Protect

Security-Systems biedt u een ruim assortiment aan alarmsystemen. Bij Security-Systems kunt u terecht voor de beste alarmsystemen. Bent u op zoek naar een specifiek merk? Wij bieden onder andere systemen van de merken: Integra, Networx, Versa. Wilt u advies over het beste alarmsysteem voor uw huis of bedrijfspand? Security-Systems heeft een  team aan beveiligingsspecialisten voor u klaar staan die u graag advies op maat geven. Security-Systems verzorgt het gehele traject voor u beveiliging. Van beveiligingsadvies, de producten tot aan de installatie en het in bedrijfstellen van het beveiligingssysteem. Mocht u hier interesse in hebben, neem dan contact met ons op.

 • Mistgenerator Wit, tot 25m²

  FOQUS is het kleinste model in de reeks PROTECT mistgeneratoren. Krachtig genoeg om een ruimte tot 25 m² te beveiligen. U kunt hierbij denken aan een klein kantoor, een server ruimte, een hal of andere kleine ruimtes. FOQUS is ook ideaal voor de beveiliging van specifieke delen van een bepaalde ruimte (objectbeveiliging). Richt de FOCUS op een sleutelkastje, safe of Hi-Fi set – en voorkom inbraak en diefstal! FOQUS is zeer geschikt als preventiemiddel in privé woningen en zomerhuisjes.

  SKU: LB.1800 Categorieën: , ,
   2.290,22 excl. BTW
 • Mistgenerator klein tot middelgrote ruimtes, 700m³/60 sec. ( PRIJS!)

  De PROTECT misgeneratoren genereren een droge, compleet witte mist met de langste “hang”tijd in de markt. Kan geïntegreerd worden met alle types alarmsystemen. De mistgenerator kan snel en makkelijk geïnstalleerd worden, zowel aan plafond als aan de wand. Model 600 is een klassieker in mistbeveiliging. De Protect600 is zeer geschikt voor beveiliging van (delen van) de meeste kantoren, kleine winkels en privé woningen met een gemiddeld oppervlak en stopt de inbreker onmiddellijk. Het 600 model wordt vaak gebruikt om computers, sieraden, horloges, brillen, parfum en Hi-Fi apparatuur te beveiligen.

  SKU: LB.1801 Categorieën: , ,
   3.110,18 excl. BTW
 • Mistgenerator wit voor grote ruimtes: 1100m³/60 sec.

  De PROTECT misgeneratoren genereren een droge, compleet witte mist met de langste “hang”tijd in de markt. Kan geïntegreerd worden met alle types alarmsystemen. De mistgenerator kan snel en makkelijk geïnstalleerd worden, zowel aan plafond als aan de wand. Het 1100 model is een uiterst krachtige en zeer flexibel mistkanon. De PROTECT 1100 is geschikt ter beveiliging van grote ruimtes, zoals opslagruimtes, (grote) kantoren en winkels en kleine magazijnen. De PROTECT 1100 vult de ruimte razendsnel met mist. Dit model wordt vaak toegepast ter beveiliging van duur elektrisch gereedschap.

  SKU: LB.1802 Categorieën: , ,
   5.018,71 excl. BTW
 • Krachtigste mistgenerator wit, 2200 m³/60 sec.

  De PROTECT misgeneratoren genereren een droge, compleet witte mist met de langste “hang”tijd in de markt. Kan geïntegreerd worden met alle types alarmsystemen. De mistgenerator kan snel en makkelijk geïnstalleerd worden, zowel aan plafond als aan de wand. Het Protect 2200 model heeft een enorme capaciteit en produceert grote hoeveelheden mist, wat dit model bijzonder geschikt maakt voor het beveiligen van grote magazijnen, kantoren, winkels en winkelcentra. PROTECT 2200 vult de ruimte in no time met een droge, dichte en witte mist. Uitstekend geschikt voor ruimtes met tussenvloeren en grote entrees.

  SKU: LB.1803 Categorieën: , ,
   6.432,43 excl. BTW

ALARMSYSTEEM KOPEN?

Bij Security-Systems bieden wij u alleen de beste alarmsystemen aan. Er zijn veel verschillende merken alarmsystemen, welke Security-Systems aanbiedt. Wij hebben voor u een selectie gemaakt van de beste merken. Zo verkopen wij onder andere: IntegraNetworxGalaxyVersa.

Wij willen u graag verder informeren en zorg dragen dat u de juiste keuze kan maken om uw huis, bedrijfspand of winkel optimaal te beveiligen. Wij hebben een ervaren team met beveiligingsspecialisten voor u klaarstaan om u te adviseren.

SOORTEN ALARMSYSTEEM.

Bent u op zoek naar een specifiek compartiment uit een alarmsysteem? Security-Systems biedt u verschillende onderdelen aan:

Alarmoverdragers: onderdeel van een alarmsysteem die verbinding maak met de alarmdiensten.
Detectoren: onderdeel van een alarmsysteem die wanneer het beweging ontdekt het alarm activeert.
Sirene flitsers: naast akoestische alarmen zijn visuele alarmen ook belangrijk om inbraken kenbaar te maken.

MEER DAN 10.000 BEVEILIGINGSPRODUCTEN.

Security-Systems biedt niet alleen alarmsystemen aan. Wij bieden het totaalpakket om uw woning optimaal te beveiligingen met wel meer dan 10.000 beveiligingsproducten.

Naast alarmsystemen hebben wij:

Beveiligingscamera’s: van de beste merken, zoals: Dahua, Hikvision en Samsung.
Brandbeveiliging: brandmelderderdetectoren en aspiratiedetectoren.
Kluizen: van afroomkluizen tot aan muurkluizen.

WILT U MEER INFORMATIE OF ADVIES OP MAAT?

Wij adviseren u graag het beste product uit ons brede aanbod aan beveiligingsproducten.

Onze beveiligingsspecialisten staan daarom altijd voor u klaar om u advies op maat te geven. Zo kunt u uw object optimaal beveiligen. Bel 020-669 8558 of stuur een e-mail naar info@security-systems.nl.

De beste kwaliteit alarmsystemen koopt u bij Security-Systems. Wilt u het alarmsysteem niet zelf monteren? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Onze beveiligingsexperts kunnen de gehele installatie voor u verzorgen.

Chat openen
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?