Converters

Naast het beveiligen van uw panden met hang en sluitwerk kunt u uw huis, winkelpand of kantoor beveiligen op innovatievere manieren. Met de toegangscontrole systemen van Security-Systems kunt u er voor zorgen dat u de controle heeft over wie uw pand kan betreden. De toegangssystemen van Security-Systemen herkennen de personen die informatiedragers bij zich hebben en kunnen bepalen of deze personen geautoriseerd zijn om het pand te betreden.

Een paar voorbeelden van hoe de toegangssystemen van Security-Systems te werk gaan:
Codesloten waarbij alleen de personen met de juiste code in staat zijn om de deur te openen.
Vingerprintsloten hiermee kan je nooit meer buitengesloten raken, uw vinger is namelijk uw sleutel.
Toegangsbeveiliging door middel van kaartlezers kunnen alleen de mensen die in bezit zijn van de juiste kaart toegang krijgen tot uw pand.

Deze vormen van toegangscontrole garanderen de veiligheid van uw eigendommen en medewerkers. Daarnaast zorgt toegangscontrole voor meer transparantie. U kunt namelijk precies zien wie, wanneer en voor hoe lang een persoon binnen is geweest.

En het grootste voordeel is dat er bij het verlies van een sleutel er geen sloten vervangen hoeven te worden. Met de huidige techniek is het mogelijk om eventuele verloren informatiehouders te blokkeren, zodat verloren of gestolen informatiehouders niks waard zijn. Met de slimme toegangssystemen zitten alle deuren al dicht en geeft u alleen toegang aan geautoriseerde personen.

 • Rosslare MD-14U RS485/USB

  Rosslare MD-14U RS485/USB
  Rosslare MD-14U RS485 naar USB
  RS485/USB converter. Gebruikt om RS485 netwerk Controller met elkaar te verbinden aan een PC via een USB poort. Kabel is uitgerust met een speciale plug voor de toegangscontrole panelen van Rosslare met een serïele on-board communicatie aansluiting. Ondersteund USB 2.0 en 1.1 standaards.

  SKU: SM.40002925 Categorieën: , ,
   93,42 excl. BTW
 • Promag USB/RS232 Converter

  Promag USB/RS232 Converter
  Promag USB/RS232 communicatie converter.
  Heeft u laptop of pc ook geen compoort meer. De USB/RS232 converter zorgt ervoor dat het RS232 signaal naar USB omgezet wordt in een compoort. 1 startbit, 8 databits, no parity, baudrate automatisch tot 120Kbps. Afmetingen : 18,8 x 35 x 56 mm.

  SKU: SM.40014015 Categorieën: , ,
   164,65 excl. BTW
 • Paxton 455-482 Net2 USB/RS485 beh.

  Paxton 455-482 Net2 USB/RS485 beh.
  De Net2 USB communicatie converter wordt geleverd in een zwarte plastic behuizing.
  Er is geen voedingsaansluiting nodig. Een USB kabel wordt meegeleverd. Na aansluiting op de RS485 datalijn moet deze in een USB poort van de server pc worden gestoken waarna de controle-eenheden automatisch worden gedetecteerd. Werkingsspanning: 4.755 – 5.25VDC USB gecertificeerd. Huidig verbruik: 100mA. RS485 netwerk snelheid: 115.2 kbps. Maximale lengte van de datalijn: 1000 meter. Maximum aantal ACU’s per datalijn: 200. Werkingstemperatuur: – 20°C tot +55°C. Niet voorzien voor buiten. Afmetingen: 108 x 175 x 40 mm.

  SKU: SM.40010136 Categorieën: , ,
   280,82 excl. BTW

DE BESTE TOEGANGSCONTROLE.

Security-Systems is een innovatief beveiligingsbedrijf en is daarom in staat om toegangscontrole te verzorgen op basis van de nieuwste technieken. Security-Systems biedt niet alleen toegangscontrole voor deuren. In het assortiment van Security-Systems zijn onder andere elektrische poorten en elektrische hekken met automatische poortopeners te vinden. Hiermee heeft u zelf in de hand wie u toe wilt laten op uw terrein.

MEER DAN 10.000 BEVEILIGINGSPRODUCTEN.

Heeft u naast de nieuwste toegangsbeveiliging behoefte aan andere beveiligingsproducten? Dan staat het team van Security-Systems klaar om u hierbij te helpen.

In het brede assortiment vindt u onder andere:

Domotica: Beheer uw slimme apparaten op afstand.
Intercoms: Wees op de hoogte wie er bij u aanbelt.
Alarmsystemen: Beveilig uw huis met de beste alarmsystemen van Security-Systems.

WILT U MEER INFORMATIE OF ADVIES OP MAAT?

Heeft u vragen of wilt u advies op maat over welk product het best is om uw huis, bedrijfspand of winkel te beveiligen? Ons team van beveiligingsspecialisten staan voor u klaar.

Het team van Security-Systems staat klaar om de volledige installatie voor u te verzorgen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen 020-669 8558 of via info@security-systems.nl.

Chat openen
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?