logo20security20systems20handtekening

Heeft u een website én wilt u extra geld verdienen?

Klik dan nu op ‘become reseller’ voor het Partnerprogramma van Security-Systems.

Security-Systems biedt nu ook een partner programma voor resellers en dealers.  Voor zowel particulieren en bedrijven is het nu mogelijk om kostenloos partner te worden en commissie te ontvangen per verkocht artikel via uw website.

Afhankelijk van de verkoop ontvangt u van 5% tot 25% commissie voor iedere aankoop die vanuit uw website wordt gekocht. Indien u een website heeft kunt u de link of banner van Security-Systems opnemen in uw website.

Wij betalen u commissie van de via uw website link binnengekomen opdracht.
Dit geeft u de mogelijkheid om extra geld te verdienen. 24 uur per dag zonder moeite hiervoor te doen!

Iedere Partner krijgt toegang tot onze pagina met uitgebreide realtime statistieken. Hiermee kunt u alles wat er gebeurt bekijken en bijhouden. Ook de informatie over aantal kliks via uw site en betalingen staat in het Partnermenu. Indien uit bepaalde links meer omzet wordt gehaald, kan dat specifiek worden bijgehouden. Het maken van links en het ophalen van banners is vrij eenvoudig te doen. Wij kunnen u via een online remote sessie of telefonisch hierbij kosteloos van dienst zijn.

Het is Partners van Security-Systems op geen enkele wijze toegestaan om reclame te maken door middel van ongewenste reclamevormen zoals onder andere spam. Indien er klachten over een Partner van Security-Systems binnenkomen, dan zal het account van deze gebruiker afgesloten worden. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de algemene voorwaarden van het Partner Programma.

rolluik