Gereedschap

Security-Systems wilt u alleen het beste van het beste bieden op het gebied van beveiligingscamera’s. Daarom heeft Security-Systems alvast een selectie gemaakt van de beveiligingscamera van de beste kwaliteit. Zo kunt u kiezen uit bewakingscamera’s van onder andere HikvisionDahua en AvigilonDe camera’s van deze merken zijn gemaakt van de beste materialen en hebben een zeer lange levensduur. Maar welke beveiligingscamera past nu het beste bij uw situatie? Voor advies over de beste beveiligingscamera heeft Security-Systems een gespecialiseerd team voor u klaar staan. Dit team verzorgt teven de installatie en het in bedrijf stellen van uw beveiligingsproducten.

 • Security gereedschapskoffer

  Professionele gereedschapkoffer gereedschap van hoogwaardige kwaliteit robuust (aluminium) en afsluitbaar voor bijna alle toepassingsgebieden van de elektronische beveiligingstechniek gereedschap – made in germany wie professioneel werkt, heeft professioneel gereedschap nodigde security gereedschapskoffer bevat alles wat u voor installatie en onderhoud van alarm- en videobewaking nodig heeft.De robuuste afsluitbare koffer met aluminiumframe is door ervaren servicetechnici samengesteldzo heeft u altijd het juiste gereedschap bij de handde koffer bevat:compacte waterpas met magneet, schakelschroefsleutel, 5m rolmaat, safetyline vde combinatietang, safetyline vde telefoontang, safetyline vde striptang, draadschaar 200m, jokari-super striptang, vde schroevendraaierset, spanningszoeker puk handzaag, 9-delige inbussleutelset, hamer, crimptang (tv8613), striptang voor coaxkabel, safetyline vde waterpomptang, professionele gassoldeerlamp, universeel isolatietape, veiligheidsset, professionele multimeter, staafmodel, 10 bnc crimpstekkers (tv8610, tv8615), elektronica zijkniptang, gebogen elektronica punttang, rechte elektronica vlakke tang, vde elektronica schroevendraaierset, rolsteeksleutel (universele steeksleutel, bahco), jokari striptang, kabelmes, boor voor schroefverbindingen, tinzuiger

  SKU: Security gereedschapskoffer Categorieën: , ,
   1.132,74 excl. BTW
 • Krimptang

  Geschikt voor verschillende bnc crimpstekkers ergonomisch gevormde handgreep hoogwaardig materiaal die crimpzange ist ein durchdachtes profi-werkzeug für die bearbeitung sämtlicher crimp-verbindungen.

  SKU: Krimptang Categorieën: , ,
   62,88 excl. BTW
 • Striptang

  Geschikt voor videokabels isolatie van de binnengeleider over een lengte van 4 mm isolatie van de buitengeleider over een lengte van 12 mm

  SKU: Striptang Categorieën: , ,
   27,60 excl. BTW

BEVEILIGINGSCAMERA KOPEN?

Gaat u op vakantie, de deur uit voor een boodschap of heeft u een winkelpand dat u in de gaten wilt houden tijdens sluitingstijden? Waar u ook bent u wilt zeker zijn van uw zaak. Door middel van het ophangen van bewakingscamera’s kunt u criminaliteit in en rondom uw pand voorkomen. Mocht er onverhoopt toch bij u ingebroken worden dan zorgt u er met de camera’s van Security-Systems voor dat de daders haarscherp op beeld komen te staan. Security-Systems biedt u de beste camerabeveiliging. Met de beveiligingscamera’s van Security-Systems vergroot u de veiligheid van uw eigendommen en de bewoners van uw pand. Security-Systems biedt beveiligingscamera’s voor buiten en binnen, 360° camera’s en nog veel meer. Onze specialisten adviseren u graag.

Bent u op zoek naar een specifiek compartiment uit een beveiligingscamera? Security-Systems biedt u recordersmonitorencamera verlichting en software om uw beveiligingscamera set compleet te maken.

MEER DAN 10.000 BEVEILIGINGSPRODUCTEN.

Bent u naast beveiligingscamera’s op zoek naar een ander beveiligingsproduct? Bij Security-Systems kunt u terecht voor meer dan 10.000 beveiligingsproducten.

Zo biedt Security-Systems onder andere het volgende aan:

Domoticade beste domotica systemen.
Winkelbeveiligingvan artikelbeveiliging tot lijnbeveiliging
Intercomsvan audio video intercoms tot IP intercoms.

WILT U MEER INFORMATIE OF ADVIES OP MAAT?

Heeft u vragen of wilt u advies op maat over welk product het best is om uw huis, bedrijfspand of winkel te beveiligen? Ons team van beveiligingsspecialisten staan voor u klaar.

Het team van Security-Systems staat klaar om de volledige installatie voor u te verzorgen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen 020-669 8558 of via info@security-systems.nl.

Chat openen
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?