bij het verlies van een sleutel er geen sloten vervangen hoeven te worden. Met de huidige techniek is het mogelijk om eventuele verloren informatiehouders te blokkeren, zodat verloren of gestolen informatiehouders niks waard zijn. Met de slimme toegangssystemen zitten alle deuren al dicht en geeft u alleen toegang aan geautoriseerde personen.

 • Elektrische pengrendel opbouw 150 kg

  Bij het sluiten van de deur, vitrine of andere toepassingen vergrendelt de pengrendel automatischbij ruststroom wordt de spanning op de spoel gezet en de pen wordt naar buiten gestotende pengrendel is nu vergrendelddoor de spanning te verbreken wordt de pen weer ingetrokken en kan de deur worden geopendbij arbeidsstroom werkt dit precies andersom.Eigenschappen150 kg houdkrachtopbouwuitvoering100% belastbare spoelen (geen problemen met doorbranden van de spoelen)keuze uit 12v of 24v=toepasbaar voor draaiende- en schuiftoepassingenflexibel tegenstukarbeidsstroom en ruststroomspoel (om te bouwen op locatie)verticaal of horizontaal te monterenvoor vele toepassingen geschikt (vitrines, kasten, etc)optioneel met spoel- en penstandsignaleringmodellen:arbeidsstroom spanningsloos vergrendeldruststroom spanningsloos ontgrendeldmodel ml210 elektrische pengrendel 12/24v=model ml210sld elektrische pengrendel 12/24v=, met spoel- en penstandsignaleringelektrische specificatiesbij arbeidsstroom en ruststroom12v= 300ma 100%24v= 150ma 100%

  SKU: Electrical pengrendel build 150 kg Categorieën: , ,
   73,08 excl. BTW
 • Elektrische pengrendel zwaar 1000 kg

  Na het sluiten van de deur signaleert een magneetcontact of de pen goed is gepositioneerd ten opzichte van het tegenstuk.De spanning wordt op de spoel gezet en de pen wordt naar buiten gestotende deur is nu vergrendelddoor de spanning te onderbreken wordt de pen weer ingetrokken en kan de deur worden geopendbij arbeidsstroom werkt dit precies andersom.Eigenschappen:1000 kg houdkrachtopbouwbehuizing en tegenstuk van geanodiseerd aluminiumr.V.Spenverticale of horizontale bevestigingkabel uitgang aan bovenzijde of achterzijdeoptioneel is een signaleringscontact (die zorgt voor signalering van deur dicht en vergrendeld)

  SKU: Electrical pengrendel heavy 1000 kg Categorieën: , ,
   414,42 excl. BTW
 • Elektrische deuropener opbouw 350 kg

  Deze deuropeners kunnen elektrisch de dagschoot van een mechanisch oplegslot vrijgevendit gebeurt door het geven van een elektrische impulsde behuizing heeft een uitsparing voor de nachtschoot zodat deze mechanisch kan worden vergrendeld.Eigenschappen:350 kg houdkracht, schoot breekt bij 550 kg(bij wisselspanning ontgrendelt de schoot bij een tegendruk van 20kg)getest op 300.000 Operatiesdeuropener is geplaatst in een solide opbouwbehuizingiso 9227, 89/336/ecc (en55014)modellen:

  SKU: Electric door opener build 350 kg Categorieën: , ,
   86,69 excl. BTW
 • Elektrische deuropener opbouw 200 kg

  Deze deuropeners kunnen elektrisch de dagschoot van een mechanisch oplegslot vrijgeven.Bij arbeidsstroom gebeurt dit door het geven van een elektrische impuls en bij ruststroom door het verbreken van de spanning.Eigenschappen:200 kg houdkracht, schoot breekt bij 400 kg(bij wisselspanning ontgrendelt de schoot bij een tegendruk van 20kg)universeel toepasbaar(geen opgave din links of din rechts)getest op 300.000 Operatiesdeuropener is geplaatst in een solide opbouwbehuizingiso 9227, 89/336/ecc (en55014)modellen:arbeidsstroom spanningsloos vergrendeld model k30 standaard elektrische deuropener model kp30 met vrijzetpal voor mechanische ontgrendeling model ki30 met impulsontgrendeling, via een korte impuls ontgrendeld; weer vergrendeld na het openen en sluiten van de deur model kpi30 met impulsontgrendeling en vrijzetpalruststroom spanningsloos ontgrendeld model rk30 standaard elektrische deuropenerelektrische specificatiesbij arbeidsstroomb 9-12v ~/= 800mae 12v= 250ma 100%f 24v= 150ma 100%bij ruststroome 12v= 200ma 100%f 24v= 110ma 100%

  SKU: Electric door opener build 200 kg Categorieën: , ,
   49,78 excl. BTW
 • Sluitvolgorderegelaar

  Robuuste sluitvolgorderegelaar geschikt voor dubbele deurensluitvolgorderegelaars worden toegepast bij dubbele deuren waarbij de volgorde van het sluiten van de deurvleugels kan worden bepaaldmontage in de dag van de deurzelf op maat te verlengen met optioneel verlengstuk.Eigenschappen opbouw uitgevoerd in grijs gelakt staal universeel toepasbaar (voor links- en rechtsdraaiende deuren) onderhoudsvrij zelf op maat te verlengen met optioneel verlengstuk

  SKU: co-ordinator Categorieën: , ,
   264,60 excl. BTW
 • Elektrische ketting deuropener 9-12v~

  Deze deuropeners kunnen elektrisch de dagschoot van eenmechanisch oplegslot vrijgeven door een ketting.Dit gebeurt door het geven van een elektrische impuls.Deuropener is geplaatst in een solide opbouwbehuizingeenvoudig te monterenontgrendeling door een ketting

  SKU: Electric chain door opener 9-12V ~ Categorieën: , ,
   96,32 excl. BTW

DE BESTE TOEGANGSCONTROLE.

Security-Systems is een innovatief beveiligingsbedrijf en is daarom in staat om toegangscontrole te verzorgen op basis van de nieuwste technieken. Security-Systems biedt niet alleen toegangscontrole voor deuren. In het assortiment van Security-Systems zijn onder andere elektrische poorten en elektrische hekken met automatische poortopeners te vinden. Hiermee heeft u zelf in de hand wie u toe wilt laten op uw terrein.

MEER DAN 10.000 BEVEILIGINGSPRODUCTEN.

Heeft u naast de nieuwste toegangsbeveiliging behoefte aan andere beveiligingsproducten? Dan staat het team van Security-Systems klaar om u hierbij te helpen.

In het brede assortiment vindt u onder andere:

Domotica: Beheer uw slimme apparaten op afstand.
Intercoms: Wees op de hoogte wie er bij u aanbelt.
Alarmsystemen: Beveilig uw huis met de beste alarmsystemen van Security-Systems.

WILT U MEER INFORMATIE OF ADVIES OP MAAT?

Heeft u vragen of wilt u advies op maat over welk product het best is om uw huis, bedrijfspand of winkel te beveiligen? Ons team van beveiligingsspecialisten staan voor u klaar.

Het team van Security-Systems staat klaar om de volledige installatie voor u te verzorgen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen 020-669 8558 of via info@security-systems.nl.

Chat openen
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?