Mistgenerator

U heeft dit product in de winkelwagen toegevoegd:

 • 5.00 out of 5

  Mistgenerator klein tot middelgrote ruimtes, 700m³/60 sec. ( PRIJS!)

  De PROTECT misgeneratoren genereren een droge, compleet witte mist met de langste "hang"tijd in de markt. Kan geïntegreerd worden met alle types alarmsystemen. De mistgenerator kan snel en makkelijk geïnstalleerd worden, zowel aan plafond als aan de wand. Model 600 is een klassieker in mistbeveiliging. De Protect600 is zeer geschikt voor beveiliging van (delen van) de meeste kantoren, kleine winkels en privé woningen met een gemiddeld oppervlak en stopt de inbreker onmiddellijk. Het 600 model wordt vaak gebruikt om computers, sieraden, horloges, brillen, parfum en Hi-Fi apparatuur te beveiligen.
   2.356,20 excl. BTW
 • 0 out of 5

  Krachtigste mistgenerator wit, 2200 m³/60 sec.

  De PROTECT misgeneratoren genereren een droge, compleet witte mist met de langste "hang"tijd in de markt. Kan geïntegreerd worden met alle types alarmsystemen. De mistgenerator kan snel en makkelijk geïnstalleerd worden, zowel aan plafond als aan de wand. Het Protect 2200 model heeft een enorme capaciteit en produceert grote hoeveelheden mist, wat dit model bijzonder geschikt maakt voor het beveiligen van grote magazijnen, kantoren, winkels en winkelcentra. PROTECT 2200 vult de ruimte in no time met een droge, dichte en witte mist. Uitstekend geschikt voor ruimtes met tussenvloeren en grote entrees.
   4.873,05 excl. BTW
 • 0 out of 5

  Mistgenerator wit voor grote ruimtes: 1100m³/60 sec.

  De PROTECT misgeneratoren genereren een droge, compleet witte mist met de langste "hang"tijd in de markt. Kan geïntegreerd worden met alle types alarmsystemen. De mistgenerator kan snel en makkelijk geïnstalleerd worden, zowel aan plafond als aan de wand. Het 1100 model is een uiterst krachtige en zeer flexibel mistkanon. De PROTECT 1100 is geschikt ter beveiliging van grote ruimtes, zoals opslagruimtes, (grote) kantoren en winkels en kleine magazijnen. De PROTECT 1100 vult de ruimte razendsnel met mist. Dit model wordt vaak toegepast ter beveiliging van duur elektrisch gereedschap.
   3.802,05 excl. BTW
 • 0 out of 5

  Mistgenerator Wit, tot 25m²

  FOQUS is het kleinste model in de reeks PROTECT mistgeneratoren. Krachtig genoeg om een ruimte tot 25 m² te beveiligen. U kunt hierbij denken aan een klein kantoor, een server ruimte, een hal of andere kleine ruimtes. FOQUS is ook ideaal voor de beveiliging van specifieke delen van een bepaalde ruimte (objectbeveiliging). Richt de FOCUS op een sleutelkastje, safe of Hi-Fi set - en voorkom inbraak en diefstal! FOQUS is zeer geschikt als preventiemiddel in privé woningen en zomerhuisjes.
   1.735,02 excl. BTW