Bescherming

Als er brand uitbreekt, wilt u dat uw huis, bedrijfspand of winkel optimaal beveiligd is. De brandveiligheidssystemen van Security-Systems hebben een lange levensduur en zorgen voor een langdurige brandveiligheid van uw te beveiligen object. Het team van Security-Systems kan naast de installatie van het systeem ook de controle en het onderhoud van uw brandveiligheidssystemen verzorgen.

Security-Systems heeft een breed assortiment aan brandblusmiddelen en branddetectie middelen. Bent u opzoek naar brandmeldcentrales of brandblussystemen? Security-Systems biedt u alle producten die de brandveiligheid van uw pand vergroten.

 • Inim INPROTCP

  Inim INPROTCP
  Inim bescherming voor handmelder.
  De bescherming is geschikt voor het beschermen van de handmelders wanneer deze bijvoorbeeld in een sportzaal worden geplaatst, kleur rood.

  SKU: SM.50005484 Categorieën: , ,
   67,92 excl. BTW
 • Inim IACPP20

  Inim IACPP20
  Waterdichte behuizing voor Handbrandmelders met zoemer.
  Transparante weerbestendige afdekkap voor handbrandmelders, geschikt voor buitentoepassingen. De kap past netjes over de handbrandmelder en voorkomt dat stof, vuil of water in de handbrandmelder komt. Toegang tot de handbrandmelder wordt verkregen door simpelweg het optillen van de deksel. Een batterij gevoed geluidssignaal wordt automatisch geactiveerd wanneer het deksel wordt opgetild, om ongewenste meldingen voorkomen.

  SKU: SM.50005272 Categorieën: , ,
   345,27 excl. BTW
 • STI3150 weerbestendig rood NL

  STI3150 Weerbestendige Stopper II voor bescherming van opbouw handmelders, de Stopper rood en voorzien van Nederlandse tekst. De beschermdeksel helpt te voorkomen dat brandmelders kwaadwillig of per ongeluk in werking worden gesteld. De Stopper is gemaakt van duurzaam transparant polycarbonaat.

  SKU: SM.50017042 Categorieën: , ,
   369,16 excl. BTW

BRANDBEVEILIGING KOPEN?

Een kleine of een grote brand, brand in uw winkel, bedrijfspand of huis is nooit fijn. De schade die een brand kan veroorzaken is vaak niet te overzien. Uw inboedel maar bovenal de personen die aanwezig zijn in een pand verdienen een optimale brandbeveiliging. Security-Systems is uw expert op het gebied van brandveiligheid en verzorgt de brandbeveiliging van uw pand.

Met de brandmeldcentrales van Security-Systems kunt u uw pand met een gerust hart verlaten. Bij een brandmeldcentrale komen alle signalen van beveiligingssensoren als rookmeldersbrandmelders en gasmelders samen. De software binnen de brandcentrale herkent welke sensor een melding geeft en activeert de juiste actie. Zo zorgt een brandcentrale ervoor dat het sprinklersysteem aangaat bij een brandmelding en de activatie van een rook- afvoerinstallatie bij een rookmelding. Ook kunnen de brandmeldcentrales aangesloten worden bij alarmcentrales, zodat alarmdiensten geïnformeerd worden. Vraagt u zich af welke vorm van brandbeveiliging het beste past bij uw situatie? De specialisten van Security-Systems staan voor u klaar en geven u advies op maat.

MEER DAN 10.000 BEVEILIGINGSPRODUCTEN.

Voor de optimale beveiliging biedt Security-Systems naast de beste brandbeveiliging ook een breed assortiment aan diverse ander beveiligingsproducten.

Alarmsystemen: van sireneflitsers tot detectoren.
Hang en sluitwerk: alles wat u nodig heeft om uw ramen en deuren te vergrendelen
Toegangscontrole: de nieuwste technologieën als vingerprintscans en codesloten

WILT U MEER INFORMATIE OF ADVIES OP MAAT?

Heeft u vragen of wilt u advies op maat over welk product het best is om uw huis, bedrijfspand of winkel te beveiligen? Ons team van beveiligingsspecialisten staan voor u klaar.

Het team van Security-Systems staat klaar om de volledige installatie voor u te verzorgen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen 020-669 8558 of via info@security-systems.nl.

Chat openen
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?