Mechanische codesloten

Naast het beveiligen van uw panden met hang en sluitwerk kunt u uw huis, winkelpand of kantoor beveiligen op innovatievere manieren. Met de toegangscontrole systemen van Security-Systems kunt u er voor zorgen dat u de controle heeft over wie uw pand kan betreden. De toegangssystemen van Security-Systemen herkennen de personen die informatiedragers bij zich hebben en kunnen bepalen of deze personen geautoriseerd zijn om het pand te betreden.

Een paar voorbeelden van hoe de toegangssystemen van Security-Systems te werk gaan:
Codesloten waarbij alleen de personen met de juiste code in staat zijn om de deur te openen.
Vingerprintsloten hiermee kan je nooit meer buitengesloten raken, uw vinger is namelijk uw sleutel.
Toegangsbeveiliging door middel van kaartlezers kunnen alleen de mensen die in bezit zijn van de juiste kaart toegang krijgen tot uw pand.

Deze vormen van toegangscontrole garanderen de veiligheid van uw eigendommen en medewerkers. Daarnaast zorgt toegangscontrole voor meer transparantie. U kunt namelijk precies zien wie, wanneer en voor hoe lang een persoon binnen is geweest.

En het grootste voordeel is dat er bij het verlies van een sleutel er geen sloten vervangen hoeven te worden. Met de huidige techniek is het mogelijk om eventuele verloren informatiehouders te blokkeren, zodat verloren of gestolen informatiehouders niks waard zijn. Met de slimme toegangssystemen zitten alle deuren al dicht en geeft u alleen toegang aan geautoriseerde personen.

 • Lockerslot

  Deze stijlvolle en compacte elektronische codesloten zijn geschikt voor kledingkasten, kluisjes, kantoormeubelen of ander vergelijkbaar meubilairer is keuze uit vier inbouwrichtingen en twee kleuren te weten zwart en witieder model is te gebruiken voor twee draairichtingente openen en sluiten met een 4-cijferige code die na elk gebruik is te veranderen of via een 5 tot 10 cijferige mastercode te openen door een beheerderalle modellen zijn voorzien van led- en geluidsindicatievanaf een standaard bestaande kastcilinder eenvoudig om te bouwen.

  SKU: Lockerslot Categorieën: ,
   144,90 excl. BTW
 • Mechanisch codeslot

  Door het intoetsen van de juiste code is de klink te bedienen en kan de deur worden geopendna het openen van de deur vergrendeld de dagschoot de deur automatisch wanneer deze sluitvanuit de binnenzijde is deur altijd via de klink mechanisch te openen. Eenvoudig te installereren en te programmeren code is snel en eenvoudig te wijzigen (zinder demontage van het codeslot) geschikt voor binnen en buiten montage geheel mechanisch (geen batterijen of bekabeling) geschikt voor een deurdikte van 35-60 mm de doormaat is 60 mm de kleur is aluminium voorzien van vrijzetfunctie (om voor zelf te bepalen tijd het codeslot te openen zonder gebruik van code) voorzien van vergrendelknop (om voor zelf te bepalen tijd het codeslot te vergrendelen)

  SKU: Mechanical Code Lock Categorieën: ,
   177,41 excl. BTW
 • Codesloten 250/255

  Deze stijlvolle mechanische codesloten zijn eenvoudig op de deur te plaatsen en worden geleverd inclusief dagschoot met dagschootblokkering en sluitkomdoor het intoetsen van de juiste code is de knop te bedienen en kan de deur worden geopendna het openen van de deur vergrendelt deze na het sluiten automatischvanuit de binnenzijde is de deur altijd via de kruk mechanisch te openen.Eigenschappen eenvoudig te installeren universeel toepasbaar (voor links- en rechtsdraaiende deuren) geschikt voor binnen- en buitenmontage geheel mechanisch (geen batterijen of bekabeling) geschikt voor een deurdikte van 36 – 60 mm doornmaat is 60 mm vervaardigd uit aluminium optioneel te voorzien van vrijzetfunctie (om voor een zelf te bepalen tijd het codeslot te openen zonder gebruik van de code) optioneel dubbelzijdig uit te voeren (aan beide zijden van de deur toegang via codetableau) levering inclusief dagschoot en sluitkom levering inclusief rubberen pakkingen

  SKU: Code Locks 250/255 Categorieën: ,
   119,33 excl. BTW

DE BESTE TOEGANGSCONTROLE.

Security-Systems is een innovatief beveiligingsbedrijf en is daarom in staat om toegangscontrole te verzorgen op basis van de nieuwste technieken. Security-Systems biedt niet alleen toegangscontrole voor deuren. In het assortiment van Security-Systems zijn onder andere elektrische poorten en elektrische hekken met automatische poortopeners te vinden. Hiermee heeft u zelf in de hand wie u toe wilt laten op uw terrein.

MEER DAN 10.000 BEVEILIGINGSPRODUCTEN.

Heeft u naast de nieuwste toegangsbeveiliging behoefte aan andere beveiligingsproducten? Dan staat het team van Security-Systems klaar om u hierbij te helpen.

In het brede assortiment vindt u onder andere:

Domotica: Beheer uw slimme apparaten op afstand.
Intercoms: Wees op de hoogte wie er bij u aanbelt.
Alarmsystemen: Beveilig uw huis met de beste alarmsystemen van Security-Systems.

WILT U MEER INFORMATIE OF ADVIES OP MAAT?

Heeft u vragen of wilt u advies op maat over welk product het best is om uw huis, bedrijfspand of winkel te beveiligen? Ons team van beveiligingsspecialisten staan voor u klaar.

Het team van Security-Systems staat klaar om de volledige installatie voor u te verzorgen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen 020-669 8558 of via info@security-systems.nl.

Chat openen
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?