Overige lezers

Naast het beveiligen van uw panden met hang en sluitwerk kunt u uw huis, winkelpand of kantoor beveiligen op innovatievere manieren. Met de toegangscontrole systemen van Security-Systems kunt u er voor zorgen dat u de controle heeft over wie uw pand kan betreden. De toegangssystemen van Security-Systemen herkennen de personen die informatiedragers bij zich hebben en kunnen bepalen of deze personen geautoriseerd zijn om het pand te betreden.

Een paar voorbeelden van hoe de toegangssystemen van Security-Systems te werk gaan:
Codesloten waarbij alleen de personen met de juiste code in staat zijn om de deur te openen.
Vingerprintsloten hiermee kan je nooit meer buitengesloten raken, uw vinger is namelijk uw sleutel.
Toegangsbeveiliging door middel van kaartlezers kunnen alleen de mensen die in bezit zijn van de juiste kaart toegang krijgen tot uw pand.

Deze vormen van toegangscontrole garanderen de veiligheid van uw eigendommen en medewerkers. Daarnaast zorgt toegangscontrole voor meer transparantie. U kunt namelijk precies zien wie, wanneer en voor hoe lang een persoon binnen is geweest.

En het grootste voordeel is dat er bij het verlies van een sleutel er geen sloten vervangen hoeven te worden. Met de huidige techniek is het mogelijk om eventuele verloren informatiehouders te blokkeren, zodat verloren of gestolen informatiehouders niks waard zijn. Met de slimme toegangssystemen zitten alle deuren al dicht en geeft u alleen toegang aan geautoriseerde personen.

 • 373-210-NL – Paxton Compact proximity lezer P75 Stand alone toegang

  Informatie: Proximity compact is een toegangscontrolesysteem voor een enkele deur. Alle elektronica bevindt zich binnen in de behuizing van de lezer. Compact systemen kunnen op vele deuren op één locatie geïnstalleerd worden, die allemaal dezelfde kaarten gebruiken. De P serie lezers worden geleverd met een zwart en wit front die aan het einde van de installatie worden gemonteerd.

   247,15 excl. BTW
 • 353-210-NL – Paxton Compact proximity lezer P50 Stand alone toegang

  353-210-NL – Paxton Compact proximity lezer P50 Stand alone toegang

   247,15 excl. BTW
 • 333-210-NL – Paxton Compact proximity lezer P38 Stand alone toegang

  333-210-NL – Paxton Compact proximity lezer P38 Stand alone toegang

   247,15 excl. BTW
 • 371-110-NL – Paxton Touchlock Keypad K75 t.b.v. Net2 en Switch2 reeks

  371-110-NL – Paxton Touchlock Keypad K75 t.b.v. Net2 en Switch2 reeks

   76,70 excl. BTW
 • 409-711SC-NL – Paxton Magneetkaartlezer, Satijn/Chroom voor Net2 en Switch2

  409-711SC-NL – Paxton Magneetkaartlezer, Satijn/Chroom voor Net2 en Switch2

   213,06 excl. BTW
 • Paxton lange afstandslezer 5 meter

  Lange afstandslezer (313-110): voor gebruik met switch2 en net2geïntegreerde handsvrije interfaceleesafstand maximum 5 meter in de beste condities met de handsvrije actieve sleutelsrobuuste behuizingde lange afstandslezer is speciaal ontworpen voor de toegang tot parkeerplaatsenhaar lange leesafstand van maximaal 5 meter betekent dat een handsvrije kaart of sleutel die in het voertuig aanwezig is gelezen kan wordendoor de ingebouwde handsvrije interface hoeft er geen geaarde stroom gecreëerd te wordende lange afstandslezer kan gebruikt worden voor voertuigen van verschillende afmetingener hoeft slechts één lezer per ingang geïnstalleerd te wordende lange afstandslezer werkt bovendien als een standaard proximity lezer zodat gebruikers zonder handsvrije kaart de lezer ook kunnen gebruikenbevestig de montageplaat op zijn plaatsde voedingskabel en datakabel worden via twee wartels door de montageplaat gestoken tot aan de achterzijde van de lezerde lezer wordt aangesloten in overeenstemming met het etiket dat zich op de controle eenheid bevindtook de lezer wordt op de voeding aangeslotenzorg ervoor dat de lezers ver genoeg uit elkaar worden gemonteerd om het overlappen van hun actieve velden te voorkomeneen handsvrije actieve sleutel wordt gelezen wanneer deze zich in de leesafstand bevindt van de lezernadat de sleutel gelezen wordt, controleert de controle unit de toegangsrechten van deze gebruikertoegang wordt dan verleend of geweigerd afhankelijk van de programmatieindien de toegang geautoriseerd wordt zal de led groen knipperenindien de toegang geweigerd wordt zal de rode led knipperenvoeding: 12vdcstroomverbruik: 1.1 Abijkomende voeding vereist! frequentie: 125khzmaximale verlenging van de kabellengte: 100 meter met de speciale paxton kabelwerkingstemperatuur: -35°c tot +66°cip66afmetingen: 220 x 220 x 135 mm

  SKU: Paxton Lange afstandslezer 5 meter Categorieën: , , ,
   510,74 excl. BTW
 • Paxton proxkeypad kp75

  Proximity kp75 keypad (375-110): kp lezers zijn proximity lezer met geïntegreerd klavierhiermee wordt toegang verleend met kaart plus pin (of code) via één enkele lezerkp lezers worden gebruikt met switch2 en net 2 systemende lezers worden geleverd met witte of zwarte frontenextra kleuren zijn verkrijgbaarvervangende fronten staan gratis ter beschikkingde bedrading van de lezer staat op het etiket van de controle eenheid uitgelegdvermijd het monteren van de lezer op een metalen achterkant of in de buurt van andere proximity lezers daar dit de leesafstand zal beïnvloedende kabel steekt vanuit het midden van de lezer naar achteren, waardoor het erg gemakkelijk is om nauwkeurig te boren en de lezer te montereneen kaart of tag wordt gelezen door deze dichtbij de lezer te houdenzodra een kaart of tag is gelezen, en de lezer is voor het gebruik van codes/pin nummers geconfigureerd, moet de juiste code of pin via het toetsenpaneel worden ingevoerdde controle-eenheid verifieert deze informatie, waarna er toegang wordt verleend of geweigerdbij het verlenen van toegang knippert het groene led lampje, bij het weigeren van de toegang knippert het rode led lampjevoeding: 12vdcstroomverbruik: 180 mamaximale verlenging van de kabellengte 100 meter met de speciale paxton kabelwerkingstemperatuur: -35°c tot +66°cipx7standaard kabellengte: 5 meterafmetingen: 75 x 143 x 16 mm.

   227,94 excl. BTW
 • Paxton proxkeypad kp50

  Proximity kp50 keypad (355-110): kp lezers zijn proximity lezer met geïntegreerd klavierhiermee wordt toegang verleend met kaart plus pin (of code) via één enkele lezerkp lezers worden gebruikt met switch2 en net 2 systemende lezers worden geleverd met witte of zwarte frontenextra kleuren zijn verkrijgbaarvervangende fronten staan gratis ter beschikkingde bedrading van de lezer staat op het etiket van de controle eenheid uitgelegdvermijd het monteren van de lezer op een metalen achterkant of in de buurt van andere proximity lezers daar dit de leesafstand zal beïnvloedende kabel steekt vanuit het midden van de lezer naar achteren, waardoor het erg gemakkelijk is om nauwkeurig te boren en de lezer te montereneen kaart of tag wordt gelezen door deze dichtbij de lezer te houdenzodra een kaart of tag is gelezen, en de lezer is voor het gebruik van codes/pin nummers geconfigureerd, moet de juiste code of pin via het toetsenpaneel worden ingevoerdde controle-eenheid verifieert deze informatie, waarna er toegang wordt verleend of geweigerdbij het verlenen van toegang knippert het groene led lampje, bij het weigeren van de toegang knippert het rode led lampjevoeding: 12vdcstroomverbruik: 180 mamaximale verlenging van de kabellengte 100 meter met de speciale paxton kabelwerkingstemperatuur: -35°c tot +66°cipx7standaard kabellengte: 5 meterafmetingen: 50 x 100 x 15 mm.

   227,94 excl. BTW
 • Paxton 390-135-NL Intercom Reader

  Paxton 390-135-NL Intercom Reader
  De intercom lezer wordt gebruikt met Switch2 en Net2 systemen. De lezer werd speciaal ontworpen voor intercoms. Hij kan ook worden gemonteerd op palen die de slagbomen van de parkeerplaats regelen.
  De lezer past achter een standaardopening van een intercom. De bedrading van de lezer staat op het label van de controle unit uitgelegd. De lezer werd speciaal ontworpen zodat hij op 4 bevestigingsgaten past, bevestigd rond een opening van 49mm vierkante. Voeding: 12VDC. Stroomverbruik: 110mA. Maximum verlenging van de kabel tot 100 meter met de speciale Paxton kabel. Werkingstemperatuur: -35°C tot +66°C. IPX7. Standaard kabellengte: 5 meter. Afmetingen: 58 x 58 x 17 mm. Montage bout middelpunt: 49 x 49 mm. Afmetingen venster grootte: 40 x 40 mm.

   481,41 excl. BTW

DE BESTE TOEGANGSCONTROLE.

Security-Systems is een innovatief beveiligingsbedrijf en is daarom in staat om toegangscontrole te verzorgen op basis van de nieuwste technieken. Security-Systems biedt niet alleen toegangscontrole voor deuren. In het assortiment van Security-Systems zijn onder andere elektrische poorten en elektrische hekken met automatische poortopeners te vinden. Hiermee heeft u zelf in de hand wie u toe wilt laten op uw terrein.

MEER DAN 10.000 BEVEILIGINGSPRODUCTEN.

Heeft u naast de nieuwste toegangsbeveiliging behoefte aan andere beveiligingsproducten? Dan staat het team van Security-Systems klaar om u hierbij te helpen.

In het brede assortiment vindt u onder andere:

Domotica: Beheer uw slimme apparaten op afstand.
Intercoms: Wees op de hoogte wie er bij u aanbelt.
Alarmsystemen: Beveilig uw huis met de beste alarmsystemen van Security-Systems.

WILT U MEER INFORMATIE OF ADVIES OP MAAT?

Heeft u vragen of wilt u advies op maat over welk product het best is om uw huis, bedrijfspand of winkel te beveiligen? Ons team van beveiligingsspecialisten staan voor u klaar.

Het team van Security-Systems staat klaar om de volledige installatie voor u te verzorgen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen 020-669 8558 of via info@security-systems.nl.