Pengrendels

Naast het beveiligen van uw panden met hang en sluitwerk kunt u uw huis, winkelpand of kantoor beveiligen op innovatievere manieren. Met de toegangscontrole systemen van Security-Systems kunt u er voor zorgen dat u de controle heeft over wie uw pand kan betreden. De toegangssystemen van Security-Systemen herkennen de personen die informatiedragers bij zich hebben en kunnen bepalen of deze personen geautoriseerd zijn om het pand te betreden.

Een paar voorbeelden van hoe de toegangssystemen van Security-Systems te werk gaan:
Codesloten waarbij alleen de personen met de juiste code in staat zijn om de deur te openen.
Vingerprintsloten hiermee kan je nooit meer buitengesloten raken, uw vinger is namelijk uw sleutel.
Toegangsbeveiliging door middel van kaartlezers kunnen alleen de mensen die in bezit zijn van de juiste kaart toegang krijgen tot uw pand.

Deze vormen van toegangscontrole garanderen de veiligheid van uw eigendommen en medewerkers. Daarnaast zorgt toegangscontrole voor meer transparantie. U kunt namelijk precies zien wie, wanneer en voor hoe lang een persoon binnen is geweest.

En het grootste voordeel is dat er bij het verlies van een sleutel er geen sloten vervangen hoeven te worden. Met de huidige techniek is het mogelijk om eventuele verloren informatiehouders te blokkeren, zodat verloren of gestolen informatiehouders niks waard zijn. Met de slimme toegangssystemen zitten alle deuren al dicht en geeft u alleen toegang aan geautoriseerde personen.

 • 1000 Kg houdkracht inbouw of opbouw, schuine pen

  Bij het sluiten van de deur of andere toepassingen vergrendelt de pengrendel automatischbij arbeidsstroom wordt de spanning op de spoel gezet om de pen te ontgrendelen, bij ruststroom wordt de spanning op de spoel gezet om de pen te vergrendelen.1000 Kg houdkrachtinbouw100% belastbare spoelen (geen problemen met doorbranden van de spoelen)met universele spoel 12v= en 24v=toepasbaar voor draaiende deuren en schuifdeurenmet rechte of schuine pen te leverenverticaal of horizontaal te monterenmet penstandsignalering

  SKU: 1000 kg holding force recessed or surface mounting, angled pen Categorieën: , ,
   485,10 excl. BTW
 • Vitrine pengrendel

  Deze opbouw pengrendels zijn geschikt om vitrines te veren ontgrendelenook geschikt voor andere toepassingenzodra het deurtje sluit vergrendelt de pengrendel automatischbij arbeidsstroom wordt de spanning op de spoel gezet om de pen te ontgrendelen, bij ruststroom wordt de spanning op de spoel gezet om de pen te vergrendelende pengrendel is geschikt voor draai- en schuiftoepassingen en is horizontaal en verticaal te monteren.Eigenschappen 150 kg houdkracht opbouwuitvoering arbeidsstroom en ruststroom (om te bouwen op locatie) geschikt voor 12v= en 24v= 100% belastbare spoelen (geen problemen met doorbranden van de spoelen) verticaal of horizontaal te monteren geschikt voor draai- en schuifdeurtoepassingen voorzien van flexibel te monteren tegenstuk optioneel met deur- en penstandsignalering

  SKU: Showcase pengrendel Categorieën: , ,
   60,90 excl. BTW

DE BESTE TOEGANGSCONTROLE.

Security-Systems is een innovatief beveiligingsbedrijf en is daarom in staat om toegangscontrole te verzorgen op basis van de nieuwste technieken. Security-Systems biedt niet alleen toegangscontrole voor deuren. In het assortiment van Security-Systems zijn onder andere elektrische poorten en elektrische hekken met automatische poortopeners te vinden. Hiermee heeft u zelf in de hand wie u toe wilt laten op uw terrein.

MEER DAN 10.000 BEVEILIGINGSPRODUCTEN.

Heeft u naast de nieuwste toegangsbeveiliging behoefte aan andere beveiligingsproducten? Dan staat het team van Security-Systems klaar om u hierbij te helpen.

In het brede assortiment vindt u onder andere:

Domotica: Beheer uw slimme apparaten op afstand.
Intercoms: Wees op de hoogte wie er bij u aanbelt.
Alarmsystemen: Beveilig uw huis met de beste alarmsystemen van Security-Systems.

WILT U MEER INFORMATIE OF ADVIES OP MAAT?

Heeft u vragen of wilt u advies op maat over welk product het best is om uw huis, bedrijfspand of winkel te beveiligen? Ons team van beveiligingsspecialisten staan voor u klaar.

Het team van Security-Systems staat klaar om de volledige installatie voor u te verzorgen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen 020-669 8558 of via info@security-systems.nl.