Hikvison analoge camera’s

Security-Systems wilt u alleen het beste van het beste bieden op het gebied van beveiligingscamera’s. Daarom heeft Security-Systems alvast een selectie gemaakt van de beveiligingscamera van de beste kwaliteit. Zo kunt u kiezen uit bewakingscamera’s van onder andere HikvisionDahua en AvigilonDe camera’s van deze merken zijn gemaakt van de beste materialen en hebben een zeer lange levensduur. Maar welke beveiligingscamera past nu het beste bij uw situatie? Voor advies over de beste beveiligingscamera heeft Security-Systems een gespecialiseerd team voor u klaar staan. Dit team verzorgt teven de installatie en het in bedrijf stellen van uw beveiligingsproducten.

 • 720 TVL PICADIS EXIR Outdoor EXIR Bullet D/N camera

  Hikvision outdoor bullet camera met mechanische dag/nacht schakeling. De camera is voorzien van een 1,3MP PICADIS opname element welke een hoge resolutie afgeeft van 720 TVL. Door deze techniek is het analoge videobeeld van een hoge en dynamische kwaliteit. Bovendien is de camera voorzien van een gepatenteerde EXIR technologie wat resulteert in een nog betere belichting in de nachtelijke omgevingen. Met deze camera is het mogelijk om over een (bestaande) coaxiale kabel het HD videobeeld te transmeren en op te nemen. Om dit mogelijk te maken adviseren wij de 960H WD1 recorders van Hikvision.

  SKU: LB.1000988 Categorieën: , ,
   144,14 excl. BTW
 • 720 TVL PICADIS EXIR Outdoor Bullet D/N camera

  Hikvision outdoor bullet camera met Vari Focal lenes en mechanische dag/nacht schakeling. De camera is voorzien van een 1,3MP PICADIS opname element welke een hoge resolutie afgeeft van 720 TVL. Door deze techniek is het analoge videobeeld van een hoge en scherpe kwaliteit. Bovendien is de camera voorzien van een gepatenteerde EXIR technologie wat resulteert in een nog betere belichting in de nachtelijke omgevingen.
  Met deze camera is het mogelijk om over een (bestaande) coaxiale kabel het Full HD videobeeld te transmeren en op te nemen. Om dit mogelijk te maken adviseren wij de 960H WD1 recorders van Hikvision.

  SKU: LB.1000960 Categorieën: , ,
   216,22 excl. BTW
 • 720 TVL PICADIS outdoor IR bullet D/N camera

  Compacte Outdoor Hikvision IR bullet camera met automatische dag/nacht schakeling. De camera is voorzien van een 1.3MP PICADIS opname element welke een hoge horizontale resolutie afgeeft van 720TVL. Door deze techniek is het analoge videobeeld van een hoge en kwaliteit. Met deze camera is het mogelijk om over een (bestaande) coaxiale kabel het HD videobeeld te transmeren en op te nemen. Om dit mogelijk te maken adviseren wij de 960H WD1 recorders van Hikvision.

  SKU: LB.1000959 Categorieën: , ,
   105,34 excl. BTW

BEVEILIGINGSCAMERA KOPEN?

Gaat u op vakantie, de deur uit voor een boodschap of heeft u een winkelpand dat u in de gaten wilt houden tijdens sluitingstijden? Waar u ook bent u wilt zeker zijn van uw zaak. Door middel van het ophangen van bewakingscamera’s kunt u criminaliteit in en rondom uw pand voorkomen. Mocht er onverhoopt toch bij u ingebroken worden dan zorgt u er met de camera’s van Security-Systems voor dat de daders haarscherp op beeld komen te staan. Security-Systems biedt u de beste camerabeveiliging. Met de beveiligingscamera’s van Security-Systems vergroot u de veiligheid van uw eigendommen en de bewoners van uw pand. Security-Systems biedt beveiligingscamera’s voor buiten en binnen, 360° camera’s en nog veel meer. Onze specialisten adviseren u graag.

Bent u op zoek naar een specifiek compartiment uit een beveiligingscamera? Security-Systems biedt u recordersmonitorencamera verlichting en software om uw beveiligingscamera set compleet te maken.

MEER DAN 10.000 BEVEILIGINGSPRODUCTEN.

Bent u naast beveiligingscamera’s op zoek naar een ander beveiligingsproduct? Bij Security-Systems kunt u terecht voor meer dan 10.000 beveiligingsproducten.

Zo biedt Security-Systems onder andere het volgende aan:

Domoticade beste domotica systemen.
Winkelbeveiligingvan artikelbeveiliging tot lijnbeveiliging
Intercomsvan audio video intercoms tot IP intercoms.

WILT U MEER INFORMATIE OF ADVIES OP MAAT?

Heeft u vragen of wilt u advies op maat over welk product het best is om uw huis, bedrijfspand of winkel te beveiligen? Ons team van beveiligingsspecialisten staan voor u klaar.

Het team van Security-Systems staat klaar om de volledige installatie voor u te verzorgen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen 020-669 8558 of via info@security-systems.nl.

Chat openen
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?