Kaarten

Naast het beveiligen van uw panden met hang en sluitwerk kunt u uw huis, winkelpand of kantoor beveiligen op innovatievere manieren. Met de toegangscontrole systemen van Security-Systems kunt u er voor zorgen dat u de controle heeft over wie uw pand kan betreden. De toegangssystemen van Security-Systemen herkennen de personen die informatiedragers bij zich hebben en kunnen bepalen of deze personen geautoriseerd zijn om het pand te betreden.

Een paar voorbeelden van hoe de toegangssystemen van Security-Systems te werk gaan:
Codesloten waarbij alleen de personen met de juiste code in staat zijn om de deur te openen.
Vingerprintsloten hiermee kan je nooit meer buitengesloten raken, uw vinger is namelijk uw sleutel.
Toegangsbeveiliging door middel van kaartlezers kunnen alleen de mensen die in bezit zijn van de juiste kaart toegang krijgen tot uw pand.

Deze vormen van toegangscontrole garanderen de veiligheid van uw eigendommen en medewerkers. Daarnaast zorgt toegangscontrole voor meer transparantie. U kunt namelijk precies zien wie, wanneer en voor hoe lang een persoon binnen is geweest.

En het grootste voordeel is dat er bij het verlies van een sleutel er geen sloten vervangen hoeven te worden. Met de huidige techniek is het mogelijk om eventuele verloren informatiehouders te blokkeren, zodat verloren of gestolen informatiehouders niks waard zijn. Met de slimme toegangssystemen zitten alle deuren al dicht en geeft u alleen toegang aan geautoriseerde personen.

 • Paxton 695-573-NL Magstr Card 10p

  Paxton 695-573-NL Magstr Card 10p
  Paxton Net2 Magneetstrip kaarten, 10 stuks. Elke kaart (spoor 2 magneetstrip) heeft een eigen uniek nummer van 8 cijfers.
  Magneetstrip kaarten worden gebruikt met het Net2-systeem. De kaarten worden in sets van tien stuks geleverd. Voor het verstrekken van de magneetstrip kaart worden de gegevens van de gebruiker m.b.v. de pc software ingevoerd. Het nummer dat zich op de magneetstrip bevindt wordt ingevoerd door de kaart door de optionele desktop lezer te halen. Handtekening strip: Ja. Magneetstrip: Ja. Afmetingen: 86 x 55 x 0.80 mm.

   37,14 excl. BTW
 • Paxton 692-448-NL Prox/Mag Crd 10p

  Paxton 692-448-NL Prox/Mag Crd 10p
  Paxton Net2 Proximity ISO kaarten met magneetstrip, 10 stuks. Elke Proximity ISO kaart met magneetstrip heeft een unieke eigen code. De magneetstrip is niet geprogrammeerd.
  Proximity ISO kaarten met magneetstrip worden gebruikt met het Net2-systeem. De kaarten worden in sets van tien stuks geleverd. Elke kaart heeft een eigen uniek nummer van 8 cijfers. Voor het verstrekken van een kaart worden de gegevens van de gebruiker m.b.v. de pc software ingevoerd. Het kaartnummer wordt ingevoerd door de kaart tegen de optionele desktop lezer aan te houden. Frequentie: 125kHz. Strip voor handtekening: Ja. Magneetstrip: Ja (niet geprogrammeerd). Afmetingen: 86 x 55 x 0.80 mm.

   78,00 excl. BTW

DE BESTE TOEGANGSCONTROLE.

Security-Systems is een innovatief beveiligingsbedrijf en is daarom in staat om toegangscontrole te verzorgen op basis van de nieuwste technieken. Security-Systems biedt niet alleen toegangscontrole voor deuren. In het assortiment van Security-Systems zijn onder andere elektrische poorten en elektrische hekken met automatische poortopeners te vinden. Hiermee heeft u zelf in de hand wie u toe wilt laten op uw terrein.

MEER DAN 10.000 BEVEILIGINGSPRODUCTEN.

Heeft u naast de nieuwste toegangsbeveiliging behoefte aan andere beveiligingsproducten? Dan staat het team van Security-Systems klaar om u hierbij te helpen.

In het brede assortiment vindt u onder andere:

Domotica: Beheer uw slimme apparaten op afstand.
Intercoms: Wees op de hoogte wie er bij u aanbelt.
Alarmsystemen: Beveilig uw huis met de beste alarmsystemen van Security-Systems.

WILT U MEER INFORMATIE OF ADVIES OP MAAT?

Heeft u vragen of wilt u advies op maat over welk product het best is om uw huis, bedrijfspand of winkel te beveiligen? Ons team van beveiligingsspecialisten staan voor u klaar.

Het team van Security-Systems staat klaar om de volledige installatie voor u te verzorgen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen 020-669 8558 of via info@security-systems.nl.

Chat openen
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?