Transmissie

Security-Systems wilt u alleen het beste van het beste bieden op het gebied van beveiligingscamera’s. Daarom heeft Security-Systems alvast een selectie gemaakt van de beveiligingscamera van de beste kwaliteit. Zo kunt u kiezen uit bewakingscamera’s van onder andere HikvisionDahua en AvigilonDe camera’s van deze merken zijn gemaakt van de beste materialen en hebben een zeer lange levensduur. Maar welke beveiligingscamera past nu het beste bij uw situatie? Voor advies over de beste beveiligingscamera heeft Security-Systems een gespecialiseerd team voor u klaar staan. Dit team verzorgt teven de installatie en het in bedrijf stellen van uw beveiligingsproducten.

 • Digitale kwadrantdeler

  4-Kanaals quad voor de weergave van maxvier camera’s op een monitor real-time weergave (50 halfbeelden/ seconde) geïntegreerde bewegingssensor voor elke camera met gevoeligheid naar keuze alarmuitgang voor alarmregistratie 60-voudig gebeurtenisgeheugen verschillende weergavemodi (quad-beeld, beeld-in-beeld, omschakelfunctie, stilstaand beeld, weergavemodus) geschikt voor kleuren- en z/w-camera’s alsook pal en ntsc met een kwadrantdeler kunt u de beelden van vier camera’s op één monitor weergeven (quad)er worden vier camera’s aangesloten op de video-ingangen van de kwadrantdelerde video-uitgang wordt met de monitor verbondener is ook een aansluiting aanwezig voor een recorder (video of digitaal)via een relaisuitgang kan externe apparatuur (bijvoorbeeld de buitenverlichting) worden geactiveerdin de quad is een testbeeldgenerator geïntegreerd om de monitor snel en eenvoudig te kalibrerendaarnaast herkent de quad automatisch de niet gebruikte kanalenbij de kwadrantdeler heeft u vier mogelijkheden om het beeld weer te geven: volledig beeld, sequentieel (de beelden van alle aangesloten camera’s worden afwisselend weergegeven), beeld-in-beeld of quadbij de quad instelling bekijkt u alle vier de beelden gelijktijdig en in real-time met 25 beelden per secondede kwadrantdeler kan gemakkelijk via een on-screen-display worden ingesteldhier controleert en programmeert u onder andere de volgende functies: de 2 x 2 zoom in weergavemodus, de real-time klok, de bewegingssensor voor elk kanaal, de freeze functie en de ingebouwde signaalgeverer kunnen maximaal 60 alarmmeldingen in het logboek worden opgeslagen

  SKU: Digitale kwadrantdeler Categorieën: , , , ,
   288,54 excl. BTW
 • Outdoor dx ontvanger 5,8 ghz

  Geïntegreerde 0 db omni directionele antenne voor meer reikwijdte aansluiting van een extra power antenne is mogelijk binnen en buiten te gebruiken (beschermingsklasse ip54) kanaalkeuzeschakelaar met indicator geïnverteerd videobeeld de winst zit in de ontvangstde draadloze, universele ontvanger ontvangt de videosignalen van de camera via een draadloze zenderde draadloze ontvanger leidt deze signalen naar een monitor of naar een recorderdeze universeel bruikbare 5,8 ghz draadloze ontvanger met de 0 db omni directionele antenne biedt een fantastische ontvangst en ondersteunt zo draadloze videobewakingssystemen om het gebied van reikwijdtebij zware omgevingsomstandigheden kan een extra power-antenne worden aangeslotende draadloze signaaloverdracht is overal van voordeel waar het aanleggen van kabels niet mogelijk isde transmissie met de universele, draadloze ontvanger tv5715 gebeurt kosteloos op de hoogfrequente 5,8 ghz bandhet bereik van de ontvanger binnen bedraagt 30 tot 70 meter, buiten is het bereik 500 tot 2200 meterde universele draadloze ontvanger kan zowel binnen als ook in het overdekte buitengebied worden aangebrachtbeschermingsklasse ip54 betekent stof- en spatwaterdichtnaast een video-uitgang (voor het versturen van de beeldsignalen) heeft de draadloze zender een audio-uitgang (voor het versturen van geluid) en een transistor-alarmuitgangvia de alarmuitgang kan externe apparatuur zoals bijvoorbeeld de buitenverlichting worden geschakeld

  SKU: Outdoor DX ontvanger 5,8 GHz Categorieën: , , , ,
   1.247,40 excl. BTW
 • SeeEyes SC-TP0104C

  SeeEyes SC-TP0104C
  SeeEyes SC-TP0104C, één-kanaals passieve UTP transceiver

   27,72 excl. BTW
 • Veracity VLS-1N-L

  Veracity VLS-1N-L
  Veracity VLS-1N-L, Longspan Lite transceiver voor punt-tot-punt ethernet over lange afstanden zonder PoE
  specificaties: u heeft steeds 2 van deze units nodig per link (één als zender en één als ontvanger), per unit heeft u een voeding nodig van het type VPSU-12V-U of VPSU-57V-800-EU, afstanden punt-tot-punt voor een 100Base-T verbinding: 690 meter met cat5e en 820 meter met cat6 (raadpleeg ook de tabel op de documentatie)

   306,31 excl. BTW
 • SeeEyes SC-IPC05P

  SeeEyes SC-IPC05P
  SeeEyes SC-IPC05P, volledige kit (zender/ontvanger) voor ethernet-over-coax (EoC), werkt ook met PoE, voeding 48 VDC meegeleverd
  specificaties: de kit bestaat uit een zender SC-IPT05P, een ontvanger SC-IPR05C en één voeding 48 VDC/10 Watt, de voeding kan gebruikt worden aan de kant van de switch (Rx), kan ook gevoed worden met een PoE-injector of vanaf een PoE-switch, PoE wordt voorzien voor de camera (ontvangstkant Tx = camera), 36 Mbps downlink en 3 Mbps uplink, full duplex data transmissie, verbruik max. 2 Watt per unit, maximale afstanden: 500 meter over RG6 en 250 meter over RG59, aansluitingen: RJ45 voor ethernet en BNC voor coaxkabel, afmetingen zender/ontvanger: 97 x 60 x 25 mm (B x L x H)

  SKU: SM.10250010 Categorieën: , , , ,
   459,04 excl. BTW
 • Veracity VHW-HWPO

  Veracity VHW-HWPO
  Veracity HighWire ethernet over coax met PoE-uitgang. Toepassing i.c.m. VHW-HW
  De Veracity HighWire kan toegepast worden in situaties waar bestaande coax bekabeling moeilijk te vervangen is daar waar IP gebaseerde oplossingen nodig zijn. POE uitgang voor camera. Voeding benodigd aan beide zijden (niet bijgeleverd – 12 VDC/24 VAC).

  SKU: SM.20030005 Categorieën: , , , ,
   555,64 excl. BTW
 • NVT NV-653T

  NVT NV-653T
  NVT NV-653T Actieve Video zender UTP/coax
  Specificaties: Full-motion CCTV-video op afstanden tot max. 1.6 km (5.280ft/1 mijl) indien gebruikt met een actief ontvangstapparaat van NVT, Buitengewone storingsonderdrukking, Ingebouwde transiëntbescherming en aardingsbelasting, Afstandskeuzeschakelaar met drie standen, Blauwe LED voor de voeding, groene actieve LED, Ingebouwde transiëntbescherming, Maximaal 10 NV-653T’s kunnen in een rek gemonteerd worden m.b.v. de NV-RM8/10 Rack Panel kit, Beperkte levenslange garantie

   572,40 excl. BTW
 • SeeEyes SC-VCD0001A

  SeeEyes SC-VCD0001A
  SeeEyes SC-VCD0001A, volledige kit (zender/ontvanger) voor transmissie van telemetrie RS-485 over een coaxkabel, inclusief één voeding
  specificaties: de kit bestaat uit een zender SC-VTD0001A, een ontvanger SC-VRD0001A en een voeding, verzorgt bi-directionele data communicatie op RS-485 voor het versturen van een apart telemetriekanaal op de coaxkabel, ook 1 alarm in/uitgang, transmissie-afstand tot max. 1 Km met RG6 en 500 meter met RG59/U, coaxkabel aansluitingen: BNC, overspanningsbeveiliging, verbruik: 12 VDC/24 VAC – 200 mA, afmetingen units: 78 x 60 x 25 mm (L x B x H), hou er rekening mee dat beide kanten moeten gevoed worden (slechts één voeding meegeleverd)

   479,00 excl. BTW
 • Veracity VLS-1P-C

  Veracity VLS-1P-C
  Veracity VLS-1P-C, Longspan Camera unit voor punt-tot-punt ethernet over lange afstanden met (Hi-)PoE
  specificaties: is steeds te gebruiken met de VLS-1P-B base unit, deze camera-unit is uw “ontvangst”-kant, wordt dus geïnstalleerd aan de kant van de camera, geen voeding nodig (extended PoE in en uit), afstanden punt-tot-punt zijn afhankelijk van de voeding aan de kant van de VLS-1P-B: PoE-gevoed: tot 450 m (cat5e) of 600 m (cat6) met een IP-camera met verbruik van 10 Watt, als u Hi-PoE gebruikt of een optionele voeding: tot 950 meter (met cat5e of cat6 tot 1050 m) met een IP-camera met een verbruik van 10 Watt, (raadpleeg ook de tabel op de documentatie)

   372,83 excl. BTW

BEVEILIGINGSCAMERA KOPEN?

Gaat u op vakantie, de deur uit voor een boodschap of heeft u een winkelpand dat u in de gaten wilt houden tijdens sluitingstijden? Waar u ook bent u wilt zeker zijn van uw zaak. Door middel van het ophangen van bewakingscamera’s kunt u criminaliteit in en rondom uw pand voorkomen. Mocht er onverhoopt toch bij u ingebroken worden dan zorgt u er met de camera’s van Security-Systems voor dat de daders haarscherp op beeld komen te staan. Security-Systems biedt u de beste camerabeveiliging. Met de beveiligingscamera’s van Security-Systems vergroot u de veiligheid van uw eigendommen en de bewoners van uw pand. Security-Systems biedt beveiligingscamera’s voor buiten en binnen, 360° camera’s en nog veel meer. Onze specialisten adviseren u graag.

Bent u op zoek naar een specifiek compartiment uit een beveiligingscamera? Security-Systems biedt u recordersmonitorencamera verlichting en software om uw beveiligingscamera set compleet te maken.

MEER DAN 10.000 BEVEILIGINGSPRODUCTEN.

Bent u naast beveiligingscamera’s op zoek naar een ander beveiligingsproduct? Bij Security-Systems kunt u terecht voor meer dan 10.000 beveiligingsproducten.

Zo biedt Security-Systems onder andere het volgende aan:

Domoticade beste domotica systemen.
Winkelbeveiligingvan artikelbeveiliging tot lijnbeveiliging
Intercomsvan audio video intercoms tot IP intercoms.

WILT U MEER INFORMATIE OF ADVIES OP MAAT?

Heeft u vragen of wilt u advies op maat over welk product het best is om uw huis, bedrijfspand of winkel te beveiligen? Ons team van beveiligingsspecialisten staan voor u klaar.

Het team van Security-Systems staat klaar om de volledige installatie voor u te verzorgen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen 020-669 8558 of via info@security-systems.nl.

Chat openen
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?